Medische vacatures voor Demand

Het gebied van de geneeskunde en de gezondheidszorg is steeds meer. Dit creëert een onsterfelijke behoefte aan medische experts over de hele wereld. Een carrière in de geneeskunde betekent serieus werk, je kan het gewoon niet lichtvaardig een medische baan. Medische professionals omgaan met mensenlevens zo nu en dan en is het zeer noodzakelijk dat alleen gekwalificeerde en toegewijde mensen deze carrière veld. Zelfs als de economische recessie had bijna elk vakgebied vernietigd in de VS, werd de gezondheidszorg huren. Dus als je geïnteresseerd bent in de geneeskunde, hier is wat informatie over populaire medisch carrière die u zal helpen te begrijpen geneeskunde beter.

Top Medical vacatures Demand

Er zijn honderden carrièremogelijkheden op het gebied van de geneeskunde. De gezondheidszorg is de grootste werkgever in de Verenigde Staten, waar meer dan 14 miljoen mensen. De industrie zal meer dan 6 miljoen mensen in 2015. Hieronder staan ​​de namen van de medische loopbaan van de vraag op de rekening van groei van de werkgelegenheid, salaris en diverse andere prikkels.

Registered Nurse
Zonder een schot van twijfel, de taak van een verpleegkundige is een van de beste medische carrière in de hoge vraag. Bijna elk ziekenhuis of een medisch centrum heeft een verpleegkundige voor hun goede werking. Degenen die het pad van de toetreding tot het beroep van verpleegkundige vindt overvloedige vooruitzichten op werk en kansen. Jaarlijks een geregistreerde verpleegkundige maakt rond 77.450 dollar.

Medische assistenten
Een van de snelst groeiende carrière in de medische sector, medische assistenten uit te voeren administratieve en kantoortaken om ervoor te zorgen dat het kantoor van artsen, podologen en chiropractors laten verlopen. De taken zijn afhankelijk van de locatie, de grootte van de praktijk en de werkgever. Ze hebben ook het uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beantwoorden van de oproepen, het onderhouden van medische dossiers en plannen van afspraken. Het jaarsalaris van een medisch assistent is $ 30.000 en de vraag groeit stijgen tot 15% in 2016.

Pharmacy Technician
Met een salaris van 33.100 dollar, hun voornaamste taak is om de apotheker te helpen bij het verstrekken van de juiste medicatie en producten voor de gezondheidszorg aan de patiënten. Ze hebben geen antwoord op vragen over de geneesmiddelen, maar ze zorgen ervoor dat je je medicijnen krijgen meteen. Apotheek technici ook uitvoeren officiële taken afhankelijk van de locatie. Het is een van de weinige hoog betaalde banen zonder diploma, kun je het hele proces te leren met slechts enkele maanden op job training.

Respiratory Therapeuten
Een van de top carrière in de vraag is die van een respiratoire therapeut. Deze professionals in de gezondheidszorg zijn ook bekend als de luchtwegen zorgverleners. Zij controleren, te behandelen en de zorg voor patiënten die lijden aan verschillende aandoeningen aan de luchtwegen. Hun belangrijkste taak is het uitvoeren van respiratoire zorg technieken en procedures op patiënten. Groei van de werkgelegenheid voor respiratoire therapeuten wordt beschouwd als zeer goed, vooral voor therapeuten die ervaring hebben met het werken met baby’s en kinderen voor. Als gevolg van de opkomst van vervuiling en andere verontreinigende stoffen in de lucht, de noodzaak van respiratoire therapeuten zal naar verwachting met 12% groeien in 2016. Deze therapeuten mee naar huis nemen een pay cheque van 44.140 dollar per jaar.

Chirurgen
Door de stijging van het aantal patiënten nodig operaties, wordt een baan van een chirurg beschouwd als de meest populaire. De vraag naar gekwalificeerde chirurgen naar verwachting met 21,8% toenemen in 2014. Dit is een groot aantal en door het hoge niveau van het onderwijs die hiervoor nodig zijn veel mensen niet voor dit systeem kiezen. Het is een bekend feit dat de chirurgen zijn een van de best betaalde medische professionals verdienen meer dan 100.512 dollar per jaar.

Medical Field vacatures Demand

Nu dat u een aantal goedbetaalde banen weet, hier is een medisch gebied carrière lijst die niet nodig een graad.

Verpleegkundigen (66.530 dollar)
Physician Assistant (84.830 dollar)
Tandartsassistenten ($ 34.000)
Emergency Medical Technicians en paramedici (33.020 dollar)
Klinisch Laboratorium Technici (37,860 dollar)
Home Health Aide (21620 dollar)
Medische assistenten (29,450 dollar)
Medische Transcriptie (33.350 dollar)
Diagnostic Medical echoscopisten (63,640 dollar)

Het hebben van een succesvolle carrière in de medische sector is niet gemakkelijk, moet u beschikken over een ontspannen geest en een goede gezondheid te religieus voeren op uw taken. Je moet ook de juiste houding hebben en moet altijd klaar om te serveren. Medische banen kunnen worden mentaal heel stressvol, dus het is zeer noodzakelijk dat je de kracht en de capaciteit van het omgaan met deze stress te hebben en klaar zijn om in te werken voor lange uren.

Computer Hardware Engineer Salaris
Hoe maak je een computer programmeur Word
Detective Eisen
Medische vacatures van de Startpagina
Medical Sales Salaris
Top Betalen Graden
Verrassende topsalarissen
Different IT Jobs
Atletische Trainer
Courier Service Vacatures Overzicht
Het kiezen van een carrièrepad

Leave a Reply