Nou betaalde banen zonder een College Degree

Het verkrijgen van een hbo-opleiding is geen belemmering voor succes in tal van terreinen te bereiken. Dit is echter, doet geen afbreuk aan het belang van een afstudeerproject graad. Studenten die niet in staat bent om hun afstuderen graden te voltooien als gevolg van een reden, hebben de mogelijkheid om te leren van kwartaal-, halfjaar-opleidingen voor een diploma en de uitoefening van hun interessegebieden. Het is de vaardigheden en het leerlingwezen dat is belangrijker voor zij-instroom in een aantal banen te krijgen.

Top betaalde banen voor studenten With No Degrees
Er zijn veel banen die officieel vereisen geen graad. Denk bijvoorbeeld het beroep van een lead timmerman. Timmerwerk is een vaardigheid en het vereist niet noodzakelijkerwijs volwaardig onderwijs. Er zijn verschillende lood timmerlieden die bevelen meer dan $ 60.000 per jaar. Zeker, voor een timmerman tot meer dan $ 50.000 per jaar maken, het vereist jaren van toegewijde werkzaamheden op dit gebied en het hebben van een sterke professionele contacten. Ook zijn een fotograaf, of een yoga leraar / instructeur zijn een aantal andere uitstekende mogelijkheden om geld te verdienen zonder diploma. Vergeet niet dat het misschien niet gemakkelijk voor een aantal jaren en het kan eventueel met de hand in de tand bestaan, maar eenmaal in de gekozen carrière, kunnen professionals bevelen hoge salarissen. Het hoeft niet te worden vermeld dat het ontwerpen van mode is ook een grote carrière voor mensen die niet willen een afstudeerproject diploma te verdienen. Op het gebied van mode, het is uw creativiteit en natuurlijke flair voor het begrijpen van de fijne kneepjes van het ontwerp dat wordt beschouwd als belangrijk voor succes. Er zijn vele mode-ontwerpen van scholen meegeven van afstuderen graden, maar het is belangrijker om te leren onder de hulp van senior ontwerpers. Ook fotografie is een ander gebied waar geen speciale opleiding vereist is noodzakelijk. Hoewel men het beleggen van vermogen in de aankoop van goede camera’s en men moet er sterke professionele relaties met andere professionele fotografen, het is een veld dat kan geven fenomenale rendementen als ook maar een keer je gespot als een getalenteerd fotograaf. Yoga training en yoga-instructeur cursussen gegeven in de vorm van certificeringen en diploma’s kunnen ook helpen een persoon te verdienen een fatsoenlijk inkomen.

Beroep
Job omschrijving
Educatieve Vereisten
Gemiddeld salaris

Ergotherapeut assistent
Werk als medische assistenten van ergotherapeuten in het leveren van behandelingen aan patiënten.
Een associate degree, certificeringen en licenties, afhankelijk van heersende wetten van de Staat.
50.000 dollar

Bouw Inspecteurs
Ze zijn verantwoordelijk voor het controleren van het materiaal en de authenticiteit van producten die worden gebruikt in de bouw van gebouwen.
Sommige staten vereisen bouw inspecteurs het verkrijgen van vergunningen. Kennis over bouwmaterialen is belangrijk, verkregen door middel van diploma of certificering cursussen.
50.000 dollar

Fitness Trainer of Aerobics Instructor
Hulp en instrueren mensen in de gezondheidszorg sportscholen voor het krijgen van vorm en verbetering van de gezondheid.
Talrijke sportscholen geven certificeringen voor fitness trainer certificaten. Als je in goede vorm en met een imposante persoonlijkheid is uiteraard nodig om mensen te motiveren om gezond lichaam te bereiken.
$ 25.000 tot 50.000 dollar

Truck Driver
Transport goederen en grondstoffen van de ene plaats naar de andere.
Het verkrijgen van commerciële rijbewijs (CDL) van respectieve diensten, van motorvoertuigen.
40.000 dollar tot $ 50.000

Lift Reparateur
Repareer liften in residentiële en commerciële plaatsen.
Stageprogramma’s onder opgeleid lift reparatie personeel. Training op een lift productiebedrijf. Moeten een hoge school of GED diploma behalve dat in een goede gezondheid. Certificaten worden aangeboden door de Nationale Vereniging van Lift Aannemers als Certified Lift Technician (CET) of Certified Toegankelijkheid en Private Residence Lift Technician (CAT)
51.000 dollar

Real Estate Broker
Zij helpen klanten kopen en verkopen land eigenschappen.
Om een ​​makelaar, moet men een licentie van overeenkomstige organisaties regulering van deze beroepsgroep.
40.000 dollar tot $ 100.000

Transport Manager
Toezicht en controle op de planning routes voor bedrijven en hen te helpen bij het beheer van tijdige levering van goederen.
Vrachtwagenchauffeurs met ervaring, zijn kennis over geografie van het gebied en goede werk ethiek gekozen te zijn vervoersmanagers.
60.000 dollar

Elektrische Powerline Installateurs
Werken in het installeren en repareren van elektrische leidingen en distributiesystemen.
Een middelbare school diploma en aanvullende opleiding onder certificeringsprogramma’s.
55.000 dollar

Fire Inspecteurs
Vuur inspecteurs controleren veiligheidsnormen gevolgd door huizen, fabrieken en commerciële gebouwen, zodat het risico van brand kan worden voorkomen.
Ervaring in brandbestrijding werkt samen met een middelbare school diploma is essentieel om een ​​brand inspecteur.
55.000 dollar

Luchtverkeersleiders
Luchtverkeersleiders zijn verantwoordelijk voor een effectief beheer van het luchtverkeer in en rond de luchthaven. Zij toelaten, reguleren en controleren commerciële vluchten.
De Federal Aviation Federatie (FAA) maakt gebruik van het grootste deel van de luchtverkeersleiders. Degenen die slagen voor de FAA gereglementeerde pre-employment tests worden opgeleid tot luchtverkeersleiders. Een kandidaat met geen hbo-opleiding kan bewijzen zijn bevoegdheid door het verkrijgen van toelating in het Air Traffic-Collegiale Training Initiative (AT-CTI)-programma.
100.000 dollar

Studenten moeten begrijpen dat deze hoogste betaalde banen zonder diploma uitstekende vaardigheden en aanzienlijke ervaring vereisen. Er is voldoende groeimogelijkheden op deze gebieden echter, moet men proberen om het hoger onderwijs, indien mogelijk te zoeken.

Systems Analyst Job Description
Hoe maak je een nieuwe carrière in Uw jaren ’30 Kies
Paraprofessionele Job Description
Verschillende gebieden van de geneeskunde
Research Assistant Salaris
Gastro-enteroloog Salaris
Best betaalde beroepen
Hoe maak je een spion te worden
Adjunct Professor Salaris
Hoog betaalde banen in de vraag
Nieuwe Werken voor leraren

Leave a Reply