Meest stressvolle banen in Amerika

Veel mensen geloven dat carrières zijn een 19e eeuwse uitvinding, en veel van de banen van vandaag markeert u dit feit nog verder. We gaan werken om de rekeningen te betalen en om geld te verdienen, maar hoeveel van ons zijn erg blij met het werk dat we moeten doen. We hebben allemaal klagen over onze werktijden en onze salaris, en de waarheid is dat we nooit tevreden zullen zijn, omdat het gras lijkt altijd groener aan de andere kant.

Maar er zijn enkele banen die zijn zeker meer stress dan anderen. Er zijn vele redenen voor dit recht van het omgaan met boze klanten, tot ongezonde nachtdiensten, onregelmatige reizen eisen, het recht om de druk van het redden van het leven van mensen. Sommige beroepen vereisen veel meer inzet dan de andere, en dit zijn de beroepen die de meeste hoeveelheid stress in de wereld veroorzaken. Maar dit is een noodzakelijke ervaring, omdat onze wereld zal niet zo ver zijn gevorderd zonder sommige mensen het overwinnen van moeilijkheden.

Top 10 stressvolle banen in de VS

Real Estate Agent
Dit lijkt een rooskleurige en peachy baan vanaf de buitenkant, maar de realiteit is verre van dat. Omgaan met de eeuwige, en soms gekmakende, behoeften en vragen van klanten kan heel ergerlijk. Bovendien, het kopen van een huis is een groot probleem voor klanten als gevolg van de enorme hoeveelheid geld mee gemoeid, en als er iets mis gaat met het huis als gevolg van een juridische kwestie of om andere redenen, de eerste persoon die krijgt de schuld is van de makelaar. De noodzaak om doelstellingen te halen en mensen overtuigen om een ​​huis te kopen, het hoge niveau van de concurrentie en de grillige werktijden maken dit een van de meest stressvolle banen van Amerika.

Highway Patrol Officer
Toen we naar op onze snelwegen en wegen zijn er bepaalde mensen zijn die constant houden een wake om ervoor te zorgen dat niemand hoeft te helpen. De werkstress niveaus hoog zijn, omdat de werktijden gaan diep in de nacht, extreme weersomstandigheden zijn niet relevant, en ze hebben ook te maken met een ernstig ongeval gevallen van tijd tot tijd. Al met al, dit maakt het een zeer traumatische baan, en de beloning is niet zo geweldig.

Commercial Pilot
Dit is een baan die lijkt zeer aantrekkelijke van buiten door de hoge beloning en de mogelijkheid om te reizen naar het buitenland. Maar aan het eind van de dag, het leven van de mensen in het vliegtuig zijn in de handen van de piloot, niet om de miljoenen dollars van het vliegtuig zelf te vermelden. Een klein foutje kan leiden tot een veel ernstige en onherstelbare schade, en dit maakt het een van de meest stressvolle banen rond. Jaren van training en inzet zijn ook vereist voordat men een professionele piloot te worden en neem het op verschillende pilot-banen.

Politieagent
De taak van een politieagent is om burgers een veilige, en om nab criminelen en anti-sociale elementen. In de meeste gevallen, politieagent banen zijn extreem gevaarlijk en deze functionarissen hun leven in gevaar brengen elke dag. Er zijn veel gevaarlijke personages die er zijn die niet zou twee keer nadenken alvorens te schaden een politieagent, en dat maakt dit een zeer gevaarlijke, zij het noodzakelijk, baan. Het is een van die banen dat het niemand opvalt als je het goed doen, maar zodra je een fout maakt, kom je de aandacht van mensen.

Chirurg
Wanneer we spreken over de meest stressvolle banen in de VS, kunnen we niet voorbijgaan aan het werk van een chirurg en andere gerelateerde medische banen. Chirurgen levens redden en ze zijn ongetwijfeld helden, maar een klein foutje of een moment van aarzeling van hen tijdens een operatie kan ook iemand dood. Hun handen moeten stabiel als een rots, en er is absoluut geen ruimte voor enige vorm van fout. Het niveau van stress is zeer hoog tijdens een operatie, maar als de chirurg toont tekenen van deze, zal hij zijn baan permanent te verliezen.

Firefighter
Elke opdracht die inhoudt dat het redden van de levens van mensen, is gebonden aan zijn zeer belastend. Dit is een andere ondankbare baan die vereist dat het werken op oneven uren, als een brand kan uitbreken op elk gewenst moment. De weersomstandigheden spelen geen rol weer, en als de brandweerman maakt een eenvoudige fout maakt, zal hij de reden voor het verlies van vele levens. Dit is een fout die hij zich niet kan veroorloven om te maken, en dit vergroot alleen de stress factor van brandweerman banen.

Sales Executive
Aan de andere kant van het spectrum heb je verkoop-en corporate executives, die zijn doordrenkt met werk en doelstellingen die moeten worden gehaald. Dit verhoogt hun stress op het werk exponentieel, en zorgt ervoor dat ze aan het werk laat in de nacht, voor een groot deel van hun leven. In feite, werd het idee van werkgerelateerde stress in de wereld gezet op zijn plaats door het bedrijfsleven en de uitvoerende taken, en veel uitzicht deze sector als de belichaming van alles wat er mis is met de kapitalistische en consumentistische wereld.

Air Traffic Controller
Een van de meest stressvolle banen Amerika is dat van een luchtverkeersleider. Er zijn honderden duizenden vliegtuigen die grond in luchthavens in het hele land, en een klein ongelukje of misrekening kan leiden tot het verlies van meerdere levens. Iemand moet het opstijgen en landen van een aantal vliegtuigen tegelijk te coördineren, en dit is wat maakt deze baan en andere luchtvaartmaatschappij banen zo stressvol. De individuele behoefte aan een fijne aandacht voor detail, en de mogelijkheid om direct te reageren en gebruik maken van alle technische kennis die hij heeft.

Arts
Een therapeut is iemand die luistert naar de problemen van patiënten en helpt hen te overwinnen psychische trauma’s. In veel gevallen trauma bij de patiënt zo intens en verontrustend, dat de therapeut zelf wordt beïnvloed. Dit verhoogt de stress quotiënt van de baan, omdat een persoon met een verstandelijke verstoord kunnen hevig worden en schadelijk zijn bij zijn situatie is niet fijn behandeld. Dit is niet een zeer commercieel en reguliere baan, maar het is zeker een van de meest stressvolle banen rond.

Bomb Squad Officer
Als er ooit een baan die een individuele stress het meest, dit moet het zijn. Bomb squad officieren moeten onmiddellijk reageren op een bommelding, ongeacht het tijdstip van de dag of het weer. En dan hebben ze het potentieel bom te zoeken en het te verspreiden. Dit alles zonder de kennis van hoe snel de bom gaat af te gaan, of ze kunnen opgeblazen op elk moment. Deze job ziet er goed uit in films en voegt drama, maar het is een van de meest moeilijke taak rond.

Wanneer u bepaalde carrière elders voort te zetten moet u zich bewust van de problemen die het zou kunnen maken. Dit betekent niet dat u uw rug toe te keren op deze banen, want na al deze zijn noodzakelijk banen, maar alleen dat je bereid zijn om te gaan met het is u werkt in een van deze gebieden.

Zwakke punten voor sollicitaties
Preschool Teacher Job Description
Best betaalde CEO’s
Job Interview Follow-up E-mail
Tips over hoe je een College Grant Get
Opdrachtnemer Salaris
Stenograaf Salaris
Lijst van carrières die mensen te helpen
Interessante jobs die goed betalen
System Analyst Salaris
Wat doet een leraar-assistent Do

Leave a Reply