Oncoloog Job Description

Een van de meest dodelijke ziekten die persoon op leeftijd kan beïnvloeden en elk moment is kanker. Volgens de WHO is het aantal sterfgevallen als gevolg van kanker over de hele wereld naar verwachting met 45% toenemen 2007-2030, dat wil zeggen, van ongeveer 7.900.000 tot 11,5 miljoen sterfgevallen. Volgens andere studies wordt beweerd dat er ongeveer 1.500 doden per dag als gevolg van kanker in de komende jaren. Kanker van de longen en bronchiën, prostaat-, en dikke darm en het rectum zijn de meest voorkomende vormen van kanker bij mannen, terwijl kanker van de longen en bronchiën, borst-, en dikke darm en het rectum bij vrouwen nog steeds de meest voorkomende oorzaken van sterfgevallen door kanker bij vrouwen. Deze statistieken alleen zal u vertellen het belang en de behoefte aan gekwalificeerde oncologen.

Educatieve Vereisten

Voor een persoon met een gekwalificeerde oncoloog te worden, zal hij in de eerste plaats behoefte aan een vierjarige bacheloropleiding af te ronden. Normaal gesproken, tijdens de undergraduate studies, zal de persoon nodig heeft om te kiezen voor biochemie, algemene chemie, organische chemie, moleculaire biologie, menselijke anatomie en fysiologie, genetica en ethiek. Na dit, zal hij eerst van toepassing zijn op een medische school en voltooi zijn stage en een ACGME geaccrediteerde residency. Dit kan ongeveer acht jaar in totaal. Het is tijdens de residency dat de persoon zal gevallen van kanker te behandelen en dus, zijn gespecialiseerd in de oncologie. Als hij wil om te kiezen voor een sub-specialiteit, zoals pediatrische oncologie of chirurgische oncologie hij kan doen. Na voltooiing van de studies, kan een persoon toe te passen voor de raad van bestuur certificering. Hierin moeten de kandidaten passeren de certificerende examens die worden gehouden door het medisch specialisme bord.

Oncoloog Verantwoordelijkheden

Een van de belangrijkste oncoloog functieomschrijving criteria is dat een oncoloog moet een oncologie medische eenheid te controleren en ervoor te zorgen dat de patiënten die zijn toegelaten de best mogelijke medische zorg te krijgen.
Hij moet ook deelnemen aan het verlenen van diensten en het waarborgen van toezicht van medisch personeel aanwezig is in de afdeling oncologie.
Hij moet klinisch leiderschap en probeer altijd om ervoor te zorgen dat er een team benadering van een zaak.
Een belangrijk aspect voor vacatures, een oncoloog is dat hij moet werken met het hoofd van de afdeling van de algemene geneeskunde, om te plannen en zorgen voor de best mogelijke opties voor de behandeling van gevallen.
Hij moet toezicht houden op opleiding en de praktijk van de toegewezen trainee medische studenten en artsen. Dit zou onder meer te zien aan het beoordelingssysteem als goed.
Een van de oncoloog taken is ervoor te zorgen dat er sprake is van een hoog niveau van bekwaamheid in acute oncologie geneeskunde noodgevallen. Hiervoor moet hij deel te nemen aan permanente medische educatie sinds zijn kwalificatie.
Hij moet gevoelig zijn voor de patiënten behoeften en te coördineren tussen de families en verwanten van de patiënten, terwijl het uitleggen van de best mogelijke behandeling plan voor de patiënten. Als de familie of patiënten in geval van twijfel, moet hij proberen het duidelijk uit.
Een oncoloog moet beschikken over uitstekende internationale en intra-persoonlijke communicatieve vaardigheden, zodat hij zijn team van zorgverleners te beheren, terwijl ook het beheer van zijn patiënten en omgaan met hun twijfels op een professionele manier.

Als u zich afvraagt ​​over de oncoloog gemiddelde salaris, dan moet je weten dat de oncoloog salaris is afhankelijk van vele factoren, zoals ervaring, diploma’s, enz. Echter, op een gemiddelde, een oncoloog kan oor ergens tussen USD 55.000 tot USD 1,50,000 per jaar. Onnodig te zeggen, dit is een van de meest gewilde medisch banen. Dus als je denkt je past in de oncoloog functieomschrijving, dan is deze spannende en steeds groeiende medische sector is voor u!

Gemiddelde Amerikaanse Inkomen
Medische vacatures van de Startpagina
COO Job Description
Hoe kan ik een Exit Interview Handle
Hoe maak je een Professional Organizer Word
Inkoop Agent Job Description
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Top Liberal Arts Colleges
Airport Security Jobs
Interview Follow-up Letter
Computer Information Systems Werken

Leave a Reply