Ornitholoog Salaris

Ornithologen werken als ecoloog, geneticus, leraren, enz. en de werkgevers kan variëren van regeringen om dierentuinen. De ornitholoog Het salaris is afhankelijk van de aard van het werk en de omvang van de organisatie waarvoor ze werken en ook op de werklocatie. Het beroep van een ornitholoog kan heel spannend vooral voor degenen die houden vogels. Ornithologie is een tak van de zoölogie die zich bezighoudt met de studie van de verschillende soorten vogels, hun omgeving en het gedrag. De functiebeschrijving van een ornitholoog is niet beperkt tot veldwerk, zijn zij tevens laboratoriumwerk doen bloedmonsters en veren bestuderen.

Educatieve Kwalificatie

Ornithologie is een onderdeel van de zoölogie, dus als je geïnteresseerd bent in het opnemen van dit beroep zorg ervoor dat u exacte wetenschappen in je opleiding. Het nemen van onderwerpen als Biologie, Scheikunde, Wiskunde, enz. tijdens je opleiding zal een aanwinst zijn. Om succesvol te worden als een ornitholoog moet je op zijn minst een bachelor’s degree. Het salaris van ornitholoog ook afhankelijk van de onderwijskwalificatie en kandidaten met betere educatieve kwalificatie de voorkeur hebben boven hun minder gekwalificeerd tegenhangers. Veel organisaties verkiezen mensen met een master’s degree om hun naam in gerelateerde onderwerpen. Studenten met een master’s degree in ecologie, biologie, zoölogie, enz. hebben een betere kans van de werkgelegenheid. In aanvulling op de educatieve kwalificatie, moet u beschikken over een oprechte liefde voor vogels om uit te blinken in dit beroep. Persoonlijke kwaliteiten als geduld en scherpe observatie vaardigheden als bonussen.

Job omschrijving

Als u zich afvraagt ​​wat is een ornitholoog, goed een ornitholoog studies vogels en zaken gerelateerd aan hun omgeving, genetica, evolutie, enz. De functieomschrijving van een ornitholoog kan variëren van veldwerk tot laboratoriumonderzoek en het salaris van ornitholoog hangt ook af van deze . Ornitholoog werken aan de instandhouding en het gedrag van de vogelsoorten zijn nodig om de leefgewoonten en de habitat van bepaalde vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Zij zullen ook moeten laboratorium werk te doen door het testen van bloedmonsters van de vogels en het bestuderen van hun genetica. Ornitholoog zal ook de studie van de veren van de vogels onder laboratorium-omstandigheden te controleren op zaken als waterstof isotopen om migratiepatronen te bestuderen. Veldwerk bestaat voornamelijk het identificeren van de eten, nesten en paring gewoonten van de vogels en het bestuderen van hun leefomgeving.

Gemiddeld salaris

Het salaris van ornitholoog kan sterk variëren zozeer zelfs dat het kan jaarlijks variëren tussen EUR 45.000 tot EUR 150.000. Net als de meeste andere beroepen het salaris van een ornitholoog fluctueert ook volgens de geografische locatie van de baan. Ornithologie salarissen in New York kan oplopen tot USD 101.000 te gaan voor bepaalde werkzaamheden profielen. Salarisschalen voor banen sterk afhankelijk van de geografische ligging, de staat Californië, het gemiddelde salaris ligt rond de USD 89.000 per jaar.

In sommige gevallen, het functieprofiel vereist dat de kandidaten om voor een paar weken verblijf in afgelegen locaties in wildparken om onderzoeken uit te voeren op basis van gestandaardiseerde protocollen en in die periode, het salaris kan jaarlijks fluctueren tussen USD 44.000 tot USD 54.000. Statistieken hebben aangetoond dat het gemiddelde uurloon dat sommige ornitholoog verdienen werken als biologische wetenschap technici is tussen de USD 15 en USD 19.

Mensen die houden van het buitenleven en dieren gedijen in dit beroep en ga naar boven dollars werken met nationale parken en organisaties die zich inzetten voor het milieu veroorzaakt te verdienen. De salarissen gegeven aan ornitholoog door dergelijke organisaties zijn afhankelijk van de ervaring van de kandidaat, met ervaren kandidaten krijgen van een gemiddelde jaarlijkse salaris variërend tussen EUR 65.000 tot EUR 75.000.

Het salaris is zeer benijdenswaardige gezien het feit dat de meeste mensen die in dit beroep tijd doorbrengen buiten houden of te studeren monsters van vogels in het lab. Met de recente bewustzijn bij de overheid en prive-organisatie om het milieu te beschermen, de baan vooruitzichten voor dit beroep is zeer helder voor de komende jaren.

Top Tien heetste Carrière
Gemakkelijk werk in het Medical Field
Online Jobs voor 13-jarigen
Eisen aan een leraar te zijn
Hoge Betalen vacatures Demand
Top 10 Vacatures in de vraag
Paraprofessionele Job Description
Endodontist Salaris
Hoe maak je een 911 Operator Word
Verschillende banen in de Marines
Systems Analyst Job Description

Leave a Reply