Medische Carrière Lijst

Een carrière in de medische sector is een van de weinige beroepen die immense voldoening in het werk en respect beloven. Hoe vervullen zou het zijn als je terug naar huis per dag, met een gevoel dat ik vandaag ‘genezen’ zoveel mensen! Het zal zeker geven u een gevoel goed gevoel, maakt niet uit hoe moe je bent. Medische carrières zijn ook financieel lonend. Dus als je echt naar uit om mensen te dienen door middel van een carrière in de medische sector, en zijn klaar om oneven uren te werken, we zijn hier met een breed overzicht van een loopbaan in de medische sector. Er zijn enorme mogelijkheden op dit gebied. Laten we eens een kijkje nemen op de top medische carrière lijst en salaris.

Top Medical Carrière

Arts: Stel, je bent een dokter, mensen die achter je voor je advies, het voelt geweldig, toch? Een carrière als arts is ook financieel de moeite waard. De taak heeft ook een eigen deel van de stress en verantwoordelijkheid, maar de voldoening gevoel geeft is onvergelijkbaar. Artsen zijn ook altijd in de vraag, dus als je klaar bent om de stethoscoop te behandelen, de planning voor dit veld te starten. Hoewel het salaris is afhankelijk van de specialisatie, het inkomen is ergens tussen de $ 100.000 tot $ 200.000 per jaar.

Voedingsdeskundige: Ben je erg kieskeurig over het voedsel dat je eet, en zijn ook zeer bezorgd over wat anderen over je eet? Zo ja, dan is een carrière als een voedingsdeskundige is het meest geschikt voor u. Je moet enthousiast genoeg zijn om mensen naar het juiste voedsel te eten, en hebben ook het geduld om te gaan met mensen en hun talrijke vragen te beantwoorden. Het salaris is knap genoeg, en zou ergens tussen de $ 40.000 tot 60.000 dollar per jaar.

Massage Therapeut: Met een groeiend bewustzijn onder de mensen met betrekking tot reiniging en massage voordelen, is de vraag naar massagetherapeuten aanzienlijk gegroeid. Dit is een interessante carrière, en beloften erg spannend mogelijkheden. De jaarlijkse salarisschaal voor een massage therapeut zou iets tussen de $ 25.000 tot 85.000 dollar, afhankelijk van de ervaring.

Acupuncturist: Acupunctuur is een medische techniek, die specifieke punten van het lichaam voor genezing richt. Het inbrengen van naalden in het lichaam om het te genezen zijn gedaan. Het is eigenlijk een oude kunst. Dit is een zeer interessante carrière, als je de wens om de fijne kneepjes van het menselijk lichaam te leren. Het jaarsalaris is tussen de $ 25.000 tot $ 50.000.

Biomedische technicus: Biomedische technicus is een carrière veld dat geschikt is voor mensen met een technische mentaliteit, als het gaat om het repareren van medische instrumenten. Het salaris is ergens tussen de $ 30.000 tot $ 65.000. Ga voor deze carrière als je een geest voor het repareren en onderhouden van dingen.

Fysiotherapeut: Fysiotherapeuten adviseren oefeningen om patiënten te helpen bij de genezing van een ziekte. De taak is zeer profiteert als bij oefening blijft men fit. Het jaarloon pakket is ergens tussen de $ 40.000 en $ 65.000.

Registered Nurse: De loopbaan van een verpleegkundige is veel voldoening. Het is de verpleegkundige die daadwerkelijk zorg draagt ​​voor een patiënt, en biedt emotionele steun aan hem / haar. De taak omvat ook het opleiden van het publiek over de verschillende gezondheids-kwalen en ziekten. De beloning is ergens tussen de $ 40.000 en $ 65.000.

Chirurg: Een chirurg is iemand die voert chirurgie. Deze carrière is financieel zeer de moeite waard. De functie-eisen verantwoordelijkheid en vaardigheid, en de rente op de operatie te doen op elk uur. Het salaris wordt gevarieerd als per het veld. De gemiddelde jaarlijkse bezoldiging van een chirurg is ergens tussen de $ 150.000 tot 270.000 dollar.

Dit waren enkele van de meest populaire en veeleisende medische carrière. De medische sector is erg groot, en heeft dus veel werkgelegenheid. Neem een ​​kijkje op het medische gebied carrières lijst hieronder gegeven.

Medische Carrière Lijst

Chirurgen

Algemene Chirurg
Army Surgeon
Plastisch chirurg
Hartchirurg (Zie voor hartchirurg salaris)
Dierenarts (Zie voor dierenarts salaris)
Orthopedisch chirurg
Neurochirurg
Pediatrische Chirurg (Zie voor Pediatric chirurg salaris)
Trauma Chirurg (Zie voor Trauma Chirurg salaris)
Transplantatie chirurg (Zie voor Transplant Surgeon salaris)
Kaakchirurg (Zie voor Kaakchirurg salaris)
Vaatchirurg (Zie voor vaatchirurg salaris)
Kaakchirurg (Zie voor kaakchirurg salaris)

Artsen

Dierenarts
Huisarts
Tandarts
Gynaecoloog
Verloskundige
Optometrist
Cardioloog
Psychiater
Kinderarts of de gezondheid van kinderen specialist
Fysiotherapeut
KNO-arts
Anesthesioloog (Zie voor Anesthesioloog salaris)
Radioloog
Osteopathic Arts
Epidemioloog
Dermatoloog
Orthopedische Arts
Psycholoog
Audioloog
Toxicoloog
Patholoog (Zie voor Patholoog salaris)
Forensisch patholoog
Speech Patholoog

Therapeuten

Ergotherapeut
Recreatieve Therapeut
Respiratory Therapist
Fysiotherapeut
Mental Health Therapeut
Therapeut van de Toespraak
Psychotherapeut
Therapeut van de Massage
Hypnotherapeut
Straling therapeut (Zie voor Radiation Therapeut salaris)

Technici

Patiëntenzorg Technician
X-ray Technician
Elektrocardiograaf Technician
Lab Technician
Dental Technician
Histologische Technician
Emergency Medical Technician
Medical Records Technicus
Oogheelkundige Technician
Pharmacy Technician
Veterinaire Technician
Biomedische Technician
Health Science Library Technician
MRI Technician
Phlebotomy Technician
Chirurgische Technician
Radioloog Technician

Andere interessante carrière in de geneeskunde

Chiropractor
Diabetes Management Nurse
Medische Onderzoeker
Forensisch Verpleegkundige
Opticien (Zie voor Opticien salaris)
Codering Therapeut
Adviseur
Ziekenhuis Administratie
Verpleegkundigen
Podoloog
Research Scientist
Ambulante Zorg
Nucleaire Geneeskunde Technologist
Medisch secretaresse
Neonatoloog (Zie voor neonatoloog salaris)
Endocrinoloog
Geneticus (Zie voor Geneticus salaris)
Oncoloog
Kinesioloog (Zie voor kinesioloog salaris)
Lectoraat Medische Universiteiten
Bestuurder van diverse medische afdelingen
Child Psycholoog
Parodontoloog (Zie voor Parodontoloog salaris)

Dit waren enkele van de meest in-demand medisch gebied banen. De medische carrières lijst zal zeker toenemen met elke dag die voorbijgaat. Ga voor deze carrière alleen als je geïnteresseerd bent en ernstig genoeg zijn, omdat een baan in de medische sector wordt geleverd met extra verantwoordelijkheid en werkdruk. All the best!

Opdrachten die het meeste geld
Gemiddelde salaris van een MBA Graduate
Best entry-level banen
Programmer Analyst Job Description
CEO Job Description
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Gemakkelijk Opdrachten die veel betalen
Best Jobs Zonder een College Degree
Beste Beroepen in het Medical Field
Top Jobs in Demand
Actuaris Salaris

Leave a Reply