Medical Field Carrière zonder diploma

Het diagnoses. Het behandelt. Het beheert. Het combineert technologie met menselijke toets om het leven te redden. Zijn discipelen (lees artsen) zijn studenten altijd, want ze iets nieuws te leren elke dag. Geneeskunde – een tirannie, een sensatie, een carrière, een passie. Er is niet een carrière als belonen en veeleisend als medicijn. Geen punten voor het raden, jij ook wilt omarmen de eindeloze mogelijkheden die deze kolos gebied biedt, voor het plezier, sensatie, en tevredenheid door middel van intellectuele ontwikkeling en het dienen van patiënten. Geen verrassingen, ook u bent geland op deze pagina op zoek naar een pad dat wordt een springplank voor u om een ​​carrière in dit enorm lucratieve veld omlijsten. Kort en eerlijk, geneeskunde, op het gebied van loopbaanontwikkeling en salarispakket, biedt de beste banen in de markt van vandaag. Maar dan, als je denkt dat de banen die een benijdenswaardige loonschaal bieden zeker een mooie diploma vereisen, moet ik hier corrigeren je.

Vacatures in de medische wereld zonder diploma zijn zo veel in getal, dat je niet zou kunnen verzinnen. En salaris? Heeft iemand je vertellen dat de geneeskunde ongeveer 200 procent meer kansen op werk dan enige andere sector biedt vandaag de dag, het instellen van een onoverkomelijke drempel voor andere sectoren in termen van salaris cijfers? Nou, als je hebt besloten dat 5 jaar later, wil je jezelf te zien als een succesvolle beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg, ondanks uw niet-zo-uitgebreide educatieve portfolio, dit artikel schelpen uit die een loopbaan in de medische wereld, dat de vraag geen grote graden en erkenning. Alles wat ze nodig hebben is, basiskennis van het gebied en veel vastberadenheid. Als je spel voor beide, de volgende carrièremogelijkheden op je wachten met de armen wijd open.

Best Medical Field Carrière zonder Degree

Zij zullen niet consumeren jaar van de opleiding. Zij zouden ook niet nodig mooie kwaliteiten die het niveau van een aspirant te bepalen. Om vorm te geven van een succesvolle medische carrière, alles wat je nodig hebt is een geavanceerde opleiding in een bepaald gebied van uw interesse, en ga aan de slag. Met dat beschouwd, volgende zes beste carrières in de medische wereld, dat kan van jou zijn, zelfs zonder een diploma. Neem een ​​kijkje.

Verpleging
Gewoon een associate’s degree in de verpleegkunde, en u kunt een deel van de grootste component in de medische broederschap te worden. Verpleegkundigen, die behoren tot alle specialiteiten in de geneeskunde, zijn verantwoordelijk voor het beheer van de behandeling en medicijnen aan patiënten, exploitatie en het onderhoud ziekenhuis apparatuur, de opvolging van de patiënten, en maak verslagen van patiënten medische geschiedenis. Jaarsalaris: $ 66.000.

Arts Assistance
Als het onderzoek van patiënten met behulp van x-stralen en laboratoriumtests u interesseert, een baan als arts-assistent is de beste op dit gebied. Je behandelt verwondingen, raad patiënten door het voorschrijven van medicijnen, neem medische geschiedenis, en helpen een ervaren arts – allemaal met mate enkel een geassocieerde deelneming in de hand. Echter, moet u de vergunningsprocedure te ondergaan in uw staat, met het oog op een gecertificeerd arts-assistent te worden, want het is pas dan dat u zal worden toegestaan ​​te diagnosticeren en te behandelen patiënten kwalen. Jaarsalaris: $ 85.000.

Phlebotomy
Tekening bloed van patiënten ‘lichaam, het voorbereiden van bloedmonsters en het gebruik voor de analyse … dat is wat een phlebotomist doet. Interessant? Als u liever een deel van de gezondheidszorg op deze manier, een high-school diploma, en gewoon ondergaan een beroepsopleiding van een erkende medische school. Binnen 6 maanden, zie je jezelf werken in een ziekenhuis of een bloedbank. Get gecertificeerd en beginnen met de toepassing. Jaarsalaris: 30.000 dollar.

Diagnostische Echografie
Dus, het trekt je blik door het inwendige van het lichaam van een mens, is het niet? Als dat het geval is, waarom dan niet kiezen diagnostische echografie als je carrière door zich een echo technicus, waar u kunt patiënten ziekten te diagnosticeren met ultra-geluidsgolven, en dienovereenkomstig te behandelen? Alles wat je nodig hebt is de middelbare school afstuderen erkenning, en relevante opleiding. Merk op dat, veel echo technici niet een licentie vereist om te oefenen, maar op grote schaal, een technicus nodig heeft om gecertificeerd door de Amerikaanse griffie van Diagnostic Medical Echografie (ARDMS). Jaarsalaris: $ 64.000.

Radiologie
Verwant aan echo technicus, een radiologie technicus bereidt patiënten voor diagnostische beeldvorming en het onderzoek, dit keer met behulp van röntgenfoto’s, CT-scans, en MRI’s. Een baan van een radiologie technicus kan de jouwe zijn met slechts een associate’s degree dat kan worden opgehaald door een formele opleiding in radiografie. Bovendien, certificering door het Gemengd Comite van toezicht over onderwijs bij radiologisch Technology is een entry-level diploma wat je nodig hebt, zodat u kunt uw carrière op gang als een radiologie technicus in een medische instelling. Jaarsalaris: $ 58.000.

Tandheelkundige hulp
Onder de beste medische banen zonder diploma is een taak van een tandartsassistente die niets anders dan een certificaat van een tandheelkundige vereniging vereist. Het enige wat u hoeft te doen is te begrijpen van de verschillende taken van een tandarts assistente, en je zou kunnen beginnen verlenen van bijstand aan de tandarts in een medische instelling, of zelfs op zijn / haar prive-kliniek. Een tandartsassistente is nodig om patiënten gebitsgegevens te verkrijgen, en hen te instrueren over mondzorg. Hij / zij ook schema’s en bevestigt de vergaderingen van de tandarts hij / zij helpt. Jaarsalaris: $ 50.000.

Opmerking: Alle bovengenoemde salarissen zijn bij benadering en kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het verkennen van carrière mogelijkheden … lucratieve carrière mogelijkheden in de geneeskunde zal leiden u naar alle bovengenoemde banen. Er zijn echter veel meer banen die even lucratieve en vereisen geen volwaardige graad. Als geen van de bovenstaande instanced medische carrière mogelijkheden zijn in staat om u te interesseren, misschien wel de volgende lijst van medische carrière wil.

Fysiotherapie Assistance
Ergotherapie Assistance
Apotheek
Paramedici
Klinisch Laboratorium Technologie
Medische Transcriptie
Home Health Aides
Freelance Medical Writing
Cytotechnology
Veterinaire hulp

Die met grote belangstelling voor de talloze mogelijkheden die de zorgsectoren, maar niet in uitgaven talloze uren en dollars in de uitoefening van een high-level medische graad, genoeg redenen om te denken van een succesvolle carrière als beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. De hierboven besproken carrière kan een leven lang mee, met veel geld op uw bankrekening, en de enorme kennis over de medische broederschap, een oceaan van kennis die het is. Te koesteren leven van uw patiënten, te verzorgen en om hen te dienen, niet nodig een medische school diploma, en deze banen en hun salaris cijfers zeker bewijzen dat het beter is dan iets anders.

Adjunct Professor Salaris
Online Vacatures voor Leraren
Eisen aan een leraar te zijn
Interview Follow-up Letter Sample
Medical Field Carrière Lijst
Lange termijn carrière doelen
Hoe maak je een High School leraar te worden
Lijst van anders zijn Carrière en werkgelegenheid
Raad van Bestuur Verantwoordelijkheden
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Lijst van Carrière in de biochemie

Leave a Reply