Medische Vacatures in Demand

De zorgsector heeft gezien een snelle hausse in de afgelopen jaren. Ondanks de economische kernsmelting heeft deze industrie heeft haar groei. Elk jaar worden miljoenen nieuwe vacatures worden gegenereerd in deze sector. In feite zijn er 14 miljoen professionals in de gezondheidszorg in de VS alleen. Hoewel de verpleging veld beslaat 15% van de totale werkgelegenheid in de gezondheidszorg de industrie, zijn er tal van andere gebieden van de werkgelegenheid in deze sector. In dit artikel hebben we een aantal van de minder bekende en top betalen van medische carrière in de vraag.

Lijst van Medical Vacatures in Demand

Artsen en verpleegkundigen boven de medische banen lijst. Hoewel, dit zijn de best betalende medische banen die altijd in de vraag, deze zijn toevallig ook de zwaarste medische carrière. Men moet investeren veel tijd en inspanningen om een ​​arts of een verpleegkundige diploma te halen. Niet iedereen heeft de middelen of de geschiktheid om in aanmerking komen voor deze zware klussen. Er zijn echter tal van andere banen in deze sector, die fatsoenlijke beloning en voldoening in het werk te bieden.

Artsen
Physician’s carrière is de beste medische carrière als je wilt om een ​​fortuin te maken. Echter, het is niet alleen geld dat jonge aspiranten trekt in de richting van dit gebied, maar de glamour en respect in verband met deze carrière ook bijdraagt ​​aan waardoor het een van de meest gewilde carrière in Amerika. Als arts heb je een winstpotentieel van een half miljoen dollar en meer, per jaar.

Registered Nurses
Geregistreerd verpleegkundigen is nog een andere lucratieve carrière vooruitzicht als je een grote interesse in de gezondheidszorg. Afgezien van een vier-jarige opleiding in Bachelor in de verpleegkunde of een vennotengraad met een certificering, moet u een aantal sociale vaardigheden voor het worden een deskundige verpleegkundige. Als een verpleegkundige, kunt u werken in verschillende gebieden van neonatale tot cardiale naar oncologie en werken in verschillende instellingen zoals school, ziekenhuizen, verpleeghuizen, privates klinieken, enz. geregistreerde verpleegkundigen kunnen verdienen ergens tussen de $ 40.000 tot 190.000 dollar.

Fysiotherapeut
Dit is een medische carrière die lijkt op de carrière van een arts of verpleegkundige zonder al het gedoe, grillige werkuren en drukke agenda, die gemeenschappelijk zijn voor artsen en verpleegkundigen. Fysiotherapeut interactie met patiënten en hen te helpen in het herwinnen van hun spierkracht en mobiliteit. Een fysiotherapeut kan oefenen op zijn eigen of werken met een prive-kliniek of ziekenhuis.

Medische assistenten
De vraag naar gekwalificeerde medische assistenten is steeds meer. Een functieprofiel van een medisch assistent omvat het plannen van afspraken, het doorgeven van de patiënt informatie aan de arts en de communicatie met patiënten, het documenteren van de medische diagnose en procedures en controle van de administratieve werkzaamheden. Medische assistenten meestal werken in kantoren prive arts.

EMT en paramedici
Dit is een carrière die nooit uit de vraag. Als EMT en paramedici te gaan met spoedeisende hulp, ze zijn vaak de eersten die verslag uitbrengen op de site van crisis. Deze mensen moeten in verschillende instellingen werken vanuit ziekenhuizen om ambulances aan de lucht ambulances. EMT en paramedici voortdurend moeten op hun tenen en op vreemde uren te werken.

Home Health Aides
Door toename van de bevolking van noodlijdende, ouderen, is de vraag naar thuis de gezondheid aides geweest over de opkomst. Deze mensen zorg voor patiënten die niet kunnen verblijven in een ziekenhuis. Thuisverpleging hulpmiddelen toedienen medicatie, de patiënt helpen met haar taken en ervoor te zorgen dat ze comfortabel en gelukkig.

Daarnaast zijn er andere medische banen zonder diploma, zoals dat van een technicus die alleen middelbare school diploma en certificering in een bepaald gebied nodig zijn. Als u uitsluitend op zoek naar medische banen thuis, dan is een profiel van de medische facturering en codering professioneel kunnen aan uw wensen voldoet. Daarnaast kan men ook diverse werkgelegenheid in geallieerde gebieden zoals tandheelkundige en apotheek.

Best Medical Carrière
Elementary School Teacher Salaris
Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
Gastro-enteroloog Salaris
Medische vacatures van de Startpagina
School Bus Driver Salaris
Creative Career Choices
Gemiddelde salaris van een MBA Graduate
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Medical Field Carrière Lijst
Helicopter Pilot Jobs

Leave a Reply