Medische Examinator Job Description

Een van de vele medische banen in de gezondheidszorg is dat van een medisch onderzoeker. Typisch, dit is een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die is overhandigd onder de verantwoordelijkheid van het bestuderen van dode lichamen en het sluiten van de oorzaak van de dood. In eenvoudige woorden, kun je zeggen dat hij degene die het verricht en beheert autopsies.

Job omschrijving

De verantwoordelijkheden van een medisch onderzoeker afhankelijk van het feit of hij een anatomische patholoog of een forensisch patholoog. Een anatomische patholoog is iemand die bestudeert en onderzoekt de interne onderdelen van een dood lichaam om te bepalen wat de reden was en de bron van de dood. Deze professionals zijn grotendeels in dienst van ziekenhuizen en zorginstellingen. Aan de andere kant, een forensisch patholoog onderzoekt het lichaam van het slachtoffer om te helpen bij strafzaken. Daarom zijn ze meestal verplicht om diensten te verrichten in staats-of federale overheidsinstellingen.

Na het uitvoeren van gedetailleerd onderzoek van de dode lichamen, medische onderzoekers moeten een verslag over de conclusies opstellen en overhandigen aan de respectieve autoriteiten voor verdere analyse. In bepaalde situaties kan deze professionals nodig zijn om in de rechtbank te getuigen voor een helder onderzoek en juridische procedures in rechtszaken. Hun verantwoordelijkheden kunnen bestaan ​​uit het schrijven van overlijdensakten. De belangrijkste taak van de chief medical examiner is een herziening van alle forensische pathologie functies die in de instelling worden uitgevoerd.

Vereisten

Er zijn een aantal vereisten voor het verkrijgen van toegang tot deze loopbaan, die een bachelor’s degree van vier jaar in de wetenschap zijn, gevolgd door een arts van de geneeskunde die weer vereist vier jaar, en uiteindelijk een certificering in de pathologie. Voor het verkrijgen van de certificering beheerd door de American Board of Pathology, moet u wellicht een vierjarig residency programma uit te voeren. Sommige onderwijs in de wet is zeker beschouwd als een extra voordeel zijn.

Salaris

De pay hangt af van een breed scala van aandoeningen, zoals de staat en de stad van de service of extra educatieve certificeringen, categorie van de werkgever, expertise en ervaring, en soortgelijke aspecten. Degenen met een tot vier jaar werkervaring kunnen krijgen een jaarlijkse salarispakket, variërend van 31.000 dollar tot $ 44.000. Naarmate de werkervaring toeneemt tot tussen de vijf tot negen jaar, de inkomsten potentieel groeit ook van $ 32.000 tot 48.000 dollar ongeveer.

Medische onderzoekers met 10 tot 19 jaar ervaring kan om een ​​per jaar te betalen ergens tussen de $ 35.000 tot 54.000 dollar. Die beschikken over meer dan 20 jaar ervaring kunnen verdienen iets in de buurt van maar liefst $ 200.000. Zoals aangegeven in de stand-wise indeling, de staat New York biedt een jaarlijks salaris van $ 50.000 tot $ 110.000. In Texas, het salaris valt ergens tussen de $ 44.000 tot 74.000 dollar en dat in Californië, de beloning kan tussen 51.000 dollar tot $ 70.000.

Dit was wat informatie over de functieomschrijving, salaris, en diploma’s die nodig zijn voor medische onderzoekers. Merk op dat de functie de verantwoordelijkheid kan iets als per de zaak en de dienst entiteit variëren.

Verantwoordelijkheden van de president van de Verenigde Staten
Medische Jobs zonder diploma
Parodontoloog Salaris
Beste universiteiten ter wereld
Het kiezen van een carrière Test
Machinist Salaris
Easy Way een baan te vinden
Wat moet ik Major In
Hoe maak je een nieuwe carrière in Uw jaren ’30 Kies
Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen
Atletische Trainer Job Description

Leave a Reply