Medische Jobs zonder diploma

Het is een bekend feit dat de best betalende medische banen zijn degenen die betreffen het hebben van een gecertificeerde medische graad en een enorme hoeveelheid ervaring. Chirurgen, specialisten en dergelijke zijn zeker degenen die het meeste geld te maken. Maar dat wil niet zeggen dat er geen plaats op de medische banen lijst voor mensen die niet in het bezit van een medische graad. Dit artikel zal u vertellen over de verschillende banen in de medische sector die geen tot op zekere hoogte, in het kort, medische banen te houden zonder een diploma. Check ze uit en u kunt op welke manier u wilt doorgaan zien.

Populaire Medische banen die niet vereisen een zekere mate

Als je door de medische sector carrières lijst en salaris, zult u zien dat de zeer betaalde degenen zeker zijn die van specialisten in de medische gebieden. Maar op het uitgestrekte medische sector carrières lijst, zijn er een aantal banen die je kunt je hand op die niet vragen om een ​​diploma te proberen. Laten we eens kijken welke van deze.

Phlebotomist
Wat is een phlebotomist? Als je naar een bloedtest gedaan om wat voor reden krijgen, de persoon die trekt uw bloed is de phlebotomist. Kortom, een persoon die is opgeleid om bloed af te nemen voor diagnostische doeleinden is een phlebotomist. Het beste deel van dit werk is dat het niet een medische graad nodig hebben om een ​​te worden. Er zijn vele diagnostische centra en medische instituten die studenten in te huren voor deze job. Je moet speciale klassen die je traint over de juiste procedure voor de extractie van het bloed ondergaan. Deze training is heel streng en moet zeer serieus worden genomen. U kunt werken part-time of full time als een phlebotomist, afhankelijk van de plaats waar u werkt.

Assistent van Fysiotherapeut
Een andere loopbaan in de medische wereld die niet vereist dat een zekere mate is dat van de begeleiding van een fysiotherapeut. Wat betekent dit functieprofiel zijn? Je bent verantwoordelijk voor het verplaatsen van de patiënt in en uit het te behandelen gebied. Andere taken zijn het plannen en tot vaststelling van afspraken voor patiënten, behandeling en bijhouden van bestanden van de patiënten, het creëren van nieuwe records voor nieuwe patiënten, waardoor elke belangrijke opmerkingen over specifieke patiënten in hun dossiers, enz. U zal ook gevraagd worden in te stellen welke soort van apparatuur die kan nodig zijn voor de therapiesessie. Na de sessie wordt u ook gevraagd worden om het gebied schoon te maken en terug te zetten de apparatuur en klaar het gebied voor de volgende patiënt.

Medisch secretaresse
Er zijn tal van medische transcriptie banen die je kunt kiezen voor direct vanuit uw huis. Wat houdt dat in? Nou, ten eerste uit, zelfs als u niet beschikt over een diploma, heb je nodig om de vereiste opleiding te volgen aan een medisch secretaresse van huis geworden. Deze training is meestal voor ongeveer 2 jaar. Het moet van een gerenommeerd instituut dat deze opleiding biedt. Deze job vereist dat de persoon te luisteren naar cassettes van artsen uiten en de geschikte bestanden op de patiënten te maken door het invoeren van de gegevens die zijn opgenomen in een computer en zodoende een zachte record van de patiënt. Het vereist veel concentratie en ook een gedegen kennis in computers. Het goede ding over deze baan is dat je van bijna overal in de wereld werken voor een arts of ziekenhuis. Plus er is geen beperking over specifieke werkuren. Dus, kun je ook genieten van de flexibiliteit van uren.

Medical Billing en codering
Een andere snel groeiende baan in de medische sector, betekent dat niet vereisen een zekere mate is medische facturering en codering banen van huis. Het werk van de medische coder is gerelateerd aan facturatie. Een programmeur heeft te assimileren, te voltooien, door te gaan, te onderzoeken, en het bedrag van de factuur te berekenen. Het gaat ook om de berekening van de verzekering bedrag, volgens de aanspraken van de patiënt. Na een goede en controle van de facturen en documenten ingericht, wordt het definitieve bedrag afgeleid en de terugbetaling van het verschuldigde bedrag wordt ingediend. De vaardigheden die nodig zijn voor deze job zijn goede kennis van getallen, interpersoonlijke vaardigheden, administratieve vaardigheden, en ook de mogelijkheid om te leren over de fijne kneepjes van de ziektekostenverzekering. Plus, ze moeten een speciale opleiding voor deze job ondergaan. Er is een specifiek programma voor medische codering die u moet passeren als je wilt dit medisch werk te beginnen vanuit huis.

Andere medische Vacatures in Demand
Hieronder volgt een lijst van enkele andere banen in de medische sector, hoeft dat niet vereisen een zekere mate. Vergeet niet, kan ze niet de top betalen van medische banen, maar ze kunnen zeker de weg vrijmaken voor een aantal van de beste medische carrière ook. Hier zijn ze.

Home Health Aide
Paramedisch Carrière
Receptioniste
Medische Tolk
Diagnostiek Sonographer
Tandartsassistente
Apotheek Technici
Nursing Assistants
Radiologische Technician
Emergency Medical Technician of paramedici
Medical Writer

Er zijn veel meer medische banen zonder diploma die je kunt uitproberen. Als u een neiging tot geneeskunde en het helpen van mensen, dan is er niets moet stoppen met u van doen.

MBA Salaris
Chirurg Job Description
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Scheidsrechter Salaris
Top werk in vraag
Top Jobs in Demand
CIO Salaris
Vacatures die het verschil maken
Cardiovasculaire Technologist Salaris
Beste manier om een ​​baan zoeken
Loan Officer Marketing Plan

Leave a Reply