Network Administrator Job Description

Het gebruik van computers in de wereld van vandaag is toegenomen voor een groot deel en de bedrijven in de prive-als de overheidssector een groot deel afhankelijk hen om hun doelstellingen op tijd te voltooien. Echter, aangezien het is een machine, kan computernetwerken met problemen geconfronteerd worden en het is de plicht van de netwerkbeheerders in staat om ze op te lossen. De vraag naar de netwerkbeheerders neemt toe met de kleine als grote bedrijven steeds meer en meer computer savvy. Gegeven in de volgende paar alinea’s, is de netwerkbeheerder functieomschrijving in detail.

Job Description van een Network Administrator

Het belangrijkste aspect van de netwerkbeheerder functiebeschrijving is tot het computernetwerk goed te plannen, zodat de computers in een bepaald bedrijf goed zijn aangesloten op andere computers en servers. Een netwerkbeheerder heeft het selecteren van de juiste netwerkadressering systeem en de aansluiting apparaten voor het efficiënt functioneren van het netwerk binnen het bedrijf. Netwerkbeheerder taken omvatten ook het behoud van de details van de computer gebruikersaccounts en de uitvoering van de geplande en goed ontworpen netwerk in een juiste manier. Netwerkbeheerders toewijzen van individuele wachtwoorden van de gebruikers van de computers en geven toegang tot de gebruikers om alleen de bestanden en mappen die zijn bedoeld voor het gebruik ervan. Een netwerkbeheerder kan u de wachtwoorden in het geval van een behoefte. Ze hebben ook bedienen en onderhouden van de interne netwerken en e-mails van het bedrijf waarin ze werken. Voor een effectieve en snelle interne communicatie, netwerkbeheerders bieden de medewerkers met telefoon aansluitingen. Netwerkbeheerders zijn ook bekend om nuttige opleiding voor de systeemsoftware.

Aangezien het computernetwerk op grote schaal wordt gebruikt door veel computer professionals die werkzaam zijn in het kantoor, is het gebonden aan problemen een of de andere tijd. De taak van de netwerkbeheerder is om dit probleem op te lossen door het aanbieden van efficiënte technische ondersteuning en het vinden van de gebreken in het netwerk. Netwerkbeheerders kunnen te maken krijgen met situaties waarin het gehele netwerk heeft een probleem en het niet meer functioneert. Netwerkbeheerder zorgt te verduren dat het netwerk werkt op een optimaal niveau. Zij nemen ook de inspanningen op het installeren en configureren van de computers en de volledige uitrusting van het netwerk. Het meest opvallende kenmerk van de netwerkbeheerder functiebeschrijving is te zorgen voor de volledige veiligheid van het netwerk. Sommige meer functies uitgevoerd door de netwerkbeheerders onderhouden en beheren van de vervoerder circuits, onderhoud van het netwerk architectuur, het gebruik van de tool set voor effectief netwerkbeheer, het oplossen van de connectiviteit problemen met betrekking tot Local Area Network (LAN), Wide Area Network (WAN) en met bruikbare bescherming virussen op de computers.

Netwerkbeheerder Opleidingseisen

Van de netwerkbeheerder functieomschrijving, kunnen we concluderen dat dit is een gespecialiseerde veld en een relevante hbo-opleiding is een must voor steeds succesvol op dit gebied. In het ideale geval op een netwerk beheerder te worden, moet je klaar bent met afstuderen in vakken als informatica, netwerken, computer engineering of telecommunicatie. Een master’s degree, die diepgaande kennis van netwerkbeveiliging en ontwerpen kan bieden, kan u een heel eind in deze carrière. Een kennis van AS400 administratie en de SQL server 2000-replicatie, kunt weightage aan de CV van een netwerkbeheerder.

Het salaris van een netwerkbeheerder hangt grotendeels af van de vaardigheden, ervaring en de locatie van het werk. Als een frisser in het veld, kunt u beginnen met de salaris van ongeveer USD 30.000 per jaar. Geleidelijk aan, met kwaliteit ervaring, kan dit oplopen tot USD 50000 per jaar in ongeveer vijf jaar tijd. Netwerkbeheerders met meer dan tien jaar ervaring kan makkelijk verdienen meer dan USD 75.000 per jaar.

Hopelijk dit artikel op netwerkbeheerder functiebeschrijving en salaris, zal blijken te zijn nuttig voor u. Al het beste voor je carrière.

Dermatoloog Salaris
Interview Follow-up Letter Sample
Overseas Jobs voor Amerikanen
Hoe maak je een Receptioniste Word
Carrière Aptitude Test
Orthopedisch chirurg Salaris
Korte Carrière dat goed salaris
Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career
Oogheelkundige Technicus Salaris
Hoogste betaalde banen met een Master’s Degree
Vacatures voor Geschiedenis Majors

Leave a Reply