Overbrengen Hogescholen

Er zijn zo veel situaties op de universiteit leven, die kunnen aanzetten leerlingen om na te denken over het veranderen van hogescholen. Heimwee, het milieu op uw huidige college, ontevredenheid met het personeel, en carrièreplanning zijn een paar van hen.

College Transfer Process

Iedereen die is aangekomen op de beslissing van de overdracht van colleges, om welke redenen, moet eerst een lijst van hogescholen van toepassing op, als hij of zij niet heeft gekozen een reeds. U kunt profiteren van het hebben van een gesprek met een carrière en begeleiding counselor die zich bezighoudt met veel studenten nodig een overdracht op een regelmatige basis. Zijn leiding kan zeer belangrijk voor u bewijzen hoe je een hogeschool of beslissen over een grote kies op de universiteit die u wilt nastreven in de toekomst. Hij kan ook leiden u over hoe u uw opgebouwde credits over te dragen effectief aan uw toekomstige college. De volgende zijn een aantal zaken die moeten worden beschouwd, terwijl het veranderen van hogescholen:
Terwijl de selectie van het college, is het belangrijk om te weten, of het accreditatie van uw huidige college of niet erkent.
Ga na of het college u geïnteresseerd bent in een overeenkomst tot overdracht met uw huidige college heeft. Dergelijke overeenkomsten zorgen voor de overdracht van bepaalde cursussen, sommige zijn voorzien van overdracht van zijn gehele associate graden en stelt u in staat om te beginnen als junior.
Stuur voor de school catalogus en syllabus van het college u van plan over te stappen naar. Ga er doorheen en erachter te komen aan de eisen voor de grote en welke criteria moet worden voldaan voor u om aan de slag geaccepteerd.
Zoek uit wat cursussen van uw huidige college overschrijving. Het is ook belangrijk te weten wat ze over te dragen.
Weten welke van de studiepunten die je hebt opgedaan bij uw huidige college overdraagbaar zijn naar het college waarin u bent geïnteresseerd Als het nodig is, een bezoek aan de toelating officier gewapend met het beproevingsverslag, notebooks en research papers te onderhandelen met hem.
Probeer je best om de kredieten overgedragen voor vakken, waarin je hebt gescoord ‘B’ of betere cijfers te krijgen.
Weten over de programma’s die u geïnteresseerd bent in en degenen die hoge arbeidsbemiddeling tarief hebben.
Zoek uit wat de kosten van het onderwijs op de mogelijke overdracht college. Totaal van de kosten van credit-uren, standaard kosten, parkeren en bijkomende kosten om te komen tot een cijfer.
Maak kennis met de autoriteiten over het beleid en de termijnen, zoals voor toepassing en financiële steun, zoals subsidies voor studenten en beurzen.
Voordat u een aanvraag voor een transfer, is het belangrijk om juiste mate met een voldoende hoge cijfers. Een student dicht bij het afronden van zijn AA diploma moet doen, omdat de mogelijke overdracht college kan besluiten om een ​​paar opleidingseisen voor hem af te zien.

Er zijn nog meer factoren die moeten worden overwogen voordat men kiest voor het overbrengen van hogescholen. Als het gebeurt, een groot percentage (25% -30%) van de studenten besluiten over te stappen tijdens hun opleiding. Sommige van deze hebben echt redenen, zoals de toegang tot onderwijs carrière om loopbaanmogelijkheden te openen voor hen. Er is geen garantie dat de overdracht voor u zal werken. Als er een aantal problemen met de cultuur op de huidige school, in plaats ze op te lossen. Feesten elke-dag-van de-week-type cultuur of te streng een educatieve omgeving kan men de efficiëntie beïnvloeden. Het maken van vrienden met studenten die echt delen uw smaak kan werken als een oplossing voor u. De overdracht is inderdaad een verontrustende ervaring, want het verstoort je sociale leven. Het kan ook toe te voegen aan de educatieve kosten, als je een aantal natuurlijk vanwege de kredieten ontzegd om u te heroveren.

Top Career Choices
Beste manier om een ​​baan zoeken
Hoe maak je een computer technicus te worden
Receptioniste Taken
Biochemicus Salaris
Top Betalen Medische Carrière
Lijst van hoog betaalde banen
Computer vacatures Demand
Telefoon Interview Etiquette
Klinisch Apotheker Jobs
Wat Career is geschikt voor u

Leave a Reply