Neonatoloog Salaris

Een pasgeboren staat bekend als een pasgeborene gedurende de eerste dagen van zijn / haar leven. Een neonatoloog studies en is gespecialiseerd in de algemene ontwikkeling en de gezondheidszorg van een pasgeborene. Factoren houdt logingegevens van uw medewerkers, jarenlange ervaring, werkgever capaciteit en het type en de omvang van de sector te bepalen neonatoloog salaris. Het varieert van staat tot staat in de VS

Salaris
Volgens de gegevens van de Economic Research Institute (ERI), die is gebaseerd op de informatie vanuit duizenden HR-afdelingen van verschillende bedrijven, de neonatoloog salaris in de VS is ongeveer 230.215 dollar om 405.670 dollar. Het gemiddelde salaris van een neonatoloog is ongeveer 318.042 dollar.

Hier is een lijst van enkele mediaan, mid-career, jaarlijkse, bij benadering salarissen van neonatologen in verschillende staten. De salarissen onderstaande mogelijk exclusief extra voordelen zoals bonussen en andere privileges.

Stad
Status
Salaris

New York
NY
280.230 dollar

Seattle
WA
240.000 dollar

Los Angeles
CA
245.000 dollar

Miami
FL
230.200 dollar

Houston
TX
266.380 dollar

Atlanta
GA
398.375 dollar

Chicago
IL
284.950 dollar

Phoenix
AZ
359.270 dollar

Charlotte
NC
395.350 dollar

Orlando
FL
320.350 dollar

Indianapolis
in
405.670 dollar

Boston
MA
323.710 dollar

Salaris onderhandelingen speelt een belangrijke rol in de carrière van een neonatoloog, net als voor elke andere beroepsgroep. Salaris van een neonatoloog kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn opleiding, specialisatie en jarenlange ervaring. Een pas afgestudeerde neonatoloog uit een lage gezichtsscherpte academische instelling wordt gegeven minder salaris dan een veteraan neonatoloog van een hoge scherpte-instelling die in staat is om directe patiëntenzorg en in-house nacht zelfstandig gesprekken aan te nemen. Er kunnen uitzonderingen aan beide uiteinden van het spectrum.

Educatieve Kwalificatie
Een neonatoloog is de taak van het ziekenhuis gevestigd en hij meestal beoefent in neonatale intensive care units (NICU’s). Hij heeft ofwel een MD (Doctor in de geneeskunde) of een DO (Doctor in de holistische geneeskunde) graad. In de VS, wordt een kinderarts verwacht dat de licentie te krijgen om te oefenen en daarna een aanvullende opleiding van 3 jaar die bekend staat als een fellowship in de neonatologie te voltooien. Neonatologen zijn gecertificeerd door de American Board of Pediatrics. Vergelijkbare programma’s worden uitgevoerd door de meeste landen voor beurs opleiding in neonatologie.

Job omschrijving
Een neonatoloog wordt geacht bekend te zijn met standaard medische praktijken, concepten en procedures. Diensten in de neonatologie zijn meestal verkrijgbaar bij grote ziekenhuizen omdat ze de middelen hebben om state-of-the-art NICU materieel en personeel te geven. Een neonatoloog wordt geraadpleegd bij een aantal medische problemen worden gedetecteerd in de pasgeborenen, tijdens of direct na de geboorte. Een neonatoloog is verantwoordelijk voor de behandeling van deze baby’s. Hij is verantwoordelijk voor de medicatie en als gevolg van het herstel van de pasgeborenen. Hij wordt naar verwachting de medische problemen van premature en zieke baby’s vast te stellen, ze te bestuderen, gebruik te maken van diagnostische beelden, fysieke bevindingen en de laboratoriumtest-resultaten als diagnostische hulpmiddelen. Een pasgeborene geconfronteerd met een kritieke toestand kan eisen 24×7 medische ondersteuning, hetgeen leidt tot langere shift taken en verstoorde slaap schema voor de neonatoloog. Premature baby’s vereisen intensieve medische zorg en neonatologie is over de zorg voor deze kinderen. Een neonatoloog wordt ook verwacht dat baby’s ouders te helpen in het omgaan met de baby zorgvuldig en dit doet hij door te trainen en hen te informeren over de zorg voor pasgeborenen. Tijdens ernstig kritieke situaties, moet hij snel beslissingen nemen als verwijzing van de patiënt naar andere specialisten of chirurgen. Afgezien van het hoger onderwijs en ervaring moet een neonatoloog een medelevende geest en de bereidheid om de behoeftigen te helpen. Artsen en ouders moeten een neonatoloog op aangeboren afwijkingen of gezondheidsproblemen in de pasgeborenen te raadplegen. Zodra de baby bereikt thuis, zijn ouders verondersteld om advies in te winnen bij een kinderarts (wanneer de baby ziek is).

Het kan veilig worden geconcludeerd dat neonatologie is een spannend gebied en de taak van een neonatoloog is een van de respectabele en lonende banen onder alle medische banen. Waardoor u een kans om de gezondheidszorg te bieden aan pasgeborenen, kan neonatologie zeker u voorzien van het hoogste niveau van tevredenheid.

Follow-Up Letter Na Interview
Computer Operator Job Description
Hoe maak je een carrière Pick
Best betaalde IT-banen in de vraag voor 2012
Beste Carrière in de geneeskunde
Jobs Werken met kinderen
Top Betalen Majors in College
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Carrière Werken met autistische kinderen
Goede Carrière to Get Into
Reden voor Leaving Huidige vacatures

Leave a Reply