Opdrachten die betalen meer dan 100K

Onder de verschillende parameters die een individu nadenkt over het kiezen van een carrière, het belangrijkste is salaris. In het tijdperk van globalisering, hebben carrièremogelijkheden aanzienlijk toegenomen. Er zijn een aantal banen die het potentieel heeft om verdien je zeer concurrerende salarissen te hebben. Jobs die betalen meer dan 100K behoren tot de hoog betaalde banen over de hele wereld. Het moet duidelijk zijn dat er geen baan in de eerste jaren kunt u betalen meer dan 100K. Het oversteken van de markering van $ 100.000 komt pas na een bepaalde werkervaring en hogere diploma’s. Bovendien, wanneer ik al gezegd dat een bepaalde baan betaalt meer dan 100K, betekent direct dat de functie lucratief is. Dus, het belangrijkste punt van discussie is over de zeer hoge betaalde banen, en dus zullen we moeten dit bespreken met een breder perspectief in het achterhoofd. De 100K merk is slechts een punt van overweging en de werkelijke bedoeling van dit artikel zal zijn om banen te bespreken met een zeer goede winstpotentieel.

Vacatures Betalen hoge salarissen

Medische banen behoren tot de best betalende banen in de wereld. Hoe hoger opleidingsniveau je hebt, hoe meer verantwoordelijkheden je deelt, beter zal uw verdienen vaardigheden. Bedrijfskunde belooft ook een aantal flinke salarissen als bedrijven competente kandidaten te werven en betalen ze heel goed. Ook zijn er verschillende andere banen die fatsoenlijk te betalen.

Advocaten
De advocaat salaris met name in strafrechtelijke en corporate velden, kruist makkelijk de 100K salaris merk, zodra de advocaat is geregeld op dit gebied. Omdat de wet is een uiterst competitieve veld, een kandidaat moet hard werken om zich te vestigen in deze carrière. Omdat het een advocaat is een van de best betalende carrières, maar je moet heel goed werkervaring hebben en moeten hebben bewezen je moed op dit gebied.

Artsen
Gezondheidszorg, de grootste sector in de VS, is er trots in het geven van enkele van de hoogste salarissen zijn artsen, chirurgen, anesthesisten en diverse artsen in andere branches. De lijst met opdrachten die betalen meer dan 100K wordt gedomineerd door meerderheid van de medische banen. Neem een ​​kijkje op de salarisschalen voor banen in de medische sector.

Anesthesioloog salaris: $ 200.000 tot $ 400.000
Hartchirurg salaris: 109.000 dollar tot $ 400.000
Hersenchirurg salaris: 62.000 dollar naar 600.000 dollar
Plastisch chirurg salaris: $ 200.000 tot 800.000 dollar
Verloskundige salaris: $ 50.000 tot $ 300.000
Gynaecoloog salaris: 160.000 tot 260.000
Tandarts salaris: $ 70.000 tot 200.000

Finance Manager
Bij het beheer gebied, financieel manager verantwoordelijk voor de behandeling van rekeningen en financieren aanverwante zaken van de onderneming. Als je eenmaal hebt een goede werkervaring, kun je verdienen zeer fatsoenlijke salarissen op dit gebied, het oversteken van de 100K merk.

Human Resource Managers
Human resource managers behoren tot de best betaalde professionals als het gaat om gevestigde bedrijven. In de afgelopen jaren zijn er een stijging van het winstpotentieel van de human resource manager salaris, zoals die zijn uitgegroeid tot een integraal onderdeel van elk bedrijf en organisatie.

Software Engineers / Software Architecten
Gewapend met een technische opleiding in de informatica en met een flair voor software ontwikkeling, dan kunt u klimmen hoogtepunt van succes op dit gebied. Software professionals kunnen verdienen op een gemiddelde van $ 120.000. Het is zeker een van de banen die zeer hoge salarissen te betalen, ook buiten de wens de vader van 100K.

Marketing Executive / VP (Vice Presidents) / COO / CFO’s
In elk management bedrijf, corporate professionals verdienen zeer fatsoenlijke salarissen. Die op de top van de corporate hiërarchie hebben het potentieel om te verdienen meer dan 100K, bij het bereiken van deze uitdagende functies na jaren van hard werken.

Chief Executive Officer
Gewaardeerd als een van de tien warmste carrières, CEO’s behoren tot de best betaalde professionals. Ze kunnen verdienen ergens tussen de $ 160.000 tot $ 300.000.

High betaalde banen zonder diploma

Hier zijn enkele van de banen die het potentieel hebben om nog te betalen meer dan 100K zonder dat u enige bachelor’s degree te hebben! Maar vergeet niet, deze banen hebben specifieke eisen, zoals goede interpersoonlijke vaardigheden, bepaalde aanleg en je kan hebben om door strenge training te gaan voor aanvang van de werkzaamheden.

Real Estate Broker
Schrijver
Event coördinator
Commerciële piloot
Scheepswerktuigkundige
Detective en opsporingsambtenaren
Fashion Designer
Straling therapeut

Gevaarlijke Jobs die goed betalen

Enkele van de meest riskante van de wereld banen die gevaarlijk zijn voor het leven zijn ook zeer goed betaald. Hier zijn enkele van de gevaarlijke banen die goed betalen.

Crab Fisherman
Oil Rig Werknemers
Lift Mechanica
Iron Workers
Mijnbouw Werknemers / Mechanica
Pilots
Elektriciens
Firefighter
Lijfwacht
Bomb Squad
Astronauten
Bounty Hunters
Stunt Man

Het is niet zo dat er alleen serieuze en vervelende klusjes die forse salarissen te betalen. Enkele leuke banen die goed betalen zijn de mode-en sieraden ontwerpen banen waar u kunt uw creativiteit ook en geniet van de baan. Dit betekent niet dat deze banen zijn verstoken van stress en het is allemaal leuk. Het maakt niet uit welk veld je ook kiest, het is een feit dat je beginnen met het verdienen flinke salarissen pas nadat u hebt gewerkt voor meerdere jaren en hebben opgedaan aanzienlijke werkervaring.

Hoe maak je een nieuwe carrière op 40 Kies
Beslissen over een Career
Computer Operator Job Description
Teacher Job Description
Universitair docent Salaris
Stabiele werk in een slechte economie
Forbes 10 Happiest Jobs
Werkloosheid Bereikt 3-Jaar Laag, volgens de officiële rapporten
Opdrachten die vereist reizen rond de wereld
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Atletische Trainer Job Description

Leave a Reply