Medische Examinator Salaris

Zoals de naam al doet vermoeden, een medisch onderzoeker is een professional die zijn diensten verricht in medische faciliteiten. Dit is een van de meest essentiële medische banen die vereist op het gebied van forensisch en gezondheidszorg. Een medisch onderzoeker, soms ook aangeduid als lijkschouwer, is verantwoordelijk voor het bepalen van de exacte oorzaak van het overlijden van een persoon.

Job omschrijving

Een keuringsarts is een deskundige die wordt overgedragen van de primaire verantwoordelijkheid van het onderzoek van de persoon lichaamsdelen en het vinden van de exacte oorzaak van de dood, of het was te wijten aan ziekte, ongeval of moord. Doorgaans zijn er twee soorten van medische onderzoekers, namelijk anatoom-pathologen en forensisch pathologen. De eerder vermelde uit te voeren postmortems over sterfgevallen die plaatsvinden in ziekenhuizen, terwijl de laatste twee uit te voeren postmortems op het lichaam van slachtoffers van misdrijven voor het bepalen van de manier waarop de moord werd gedaan.

Forensisch pathologen zijn meestal werkzaam in de overheid faciliteiten en agentschappen, en anatoom-pathologen werken in ziekenhuizen en andere gezondheidszorg-instellingen. Nadat de oorzaak van het overlijden wordt bepaald, deze medische professionals een gedetailleerd verslag van de zaak en legt dit voor aan de bevoegde autoriteiten. Zij kunnen worden verplicht om voor de rechter komen en te handelen als getuige voor de ondersteuning van gerelateerde wettelijke formaliteiten.

Salaris

De belangrijkste determinanten van het gemiddelde salaris zijn de plaats en de mogelijkheid van tewerkstelling, de hoeveelheid ervaring en diploma’s.

Medische onderzoekers met een ervaring van een tot vier jaar kunnen rekenen op een per jaar loon van ongeveer 31.000 dollar tot $ 44.000. Degenen die hebben gewerkt voor vijf tot negen jaar kan in aanmerking komen voor een jaarlijkse loon van rond de $ 32.000 tot 48.000 dollar. Als u 10 tot 19 jaar ervaring, kunt u rekenen op een salaris van ongeveer $ 35.000 tot 54.000 dollar per jaar. Degenen met meer dan 20 jaar ervaring kan putten een pay variërend van $ 75.000 tot zelfs $ 200.000 per jaar.

Degenen die werken als forensisch pathologen verdienen een beetje minder in vergelijking met degenen die werkzaam zijn als anatoom-pathologen. De reden is dat forensisch pathologen meestal werkzaam in overheidsinstellingen, en anatoom-pathologen zijn over het algemeen ingehuurd door prive-ziekenhuizen en de gezondheidszorg-instellingen. Als u werkzaam zijn in de staat of lokale overheid, krijgt u mogelijk een loon van rond de $ 30.000 tot $ 65.000 per jaar. Die om hun diensten op de federale overheid faciliteiten kunnen trekken een jaarlijks salaris van ongeveer $ 90.000.

In de staat New York, de gemiddelde loonschaal varieert van $ 50.000 tot 110.000 dollar per jaar. In Texas, kan medische onderzoekers krijgen een jaarlijkse betaling van ongeveer € 44.000 tot 74.000 dollar, terwijl in Californië, kunnen zij betaald tegen het tarief van 51.000 dollar tot $ 70.000 per jaar. Ook het salaris verschilt van regio tot regio. Het kan net zo goed variëren van stad tot stad.

Degenen die denken van het worden een keuringsarts moet beschikken over een doctoraat in de geneeskunde en ook het verkrijgen van de vereiste certificering op het gebied van pathologie. Becoming een professionele van de pathologie kan een moeilijke taak die veel studie die normaal een duur van ongeveer 12 jaar, met inbegrip van undergraduate en doctorale graden en certificering cursussen vereist zijn.

Carrière Advies voor Studenten
Computer vacatures Demand
Future Jobs in Demand
Gevaarlijke Jobs die goed betalen
Medisch Directeur Job Description
Medische vacatures van de Startpagina
Vacatures Zonder een High School Diploma
Preschool Teacher Salaris
CTO Job Description
Beste Carrière voor Introverte
Korte en lange termijn carrière doelen

Leave a Reply