Most Wanted Jobs

De aanhoudende recessie in de VS, in de afgelopen twee jaar enorm geraakt tal van sectoren en de overheid heeft hard vechten om werkgelegenheid te creëren en mensen te helpen bij het verkrijgen van uit schulden. De werkloosheid in het land, op dit moment is bijna 9,8% (volgens de Bureau of Labor Statistics december 2010 rapporten) en het zal veel tijd nemen om terug te keren naar de normale dagen. Het is immers geen gemakkelijke taak om te rijden op de hoge werkloosheid van 9,8% in een korte periode van tijd. Toch moet carrière beslissingen niet alleen worden genomen door het analyseren van de economie, zoals marktschommelingen zijn een onderdeel van de economie van elke natie. De bottom line is om ogen en oren open, zodat men niet dwaas investeren in een carrière die leidt tot verspilling van geïnvesteerde middelen, maar vooral door, tijd en geld.

Jobs die in de vraag in de VS
In de Verenigde Staten, had medische banen altijd al een bron van het verstrekken van carrièremogelijkheden voor veel mensen. Omdat de gezondheidszorg is een van de grootste Amerikaanse werkgevers, zijn er een aantal banen die het potentieel heeft om fatsoenlijk en winst hebben. Een van de andere minder bekende feiten over banen in de medische sector is dat ten gevolge van de babyboom generatie ouder worden, zal er een verhoogde eisen van de medische professionals in de toekomst. Het is opmerkelijk om te oordelen dat het beroep van arts-assistent en fysiotherapeut is in grote vraag in de VS in de afgelopen jaren. Per BLS, is een groei van 30% voorspeld voor fysiotherapie banen in de jaren tussen 2008 en 2018. Voor de physician assistant banen, heeft dezelfde groei is voorspeld tot 39%, dat is heel bevredigend cijfer, gezien de economische crisis. In zowel de oude beroepen, kan men gemakkelijk verdienen boven US $ 60.000 met een aantal jaren werkervaring.

Op het gebied van ICT-jobs is het beroep van het netwerk van systemen en gegevens beheerders verondersteld om onder de. Dit is te wijten aan het feit dat de groei in de infrastructuur is de vraag aan geschoolde informatici versterkt om grote sets van taken en verantwoordelijkheden af ​​te handelen. Software engineers en andere computer programmering banen zullen naar verwachting groeien in een enorm tempo. Om de BLS website te citeren, over het algemeen, de werkgelegenheid van computer software engineers en computer programmeurs naar verwachting met 21 procent toenemen 2008-2018, veel sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Dit zal het resultaat van de snelle groei bij computer software engineers zijn, zoals werkgelegenheid van computer programmeurs zal naar verwachting afnemen.

Wanneer we overschakelen op het gebied van onderwijs, zijn diegenen die geïnteresseerd zijn in het wetenschappelijk onderzoek, zoals biomedische ingenieurs en medische wetenschappers naar verwachting tot de snelst groeiende carrière. Ook in de nabije toekomst, is de vraag van de leerkrachten gaat enorm omhoog schiet. De noodzaak van voldoende leraren in de VS is een behoefte die nog onvervulde. In landen als China, is er een tekort aan docenten Engels en het is een fatsoenlijke kans voor mensen met Engels spreken en onderwijzen vaardigheden aan een buitenlandse baan te krijgen. Een ander beroep dat verrassend heeft gemaakt worden in de lijst van populaire banen in de afgelopen jaren, is dat van de vrachtwagen-en buschauffeurs. Er zijn een groot aantal OV benodigde stuurprogramma in de VS aan de eisen van positie bestuurder in de VS. Zoals aangegeven in de BLS, de groei voor vrachtwagenchauffeurs is 13% tussen 2008 en 2018.

Verpleegkundigen, psychiaters, leraren, software en web ontwerpen professionele, technische schrijvers en auto-ingenieurs zijn een aantal andere banen die allemaal zijn ingesteld op hoge eisen registreren. Men moet begrijpen dat topfuncties in de vraag worden genoemd na de veronderstelling dat verschillende factoren, zoals de consistente groei van de economie en de trends in de markt. Ieder beroep heeft mogelijkheden die er consistente groei mogelijkheden.

Het moet duidelijk zijn dat, als de Amerikaanse economie zal zich geleidelijk ontwikkelen, de vraag naar deze banen een boom getuige en er zullen betere kansen op werk. Terwijl de concurrentie in een aantal sectoren is toegenomen voor een groot deel, moet men een adequate voorbereiding van sollicitatiegesprekken.

Industrieel Ontwerpen Carrière
Verschillende gebieden van de geneeskunde
Geofysicus Salaris
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Loan Officer Marketing Plan
Medische Jobs dat Betrek het werken met kinderen
Hoe een actuaris worden
Hoe maak je een High School leraar te worden
Carrière Aptitude Test
Wat doet een leraar-assistent Do

Leave a Reply