Opdrachtnemer Salaris

Er zijn vele soorten van aannemers, zoals aannemers, schoolbus aannemer, onafhankelijke aannemer en de onderaannemers.

School Bus Aannemer
De plicht van een schoolbus aannemer is om de bus faciliteiten te bieden aan de scholen met wie ze zijn gekoppeld. Het salaris van een schoolbus aannemer kan variëren volgens de bepalingen en voorwaarden van het contract. Grote bedrijven kunnen verdienen een zeer hoog inkomen door de schoolbus contracten. Het salaris van een schoolbus aannemer kan in het bereik van US $ 45.000 tot US $ 70.000 per jaar.

Onafhankelijke Contractant
Onafhankelijke contractanten werken voor hun werkgevers als ze zijn toegewezen werkzaamheden. Als een bedrijf biedt infrastructuurdiensten zoals snelweg ontwikkeling, de bouw van bruggen en over bruggen voor de overheid, dan kan worden genoemd een onafhankelijke contractant. Het inkomen van onafhankelijke aannemer bedrijven hangt af van hoe groot het contract bedrag. Grote aannemers kunnen verdienen miljoenen dollars voor een enkel project. De onafhankelijke contractanten op een gemiddelde kan gemakkelijk verdienen ongeveer US $ 70.000 per jaar.

Sub Contractor
Onderaannemers zijn over het algemeen ingehuurd door de algemene aannemers om een ​​deel van het totale werk of de opdracht te doen. Het salaris is grotendeels afhankelijk van hun ervaring en het vermogen om taken op tijd af te ronden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onderaannemers kan verdienen in het bereik van US $ 40.000 tot US $ 60.000 per jaar.

Generaal of Aannemers
De taak van een algemene aannemer of een constructie aannemer houdt toezicht op de bouw en het bijhouden van de prestaties van alle medewerkers werken aan het bouwproject. Zo, deze bouw aannemers omgaan met een zeer belangrijke verantwoordelijkheid van het succesvol afronden van een bouwproject in de toegewezen tijd.

Taken en verantwoordelijkheden van Bouw Aannemers

De aannemers hebben de mogelijkheid om te werken als zelfstandige ondernemers door het hebben van hun eigen loonbedrijven of werk in een loonbedrijf als contractmanager. Deze aannemers werken in nauwe samenwerking met de mensen die betrokken zijn bij het bouwproces, zoals de arbeiders, leveranciers van bouwmaterialen, loodgieters, ingenieurs, elektriciens etc. Zij zorgen ervoor dat deze professionals het beste rendement op het bouwproject een groot succes te maken leveren .

Een andere belangrijke taak van de aannemers is om een ​​tabblad te houden op de kosten voor de bouw van het project. Zij moeten ervoor zorgen dat de kosten niet de laatste hand gelegd bedragen winstgevendheid te handhaven overschrijden. Zo is de rol van de aannemers is van vitaal belang, vanaf het begin van het bouwproject tot aan het einde. Voordat we ingaan op de aannemer gemiddelde salaris, laat het ons weten meer over de vereisten om een ​​aannemer.

Eisen voor een Bouw Aannemer

Gezien de functieomschrijving voor een aannemer, komen we tot een conclusie dat het een taak van een specialist. Vandaar dat het hebben van de juiste soort diploma is verplicht om een ​​succesvolle bouw aannemer te worden. Een graad of diploma van burgerlijk ingenieur kan de juiste educatieve kwalificatie zijn om een ​​constructie aannemer te worden. Degenen die hebben afgerond cursussen in de bouw de wetenschap, kan de bouw engineering en construction management verwachten ook om banen te krijgen als aannemers in gereputeerde vastgoedbedrijven. Het verwerven van certificeringen van de overheid goedgekeurde instellingen kunnen ook helpen een hoop terwijl het krijgen van banen als aannemers. Afgezien van de diploma’s, kwaliteiten zoals hard werken, consistentie, goede communicatieve vaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden zijn essentieel voor een goede aannemer te worden.

Salaris Details van een Bouw Aannemer

Het salaris is afhankelijk van de educatieve kwalificatie, aantal jaren ervaring, het type werkgever en de locatie van het werk van de aannemers. De salarissen voor de aannemers die werkzaam zijn in grote en gerenommeerde bedrijven zullen natuurlijk hoger zijn dan die in kleine en middelgrote ondernemingen. De mediane salaris voor de bouw aannemers wordt verwacht dat ze ongeveer US $ 70.000 per jaar. De salarissen voor het contract beheert met minder dan vijf jaar ervaring kan ongeveer US $ 60.000 per jaar. Het salaris bereik voor bestaande arbeidsplaatsen op het middelste niveau van de hiërarchie van de bouw aannemers kan gemakkelijk worden in US $ 50.000 tot US $ 75.000 beugel per jaar. Voor de zeer ervaren mensen, kunnen de jaarsalarissen zijn van meer dan US $ 100.000. Het salaris voor degenen met meer dan twintig jaar in het veld kan ten minste US $ 90.000 per jaar.

Hoewel de nummers zijn heel indrukwekkend, moet u vele uitdagingen in de beginfase van je carrière. De start-up salarissen in het bereik van $ 35.000 tot 45.000 dollar US per jaar. Echter, met ervaring, hard werken en het toepassen van creativiteit kun je leggen uw aanvraag voor de hoogste betaalde banen op dit gebied.

Carrières die het meeste geld
Wat zijn de meest opwindende banen in de wereld
CIO Salaris
Wat Jobs het meeste geld verdienen
Civil Service Vacatures
Wat Carrière Haal het meeste geld?
Snelst groeiende Carrière 2012
Kaakchirurg Salaris
Beste Tijdelijke Vacatures
Voordelen van Becoming een Leraar
High Income Vacatures

Leave a Reply