Ongebruikelijke Carrière Lijst

Veel mensen zijn zich bewust over typische carrière in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, het bankwezen en de IT-industrie. Is echter mogelijk dat sommige niet weten dat er weinig carrières die totaal vreemd en vreemd. Sommige van deze banen zijn netjes betalen, terwijl anderen dat niet zijn. De meeste van deze banen worden uitgevoerd op kleine schaal, en niet waargenomen op de commerciële platform. In het volgende gaan we aan u presenteren met een ongebruikelijke carrière lijst.

Weinig Ongebruikelijke Carrière

Disk Jockeys (dj’s)
Dit is een van de beste carrière voor wie houdt van muziek en elektronica. DJ’s zijn professionals die gebruik maken van top-end geluidsinstallatie te wijzigen, mengen, of zelfs muziek voor mensen in clubs en andere uitgaansgelegenheden. In deze carrière, kan men gebruik maken van de hobby van het maken en afspelen van muziek om geld te verdienen. Een DJ kan makkelijk verdienen een fatsoenlijk bedrag van de inkomsten die tot ongeveer 30.000 dollar komt op een gemiddelde.

Bartenders
Bartending is een baan die niet kan worden verkozen door sommige mensen, maar door diegenen die willen werken in bars. Een barman diensten mag verstrekken in bars, pubs en andere uitgaansgelegenheden instellingen waar alcoholische dranken worden aangeboden. Degenen die werkzaam zijn in deze baan kan krijgen per jaar inkomen van ongeveer $ 25.000 op een gemiddelde. Behalve met deze basisloon, kunt u zelfs verdienen veel in tips van klanten, waardoor deze carrière des te spannender.

Snake melkers
Dit is een van de vreemde banen aanwezig zijn in de gemeenschap. De primaire rol van een slang melker is om gif halen uit slangen en het te verzamelen om anti-gif te creëren. Een andere taak die in deze carrière kan zelfs gaan tot fokken slangen. Om binnen te komen om deze ongewone carrière, kan het nodig zijn diploma bezitten op het gebied van herpetologie. Een slang melker kan trekken een jaarlijks salaris van ongeveer $ 30.000.

Coffee Tasters
De taak van proeven koffie wordt ook wel koffie cupping. Dit is een taak gedaan door mensen die bekend staat als ‘meester proevers’. De belangrijkste taak bestaat om te proeven verschillende smaken van koffie. Dit wordt gedaan om de zoetheid, zuurgraad, en de algehele mondgevoel van een bepaald soort koffie te observeren. Deze smaak en deskundigen verdienen een respectabele bedrag dat tot ongeveer 40.000 dollar komt op een gemiddelde.

Rodeo Clowns
Dit is een van de avontuurlijke carrière, maar een riskant. Deze mensen werken in stier het berijden wedstrijden en zorg ervoor dat een gevallen rijder is veilig voor de stier. Nadat de ruiter is gevallen, krijgen ze op het veld en fungeren als een afleiding om de stier om zijn aandacht te krijgen van de ruiter. Dit wordt ook beschouwd als een van de meest risicovolle carrières van alles. Ze normaal ergens tussen de $ 100 en 230 dollar kosten voor elke show. Dit cijfer kan variëren per ervaring en aantal shows.

Funeral Directors
Hoewel dit is een vreemde carrière, het is een professioneel bedrijf. Ze werken in uitvaartcentra en het werk van de voorbereiding van de ceremonie. Dit geldt ook voor balseming, dressing, en begraven van de doden. Verrassend, deze carrière heeft bepaalde eisen gereguleerd door de respectieve overheden. De pay bereik van begrafenisondernemers schalen van $ 45.000 en 65.000 dollar per jaar. U moet post-secundair onderwijs ook vast te houden en door middel van een landelijk college dat examen te krijgen om een ​​te worden.

Dier behavioristen
Dit is ook een ongewone opdracht die uw werk vereist met dieren. Een essentiële voorwaarde van deze carrière is geneigd in de richting van zorgvuldig observeren en het werken met dieren. Deze professionals hebben in de gaten houden hoe dieren zich gedragen in een bepaalde situatie, hoe ze met elkaar communiceren, en soortgelijke andere aspecten. Deze carrière vergt veel diploma’s en onderzoek op het gebied van gedrag van dieren. Degenen die werkzaam zijn in deze baan verdienen een mediane per jaar te betalen van 36.000 dollar ongeveer.

Er zijn vele andere loopbaan van diensten die niet evident in voorkomende zijn. Weinig van deze banen zijn kip sexers, huisdier acupuncturisten, geur testers, professionele fluiters, gom busters, stunt professionals, en vele anderen. Een van de bijzondere loopbaan die goed betalen, is dat van camouflage schoonheidsspecialisten. Vacatures als DJ en bartending kan worden nagestreefd door mensen die echt geïnteresseerd zijn in het veld.

Veelbelovende werk in de gezondheidszorg
Jobs voor middelbare scholieren in ziekenhuizen
Software Developer Salaris
Airline Jobs
Hoogste betaalde banen
Plaatsen die huren
Stappen om leraar te worden
Waarom kiezen voor Apotheek als een carrière?
Besmettelijke ziekte specialist
Hoogste Betalen Beroepen
Zwakte Interview Vraag Voorbeelden

Leave a Reply