Medical Sales Salaris

Als u een medische vertegenwoordiger, je bent je eigen baas. Medische verkoop recruiters in dienst die mensen die altijd genoten uitwerking van een carrière in de geneeskunde, en zijn bereid om geneesmiddelen te bevorderen aan apothekers en artsen. Deze vertegenwoordigers werken in farmaceutische bedrijven, zodat ze adverteren en te bevorderen geneesmiddelen aan alle medische professionals. Als een aspirant heeft een diploma in marketing in sales management, is de kans groot, hij kan bereiken de $ 200.000 per jaar merk in minder dan vijf jaar! Boggled je hoofd? Dat is wat het salaris cijfers op het gebied van medische verkoop te doen. Nu heb je nog een andere reden om in artsenbezoekers – de aantrekkelijke loonschaal. Uw promotie in dit immens verleidelijke farmaceutische baan zal sterk afhangen van hoeveel mobiliteit die u verbeelden, hoeveel relevante ervaring u kunt pronken, en hoeveel vermogen je hebt. Met dat gezegd, laten we onthullen de meest verwachte gedeelte dat trekt wat is de gemiddelde salaris van de medische verkopers.

Salarisschaal: een overzicht
Op het entry-level, kan artsenbezoekers banen zijn een moeilijk ding om te passen met. De primaire taak van een medisch vertegenwoordiger is om klanten die geïnteresseerd zijn in de producten die hij heeft gebracht om te verkopen te maken, en uit te voeren succesvolle marketing en sales management van hetzelfde. Het is een uitgebreide taak, als gevolg waarvan, de verkoop van een bepaalde lijn van medische producten kunnen duren tot enkele maanden. Echter, is het omdat een succesvolle medische sales executive is adept van alle verkoop-technieken, en weet hoe goed verkopen, dat het salaris van de top bereikt.

Verbazingwekkend, zelfs een biotechnologie sales executive, degene die de laagste verdient tussen alle gebieden van de artsenbezoekers, maakt koele 125.000 dollar op jaarbasis, dat is 40 procent hoger dan veel andere banen van vergelijkbaar niveau. Aan de andere kant, de hoogste medische verkoper salaris gaat veel verder dan $ 200.000 per jaar. Alles bij elkaar genomen, na zijn de salarissen van bestuurders die behoren tot alle gebieden van de artsenbezoekers, samen met de stad die ze kiezen om te dienen binnen Neem een ​​kijkje op de gegevens in tabelvorm hieronder weergegeven:

Stream – rechtstreeks multimedia kijk
Geschatte Salaris (in USD)

Financial Services Sales
202.000 dollar

Capital Equipment Sales
166.000 dollar

Telemedicine Sales
146.000 dollar

Software Sales
138.000 dollar

Biotechnologie Sales
125.000 dollar

Terwijl boven zijn gemiddelden overeenkomstig het veld een aspirant neemt de volgende tabel gegevens de top 5 salarisschalen ten opzichte van de regio een artsenbezoeker kiest werken inch Neem een ​​kijkje.

Staat / Stad
Geschatte Salaris (in USD)

Wyoming
235.000 dollar

Montana
207.000 dollar

Idaho
198.000 dollar

Maine
197.000 dollar

Vermont
193.000 dollar

Aard van het werk
Een typische medische vertegenwoordiger functieprofiel sleutels erop dat een medische sales executive wordt verondersteld artsen, verpleegkundigen, apothekers en alle belangrijke medische professionals te bezoeken om presentaties te maken op de geneesmiddelen die zijn ontwikkeld door het farmaceutische bedrijf waar hij werkt binnen Hij regelt de afspraken met artsen, ziekenhuis managers, en beheert de budgetten ook. Hij moet geïnteresseerd zijn in het leren over nieuwe producten, en moet altijd chemici houden in zijn domein op de hoogte van de nieuwste updates.

Educatieve Vereisten en kwalificaties
Niet alleen is een aspirant-vertegenwoordiger nodig is om een ​​graad in sales en marketing management te houden, is hij ook verplicht om medische sales training in te winnen bij een erkende instelling die verkoop-en producttraining beslaat. Als de aspirant kijkt uit naar een carrière te maken in het veld, is hij verplicht om het examen uitgevoerd door de Association of Pharmaceutical Industry in zijn gebied te geven, zal dat hem halen de licentie om te gaan werken.

In een gebied van de geneeskunde, zoals medische sales, salaris voor banen in alle categorieën is dan gemiddeld. Geneeskunde is, zonder twijfel, de meest lucratieve carrière een individu kan kiezen. In aanvulling op dat, als u denkt dat u bent gezegend met goede communicatieve vaardigheden, en hebben de mogelijkheid van het overtuigen van mensen, is het gebied van medische sales voor u klaar met de armen wijd open.

Gemakkelijkste Hogescholen te krijgen in
Chemist Job Description
Nou betaalde banen zonder een College Degree
Online Vacatures voor Leraren
Top Career Choices
Loopbaanontwikkelingsplan
Job Interview Jitters
Raad van Bestuur Verantwoordelijkheden
Top Medical Jobs
Top werk in Amerika
Verschil tussen een hogeschool en universiteit

Leave a Reply