Microbioloog Salaris

Microbiologie is een tak van de biologie die zich bezighoudt met de studie en het onderzoek van alle levende organismen die kunnen alleen worden bekeken door een microscoop. De fundamentele taak van een microbioloog met zich meebrengt bestuderen van de effecten van microben zoals bacteriën, virussen en schimmels, op het menselijk leven. Hier richten we ons op hoeveel een microbioloog is in staat in, gevolgd door een korte beschrijving van wat deze baan met zich meebrengt.

Salaris van een microbioloog

De volgende gegevens zijn samengesteld uit verschillende bronnen, en kunnen aan verandering onderhevig zijn gebaseerd op industriestandaarden, locatie, ervaring en opleiding.

* Alle genoemde cijfers zijn in US Dollars.

Volgens de website PayScale, kan een individu met een bachelor’s degree in de microbiologie te verdienen in de range van $ 30.000 tot $ 70.000.
Volgens de website van Sterker nog, de gemiddelde jaarsalaris van een microbioloog is $ 52.000.
Het Bureau of Labor Statistics (BLS), in de gegevens van mei 2011, stelt dat de gemiddelde jaarlijkse loon van microbiologen was 71,720 dollar.
De grootste werkgever van de microbiologen is het federale uitvoerende macht. Het is ook de hoogste betaler met de jaarlijkse gemiddelde loon van de werknemers van het feit dat het 100.280 dollar. Particuliere bedrijven zijn de op een na hoogste, waar de jaarlijkse gemiddelde loon is 80.860 dollar.
De beloning in het veld is de hoogste in Maryland, volgens de BLS, waar de jaarlijkse gemiddelde loon is 102.230 dollar. Georgia volgt met een jaarlijkse gemiddelde loon van 86.920 dollar.
Statistieken suggereren dat stedelijke gebieden kan een jaarlijkse gemiddelde loon zo hoog als 109.320 dollar aan te bieden.
Om samen te vatten op basis van de BLS, kan het gemiddelde salaris van een microbioloog variëren van 39.000 dollar tot 116.000 dollar.

Wat een Microbioloog Doet

Zoals eerder vermeld, een microbioloog is een wetenschap professional die zich bezighoudt met de studie van kleine organismen die kunnen worden bekeken door een microscoop. Een microbioloog moet een micro-organisme te isoleren en kenmerken te identificeren. Hij moet ook onderzoeken het effect van de micro-organismen op verschillende chemicaliën en andere stimuli zoals gezondheid, voeding, milieu en dergelijke. Vervolgens worden rapporten moeten worden opgesteld en de resultaten gepubliceerd.

De meeste microbiologen zijn bekend om te werken in onderzoek en ontwikkeling. Ze kunnen ook werken voor hogescholen en universiteiten, waar ze leren de studenten van de microbiologie, terwijl het uitvoeren van hun eigen onderzoek. Sommige microbiologen werken voor particuliere industrieën die kunnen bestaan ​​uit klinische laboratoria, de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. Microbiologen die werken voor klinische laboratoria bestuderen van de relatie tussen een micro-organisme en een ziekte. Ze bestuderen micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van bepaalde ziekten. Microbiologen werken in farmaceutische industrie analyseren het effect van een geneesmiddel op een bepaalde virussen of bacteriën.

Om een ​​microbioloog, moet men voor het verkrijgen van ten minste een bachelor’s degree. Een bachelor’s degree in de microbiologie kan beperken carrièremogelijkheden, vandaar dat veel studenten gaan voor hogere studies en het verkrijgen van een master’s degree in de microbiologie. Beide graden nemen samen bijna 5 tot 6 jaar in beslag nemen. Een doctorsgraad, die meer mogelijkheden biedt op het gebied, vereist nog 4 jaar na de voltooiing van een masteropleiding.

Uit onderzoek blijkt dat microbiologen die in staat zijn te begrijpen de fijne kneepjes van andere wetenschappen zoals scheikunde en biologie zijn waarschijnlijk meer perspectief en kansen in het veld. De tewerkstelling van deze professionals zal waarschijnlijk nog toenemen met 13% tot 2020. Het kan een carrière nastreven waard is als het aantal professionals nodig op dit gebied is zeker gaat om een ​​opwaartse trend te zien zijn.

Wildlife Rehabilitator Salaris
Real Online Jobs
Jobs die goed betalen
Goed betaalde banen in Verenigde Staten
System Administrator Salaris
Opdrachten die vereist reizen rond de wereld
Hoe kan ik een baan op een booreiland Get
Basic interviewtechnieken
Elementary School Teacher Salaris
Online Vacatures voor Leraren
Autoverkoper Salaris

Leave a Reply