Orthopedisch chirurg Salaris

Een van de meest gespecialiseerde medische banen, dat vaardigheden in het uitvoeren operaties vereist, is die van een chirurg. Neurochirurg, orthopedisch chirurg, plastisch chirurg, enz., zijn enkele van de chirurg banen. Als je leest de chirurg functieomschrijving vindt u dat chirurgen operaties op het lichaam uit te voeren. Elke fysieke schade aan het lichaam wordt behandeld door de chirurgen. Door insnijdingen in het lichaam, de chirurgen behandelen gezondheidsproblemen van het lichaam. Zij zijn de specialisten in het uitvoeren van operaties met betrekking tot het bewegingsapparaat van het lichaam. De complicaties gerelateerd aan botten, zoals artritis en botbreuken worden behandeld door deze chirurgen. Sommigen van hen zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van problemen van de wervelkolom en andere verwondingen. Deze chirurgen al dan niet chirurgische methoden in de behandeling van de complicaties. Diverse andere chirurgen zijn gespecialiseerd in de gebieden zoals enkel en voet orthopedie en orthopedische sportgeneeskunde.

Educatieve Vereisten
Studenten die geïnteresseerd zijn in het worden van de orthopedisch chirurgen moet een undergraduate programma voltooi en vier jaar diploma van een medische school. Na het einde van het afstuderen, moeten de artsen te voltooien een periode van vijf jaar ingezetenschap programma. De vijf jaren programma wordt geïntegreerd met vier jaar opleiding in de orthopedische chirurgie en een jaar opleiding in chirurgische methoden.

Salarissen
Het gemiddelde salaris van deze chirurgen in het jaar 2009 is USD 400, 000. Ze genieten van hoge salarissen en in de eerste jaren dat zij verdienen zoveel als USD 190.000. Gemiddelde orthopedische salaris is afhankelijk van verschillende factoren, zoals specialisatie in een bepaald gebied. Op basis van de aard van de specialisatie, het salaris varieert aanzienlijk. Het gemiddelde salaris is gevonden te zijn tussen de USD 50.000 tot USD 400.000, afhankelijk van de vormen van specialisatie en de werkervaring. Een orthopedisch chirurg met een ervaring van een of minder dan een jaar kan verdienen iets tussen USD 50.000 tot USD 250.000. De chirurgen met een werkervaring van 1 tot 4 jaar kunnen verdienen tussen USD 120.000 tot USD 305.000. Voor degenen met een werkervaring van 5 tot 10 jaar, het salaris is meestal tussen de USD 180, 000 tot USD 360, 000.

Werk Milieu
In het algemeen, deze chirurgen praktijk in ziekenhuizen of een eigen prive-klinieken. Naast private of ziekenhuis de praktijk, ze werken met verschillende professionals in de gezondheidszorg, zoals reumatologen en huisartsen. Sommigen van hen werken ook in de sport klinieken als adviseurs voor atleten en spelers.

Geografische ligging
Het salaris hangt ook af van de plaats waar hij / zij beoefent. Zo kan de chirurgen werken in New York verdienen iets tussen USD 100.000 tot USD 350.000. Het salaris is een van de meest fatsoenlijke tussen de verschillende ziekenhuis banen. Sommige chirurgen die gespecialiseerd zijn in de wervelkolom chirurgie verdient het hoge salaris als de stress die gepaard gaan met hun werk is hoog. Er is absoluut geen ruimte van fouten en vaak de inzet is zeer hoog. Geduld en oog voor het detail zijn enkele van de kwaliteiten die deze chirurgen moeten hebben in hun persoonlijkheid. Veel ziekenhuizen naast het geven van fatsoenlijke salaris, geven ook een aantal extra’s en voordelen van deze chirurgen. Bijvoorbeeld, de ziekenhuizen krijgen verzekering opties zoals ziektekostenverzekering voor familie, groepen levensverzekeringen, tandheelkundige verzekeringen enz.

Het gebied van orthopedie biedt geweldige carrièremogelijkheden en de weg van de loopbaanontwikkeling voor orthopedisch chirurgen is zeer helder. Gekwalificeerde en deskundige chirurgen zijn een noodzaak in elke orthopedische afdeling. Dus, als u overweegt een carrière in de orthopedie, alles wat je hoeft te doen is heel hard werken en dan zijn er zeker van, dat u goed betaald worden. All the best!

Computer Hardware Engineer Salaris
Beste Carrière voor 2012
Employment Insurance
Jobs die goed betalen
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Creatieve Werken die goed betalen
Wat banen vereisen High School Diploma
Vacatures die het verschil maken
Farmacoloog Salaris
Medische Examinator Salaris
Seismoloog Salaris,

Leave a Reply