Meest gerespecteerde beroepen

Toen ik een kind was, mijn oudsten gebruikt om te vertellen me een ding, om het werk te respecteren, om allerlei beroepen niet uit hoe ondergeschikte het lijkt te respecteren. Maar nu, eerlijk gezegd, is het eerste ding dat iemand je vraagt, wat je beroep is en hun gedrag ten opzichte van jou hangt af van dat. Men zal een leraar te behandelen met alle respect, maar iemand uit niet zo gerespecteerde baan zal niet de vereiste respect maakt niet uit ook al is hij zo intelligent als de leraar. Vandaar, terwijl op een zoektocht naar een baan, mensen meestal op zoek naar de meest gerespecteerde beroepen. Hieronder volgt een lijst die gaat helpen in beslag nemen een deel van de respectvolle banen.

Professoren uit verschillende vakgebieden

Alle beroepen zijn respectvol en zolang je tevreden bent te doen wat je doet, het maakt niet uit wat anderen zeggen, die baan is de meest gerespecteerde beroep voor jou. Toch heeft de maatschappij die gekenmerkt wordt een aantal van de populaire banen en de top 10 banen zijn hieronder besproken.

Dokter.
De eerste plaats in de meest gerespecteerde beroep gaat naar de artsen. Het beroep van een arts gaat weg terug naar het verleden met alle genezers, druïden en tovenaars en vervolgens de professionele genezers, allen zijn gerespecteerd, en hun toewijding en het werk van het behandelen van de zieken en de gewonden, is gewaardeerd door alle . Geen wonder dat ze bovenaan de lijst. Dit is ook een van de hoogste betaalde banen.

Strijdkrachten
Ze blijven uit de buurt van hun familie al jaren, ze offeren hun leven en al deze voor wie? Om ons te beschermen gewone volk en de natie van vijanden. Als dit vak niet te maken aan de lijst, dan zou ik verbaasd hebben.

Leraar
Als iemand verdient een staande applaus voor het proberen om zich te ontdoen van het analfabetisme te krijgen van het gezicht van de wereld, dan is het de leraren. Door leraren bedoel ik niet alleen al degenen die les in scholen en universiteiten, maar ook degenen die een reis naar de armste landen of naar de landelijke gebieden op te voeden de mensen daar, zodat ze (de armen en analfabeten) kan een beter leven te leiden. In ruil deze leraren zou kunnen krijgen pinda’s, maar nog steeds het onderwijs is een van de meest nobele en gerespecteerde banen.

Brandweerlieden
Herinner je je die brandweerlieden die hun leven verloren terwijl het proberen om de brand in het WTC te doven? Wie herinnert zich niet die moedige harten die hun leven alleen maar om de levens van hen die binnen waren opgesloten op te slaan. Petje af voor deze brandweerlieden die werken dag en nacht, die bereid zijn om mensen te helpen op welke noodsituaties, en mensen te redden en goederen van alle soorten ongevallen en ramp.

Ingenieurs
Ingenieurs zijn de mensen die een belangrijke rol spelen in de economische ontwikkeling van een land of een stad. Zij zijn degenen die ontwerpt gebouwen en machines, en dat op zijn beurt maakt ons leven comfortabeler. Als je een ingenieur te zijn dan niets leuk.

Wetenschappers
Of het nu op het gebied van de geneeskunde of op technologisch gebied, zijn wetenschappers altijd het vinden van nieuwe manieren om ons te helpen, om ons leven eenvoudiger, om zich te ontdoen van een aantal van de dodelijkste ziekten, en ga zo maar door. Als u een neiging voor de wetenschap, en liefde om te experimenteren met dingen, dan is dit het beroep dat je zou kunnen gaan voor.

Chief Executive Officer of de CEO
Stel je voor, de toekomst van een bedrijf hangt af van dit ene specifieke persoon. De werknemers die werkzaam zijn in het bedrijf hebben een belangrijke rol te spelen in de werking van de onderneming, maar als de CEO was er niet, dan is het bedrijf zou zijn gegaan naar ‘de honden’. Het opbouwen van een team, op zoek naar de financiële aspecten van het bedrijf, met als doel voor doel van het bedrijf, enz. zijn enkele van de belangrijke verantwoordelijkheden van de CEO.

Politieagenten
Werken de klok rond het vangen van dieven, moordenaars, het oplossen van moord mysteries en andere gevaarlijke strafzaken, dit zijn enkele van de belangrijkste activiteiten van een politieagent. Sommige van deze gevaarlijke geluid, maar ze zijn spannend. Omdat het een politieagent moet veel moed, wilskracht en toewijding aan de wet te waarborgen. Als u denkt dat u in het bezit van deze kwaliteiten, dan kunt u solliciteren naar deze functie en geloof me, dit is de meest gerespecteerde beroep.

Rechter
Een kleine beslissing van de rechter kan de geschiedenis te veranderen, kan redden van een persoon, kan een persoon het leven te beëindigen, kan nieuwe wetten en ga zo maar door. Als u een neiging tot het rechtssysteem van het land, dan is dit een baan voor jou.

Atleet
Vertegenwoordigen van uw land in de voorkant van honderden mensen, het winnen van dat goud, zilver of brons voor uw land, uw nationale vlag te zien vliegen hoog boven de andere vlaggen, het krijgen van kippenvel bij het zien van de hele wereld staan ​​wanneer ze spelen uw volkslied … een atleet is een andere respectabele baan voor jou als je dat sport georiënteerd persoon.

Natuurlijk is deze lijst niet zeggen dat de andere beroepen of carrièremogelijkheden die u momenteel volgt of wil nastreven in de toekomst, zijn de minst gerespecteerde beroepen, maar als de lijst was voor de top 20, ook deze beroepen zou hebben hadden hun namen hier. Het is belangrijk om gelukkig te zijn met wat je doet. Als je de wilskracht en toewijding om hard te werken, succes en respect zal zeker volgen.

Career Opties in de farmacie
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Loopbaanontwikkelingsplan
Werkgever Interview Questions
Top Tien Werken voor de toekomst
Werken die goed betalen met weinig scholing
Besmettelijke ziekte specialist
Vacatures werken met kinderen met autisme
Hoe kan ik een Apotheker Word
Job Interview Follow-up E-mail
Baan als leraar

Leave a Reply