Online Jobs voor 14-jarigen

De meeste tieners vandaag de dag, zoals het idee van het verdienen van hun eigen zakgeld in plaats van afhankelijk van hun ouders voor alles. Echter, het krijgen van een baan voor een 14-jarige een hele uitdaging. Ten eerste, in veel staten zijn er wetten die ontmoedigen jonge kinderen aan het werk. Ten tweede, een 14-jarige misschien niet bereid zijn om een ​​interview te wissen. En tot slot, zelfs als hij een baan vindt, zou hij niet over de middelen om te reizen naar zijn werkplek. Dit is waar online banen komen handig, die kan worden gedaan vanuit huis en vereisen niet veel vaardigheden als zodanig. Hier zijn enkele interessante manier om geld te verdienen online die tieners kunnen benutten.

Online Enquêtes
Toegang tot online enquêtes is een van de makkelijkste banen. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door bedrijven of door marktonderzoekers namens het bedrijf om uit te vinden hoe de producten van het bedrijf doen het onder de eindgebruikers dat wil zeggen klanten. Als u zoeken op het internet, vindt u tal van dergelijke banen. Het enige wat je hoeft te doen is te registreren met hen en een formulier in te vullen. Dat is het! Geen interview, geen vaardigheden, geen creditcard nodig. Daarna begin je het invullen van de enquête vormen voor hen, op uw gemak, en krijgt betaald voor terug. Zo eenvoudig is dat! Maar pas op voor de online enquête oplichting. Als een website vraagt ​​om geld in te geven om u de baan, waarschijnlijk zal het een fraude. Dus, wees heel voorzichtig zijn, terwijl de toegang tot dergelijke opdrachten.

Bloggen
Dit is een geweldige baan voor kinderen en jongeren. Als je goede schriftelijke vaardigheden en kan schrijven op een verscheidenheid van onderwerpen die interessant zijn tieners, zoals mode, sport, reizen, dating, etc., kunt u uw eigen blog te beginnen. Er zijn een aantal websites die u toestaan ​​om uw blog gratis met ze te registreren. Kies een pakkende naam voor uw blog, goed te plannen het formaat (neem indien nodig) en werkt deze van tijd tot tijd door het toevoegen van een aantal interessante content. Om uw blog populair verspreid de link naar zo veel sites als je kunt op het internet. Als het verkeer op uw blog toeneemt, kunt u verwachten om betaald te krijgen door middel van advertenties uit verschillende bronnen zoals websites zoals Google of zelfs bedrijven die reclame voor hun producten online!

YouTube
Voor degenen onder u die denken dat ze de vaardigheden om een ​​aantal unieke, interessante video’s te schieten hebben, een goede optie is om te schieten en ze te posten op YouTube. Het loont de moeite een aantal echt goede geld als de video’s zijn goed geschoten en populair geworden!

Online verkoop
Als je goed bent in een aantal toestellen, zoals sieraden maken, schilderen, breien, het creëren van decoratieve fotolijsten, kunt u overwegen het opzetten van uw winkel op een veiling site op het internet, zoals eBay. U kunt zelfs verkopen een deel van je oude spullen zoals kleding, boeken en speelgoed, die u niet meer gebruikt, op deze sites. Natuurlijk, voor het krijgen in online veilingen bedrijf, heeft u een creditcard nummer. Een goed idee in dit geval zou zijn om je spullen te verkopen onder een van de naam van je ouders.

Data Invoer
Een eenvoudige manier is om het nemen van een data-entry werk. Om dit werk te doen, moet je snel typen vaardigheden. U wordt voorzien van wat informatie die moet worden getypt in een database. In de meeste gevallen zult u worden uitbetaald opdracht wijs. De meeste data entry banen zijn bedoeld voor volwassenen, dus ook hier moet u mogelijk om te werken onder de naam van je ouders.

Naast de hierboven genoemde andere banen omvatten – logo ontwerpen, grafisch ontwerpen, content schrijven en ontwerpen van de website. Hoewel, zullen al deze online banen te helpen verdien je een aantal snelle geld, maar uw belangrijkste prioriteit op deze leeftijd moet het onderwijs. De sleutel ligt in beslissende gebruik te maken van deze geld verdienen ideeën, door aandacht niet meer dan drie uur per dag aan het werk!

Algemene Chirurg Salaris
Career Doelstellingen voor Freshers
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Online Jobs voor studenten
Opdrachten die vereist reizen rond de wereld
Preschool Teacher Salaris
Best Jobs Zonder een College Degree
Medical Sales Salaris
Hoe kan ik een interview vertrouwen tegemoet te
Best betaalde banen voor vrouwen
Beste ICT-banen voor 2012

Leave a Reply