Nucleaire Apotheker Job Description

De taak van een nucleair apotheker is net als iedere andere apotheker maar met een andere specialisatie en expertise. Een nucleaire apotheker is een apotheker die gespecialiseerd is in radio-farmaceutische waar een professional moet medicatie en drugs aan te bieden aan patiënten die chemotherapie en andere straling gebaseerde behandelingen voor kanker. Geen twijfel, het is een van de spannende farmaceutische banen, maar het komt ook met veel verantwoordelijkheid, gevoeligheid, en hard werken.

Job Description of Nuclear Apotheker

Hieronder volgt een lijst van primaire taken, rollen en verantwoordelijkheden die een nucleaire apothekers moet uitvoeren op een dagelijkse basis.

Communiceren met instanties die de nucleaire apotheek af te handelen.
Het adviseren en bijstaan ​​van klinische farmacologie afdeling over belangrijke zaken.
In een ziekenhuis, het adviseren van het personeel, patiënten en artsen, enz. over de risico’s en voordelen van diverse radio-farmaceutische producten.
Na alle recente regels, regelgeving en richtlijnen terwijl het verbeteren van de apotheek faciliteiten.
Het verwerken van de orders en eisen van klanten en het doseren van medicijnen op tijd.
Het houden van de plaat en in stand houden voorraad lijst van alle radio-farmaceutische van de apotheek.
Zorg ervoor dat het proces van verpakken en de distributie van radio-farmaceutische in overeenstemming is met veiligheidsregels en-voorschriften van de federale en nationale overheid.
Zorg ervoor dat gevaarlijke chemische stoffen worden vervoerd, verpakt, en veilig afgeleverd.
Ervoor zorgen dat de etikettering van verschillende drugs en producten die leukocyten juist heeft uitgevoerd.
Het verbeteren van, het ontwerpen, en het voorstellen van nieuwe faciliteiten en processen met betrekking tot de apotheek.
Analyse van de mogelijkheden en risico’s van nieuwe voorstellen met betrekking tot apotheek of radio farmaceutische producten.
Werken op de suggesties die door de patiënten voor een betere dienstverlening. Ook gezien de klachten van patiënten met betrekking tot bepaalde radio-farmaceutische producten.
Zorg ervoor dat alle medewerkers in de apotheek legale en veilige werkmethoden te volgen.
Liaison tussen de sponsors en ziekenhuis-autoriteiten en patiënten, en tussen de autoriteiten en de medewerkers.
Ervoor zorgen dat alle drugs records en drugs audits worden onderhouden en op tijd klaar.
Assisteren superieuren en autoriteiten op tijd bij het ontwikkelen van nieuwe voorstellen kunnen in de nucleaire apotheker functieprofiel.

Eisen aan een nucleair Apotheker Word

Er zijn bepaalde voorwaarden die je aan moet voldoen, om een ​​professionele nucleaire apotheker te worden. De opleidingseisen zijn zeer vergelijkbaar met elk ander apotheker. In principe moet u beschikken over een bachelor’s degree in de farmacie van een geaccrediteerde universiteit. Tijdens de cursus, moet je ook je stage compleet met een lokale nucleaire apotheek en moeten radio geneesmiddelen of nucleaire farmacie als belangrijke onderwerpen voor verdere specialisatie. Om te gelicentieerd als een apotheker u hebt nodig om het doctoraat te voltooien in Apotheek (D Pharm). Om beter vooruitzichten op een baan hebben of begin je eigen nucleaire apotheek moet u ook een nationaal niveau examen bekend als Nationale Vereniging Raden van Apotheek passeren. Dus in het kort, steeds nucleaire apotheker heeft veel geduld en hard werken, maar zeker is het een van de grote carrière mogelijkheden in de farmacie.

De gemiddelde nucleaire apotheker salaris valt ergens rond de 110.000 dollar per jaar. Maar er zijn verschillende factoren die bepalen hoeveel een nucleaire apotheker zal worden betaald. Een aantal van de voor de hand liggende criteria zijn eerdere werkervaring en educatieve kwalificatie. Degenen met het hoger onderwijs, zoals, PhD en master’s degree een goede kans om te beginnen met een beter en hoger salaris en dat geldt ook met ervaren mensen. Overwegende dat mensen met geen ervaring en bachelor’s degree kan hebben om te beginnen met een beetje minder. Het salaris is ook afhankelijk van de apotheek eigenaar en de verantwoordelijkheden van de baan. Afgezien van dit is het ook afhankelijk van de stad, waar een nucleaire apotheek in de kleinere stad betaalt minder en in de grotere stad, het kan een beetje hoger.

Dus als je denkt dat je alle vaardigheden om de taken die in de nucleaire apotheker functieomschrijving dan kan niemand je tegenhouden op weg een te behandelen. Dus ga je gang en neem de uitdaging aan te gaan in een beroep dat is een integraal onderdeel van de medische sector.

Wat te dragen aan een interview?
De Academische Tenure System
De meeste lucratieve Carrière
Welke Career is geschikt voor mij
Meest lonende banen
Preschool Teacher Eisen
Telefoon Interview Questions
Woorden om jezelf te beschrijven
Sportbeurzen
Stadia van Career Development
Body Language voor sollicitatiegesprekken

Leave a Reply