Oncoloog Salaris

Oncologen zijn die medische professionals die diagnosticeren en behandelen patiënten die lijden aan kanker. Met het aantal gevallen van kanker stijgt in een alarmerend tempo over de hele wereld, de behoefte en de vraag naar gekwalificeerde en getalenteerde oncologen neemt toe. De carrière mogelijkheden op dit gebied kan geven veel voldoening in het werk, samen met financiële voordelen.

Salaris Details

Het salaris van een oncoloog is afhankelijk van vele factoren, zoals opleidingsniveau, aantal jaren ervaring en de locatie van het werk. Volgens verschillende salarisonderzoeken, wordt het gemiddelde salaris verondersteld om rond de USD 2,00,000 zijn per jaar. Zo concluderen we dat het salaris is vrij hoog in vergelijking met een aantal andere beroepen. Het beste ding over het feit dat een oncoloog is dat het salaris pakketten zijn fantastisch, zelfs voor degenen die net zijn op het veld. Degenen die net zijn toegetreden tot dit veld kunt rekenen op een salaris variërend van USD 55.000 tot USD 1,50,000 per jaar. In sommige bijzondere gevallen kan het salaris voor de behandeling van de eerste stadia van de carrière van meer dan USD 1,80,000 per jaar. Het salaris is goed voor degenen die werkzaam zijn in prive-ziekenhuizen en ook voor degenen die zelf werkzaam zijn. De salarissen van hematoloog oncologen worden verondersteld om meer dan USD 1,50,000 per jaar. De mediaan salaris ligt rond de USD 2,50,000 per jaar.

Een ander voordeel van kanker specialisten is dat, afgezien van het vaste salaris, maar ook het recht voor perks, incentives en bonussen. De bonussen uitgekeerd op jaarbasis afhankelijk van de prestaties en de post. Oncologen werken bij hogere functies kunnen gemakkelijk bonussen meer dan USD 20.000 per jaar. Het salaris voor diegenen die ongeveer vijf jaar ervaring kan alles in het bereik van USD 1,00,000 tot USD 2,70,000 per jaar. Zeer ervaren professionals met meer dan vijftien jaar ervaring kan zeker rekenen op een maar liefst salaris van USD 3,00,000 per jaar of zelfs meer dan dat. Het gemiddelde salaris voor een stralingsoncologen wordt verondersteld om rond de USD 1,30,000 zijn per jaar. Het salaris in de grote steden is veel meer dan de kleine steden. Het salaris in plaatsen als New York, Virginia, Ohio, Florida, Massachusetts en New York kruist gemakkelijk de USD 2,00,000 per jaar te markeren.

Job omschrijving

Oncologen hebben verschillende gebieden voor specialisatie, zoals radiotherapie-oncologie, pediatrische oncologie, chirurgische oncologie of gynaecologische oncologie. Ze kunnen gebruik maken van de straling technieken of de chemotherapie effectief te behandelen kanker. Uiteraard de wijze van kankerbehandeling afhankelijk van andere factoren die ook worden bestudeerd door hen. De taak van een gynaecologische oncoloog is het detecteren en behandelen van de kanker die het voortplantingssysteem bij vrouwen. Chirurgische oncologen maken gebruik van geavanceerde chirurgische technieken om kanker te genezen, terwijl pediatrische oncologen behandeling van kanker getroffen kinderen. Zij moeten hard werken met veel energie en concentratie en voor lange uren naar hogere functies bij hun werkplek te bereiken. Velen van hen zijn werkzaam in gerenommeerde particuliere als de overheid ziekenhuizen.

We concluderen dat dit een geweldige medische taak om in zijn Dus, na te denken over uw opties in dit veld als u zich willen specialiseren in de oncologie.

Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Verrassende topsalarissen
Jobs die goed betalen
Best Medical Vacatures voor de Toekomst
Zes Figuur Jobs met een bachelordiploma
De recreatieve Therapeut Job Description
Hoe maak je een carrière te kiezen
Klinisch Apotheker Jobs
Account Executive Job Description
Steeds een vrederechter
Carrière als Stage Manager

Leave a Reply