Meest gewilde Jobs

Elk jaar tal van enquêtes worden uitgevoerd om de trends in de economie, waartoe ook het bepalen van de banen die in hoge-demand te meten. Er zijn een aantal factoren die een rol spelen, terwijl het bepalen van de meest begunstigde banen in de markt. Sommige elementen die in aanmerking worden genomen, terwijl de beoordeling van de meest gewilde banen in de markt zijn:
Betalen
Werkgelegenheidsvooruitzichten
Werkomgeving
Spanning
Fysieke eisen

Vacatures in die particulieren ontlenen een hoge mate van tevredenheid zijn meestal de meest gewenste berichten in de markt, echter, kan men niet uitsluiten dat de hoge beloning die een andere ‘hoge-druk’ banen te bieden hebben. Dus, zonder verdere omhaal, laten we een kijkje nemen op enkele van de meest-gewilde banen in de markt op dit moment.

Meest populair Jobs

1. Software Engineer.

Blame it on onze unsated verlangen naar mobiele telefoon apps en cloud computing, software engineering is een carrière-optie die het hoogst scoort op de lijst van meest gewilde banen in Amerika. De industrie heeft een aantal uitdagingen in de afgelopen jaren, maar de vraag naar software-ontwikkelaars is zo robuust dat werkgevers bereid zijn te investeren in mensen met de vereiste vaardigheden. De baan vooruitzichten voor software engineers is positief en zal naar verwachting met 38% toenemen tot 2016. Het gemiddelde salaris is in de range van $ 75.000 tot $ 100.000, met New York, San Francisco en Chicago aanbieden van de beste mogelijkheden om te werken.

2. Wiskundige

Wiskundigen zijn tweede op de lijst van de meest gewilde banen, met de carrière-optie scoren hoog op lage fysieke belasting en indrukwekkende baan vooruitzichten. Wiskundigen bestuderen wiskundige theorieën, algoritmen en ze gebruiken om complexe wetenschappelijke en technische problemen op te lossen. Perspectieven voor de werkgelegenheid is groot, hoewel moordende concurrentie wordt verwacht. Het gemiddelde salaris is in de range van $ 65.000 tot 90.000 dollar, met New York, Baltimore en Seattle zijn de beste steden om te werken.

3. Actuaris

Actuarissen zijn personen die verantwoordelijk zijn voor de berekening van de financiële risico’s. Ze analyseren van statistische gegevens en het toezicht op de risico’s die gepaard gaan met beleggingen, hetgeen bepalend is voor een groot deel welke projecten zouden worden geïnvesteerd inch Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, 6 van de 10 actuarissen werken met verzekeringsmaatschappijen, met anderen verkrijgen van de werkgelegenheid met een eigen of overheidsinstellingen als financiële adviseurs. Het salaris is in de range van $ 55.000 tot 110.000 dollar met New York, Chicago en Hartford zijn de beste steden om te werken.

4. Statisticus

Statistici analyseren van gegevens verzameld voor meer dan een periode van tijd om rapporten die cruciaal zijn voor de planning van de toekomstige koers van actie in organisaties voor te bereiden. Statistici zijn in dienst van zowel de overheid als particuliere organisaties. Het gemiddelde salaris is in de range van $ 60.000 tot $ 95.000, met Washington, San Francisco en Chicago zijn de beste plaatsen om te werken.

5. Computer System Analyst

Computersysteem analisten zijn verantwoordelijk voor het analyseren van de business requirements van een organisatie en het ontwikkelen van de benodigde hardware en software systemen. Zij controleren de haalbaarheid van de ontwikkeling van een nieuw systeem door het voeren van overleg met het management en eindgebruikers. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het toezicht op de ontwikkeling, implementatie, testen en onderhouden proces van een nieuw computersysteem en ze kijken ook naar manieren waarop de bestaande systemen kunnen worden gebruikt om zakelijke behoeften. Het gemiddelde salaris van een computer systeem analist is in de range van 42.000 dollar tot $ 65.000.

6. Fysiotherapeut

Nou, we weten dat fysiotherapie is een grote zegen voor ons, en mensen die werkzaam zijn in dit gebied veel voldoening te halen uit dienst hun vaardigheden om mensen te helpen bij het herstel van verschillende kwalen. Fysiotherapeuten werk vinden in ziekenhuizen, maar ze kunnen ook werken in prive-klinieken, op voorwaarde dat zij over de nodige vergunning om te werken in die bepaalde staat. Een bachelor’s degree is een must, maar een Master’s degree kan echt helpen bij het verkrijgen van een betere beloning, afgezien van het aanbieden doorgroeimogelijkheden. Het gemiddelde salaris is rond de $ 70.000.

7. Legal Expert

Individuen kijken uit naar een carrière in de wet als het heeft het potentieel voor doorgroei, en ook het gemiddelde salaris is zeer concurrerend. Paralegals zijn in de vraag als gevolg van de sterke stijging in de juridische aangelegenheden. Men kan een certificaat ofwel verdienen in paralegal studies of inschrijven in een school die een opleiding in de rechten heeft. De mediane inkomen van juridische deskundigen is rond de $ 50.000.

8. Diëtiste

Velen zouden overwegen de taak van een diëtist om een ​​alledaagse aangelegenheid, maar gezien de stijging van het nationale bewustzijn wat gezonde levensstijl betreft, diëtisten aan de slag met mensen uit verschillende secties, en het is hun verantwoordelijkheid om mensen te helpen bij het handhaven van een goede gezondheid. Diëtisten werken met atleten en sporters, krijtende uit dieet-plannen, het toezicht op de bereiding van voedsel, en het helpen van instellingen bij het bevorderen van gezonde eetgewoonten. Het gemiddelde salaris van de diëtist is in de range van $ 56.000.

9. Technical Writer

Technische schrijvers hebben de verantwoordelijkheid voor de verspreiding van informatie onder het publiek in eenvoudige woorden. Bijvoorbeeld, de folder waarin wordt uitgelegd hoe u de stofzuiger die je net gekocht, is een werk van een technisch schrijver. Ze hebben ofwel een bachelor’s degree in schriftelijk of een certificaat in technisch schrijven. Ze werken meestal vanuit de grenzen van hun cabines, of sommige kunnen werken freelance ook. Het gemiddelde salaris van technische schrijvers is rond de $ 60.000.

10. Leraar

Laatste, maar niet de minste, heeft het onderwijs als een carrière dwong respect in onze samenleving voor een lange tijd, en zelfs vandaag de dag, veel aspirant jongeren willen een carrière in het onderwijs na te streven. De tevredenheid van het voeden van de toekomst van het land is enorm en het salaris is ook zeer concurrerend. Op een gemiddelde, leraren verdienen rond de $ 45.000 per jaar.

Naast de taken hierboven vermeld, een aantal andere carrières die populair zijn vandaag de dag zijn:
Meteoroloog
Bioloog
Geschiedschrijver
Audioloog
Mondhygiënist
Socioloog
Accountant
Natuurkundige
Financieel planner
Filosoof
Parole Officer
Aerospace Engineer
Econoom
Speech Patholoog
Astronoom
Loan Officer
Petroleum Engineer
Optometrist
Computer Programmeur
Bibliothecaris
Medische Technoloog
Stenograaf
Chiropractor
Burgerlijk Ingenieur
Medische Secretaresse
Medisch Laboratorium Technician

Dit waren enkele van de meest gewilde banen in Amerika vandaag. Zoals je zou hebben gemerkt, niet al deze banen bieden de beste van de salarissen, maar de reden dat ze in de vraag is omdat zij een gunstige werkgelegenheidsvooruitzichten, goede werkomgeving, lage stress en boven alles, een gevoel van voldoening. Dus, of je begint je carrière pad of denken over een verandering, doe met deze meest gewilde banen in 2012 in aanmerking.

Behandelend arts Salaris
Meest lonende banen
Creatieve Werken die goed betalen
Zwakte Interview Questions
Alternatieve carrières voor Advocaten
Top betaalde banen zonder diploma
Hoe te kleden voor een Nursing Interview
Elementary School Teacher
Receptioniste Job Description
Online Jobs voor 15-jarigen
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word

Leave a Reply