Medical Field Carrière Lijst

Geneeskunde is een van de meest gerespecteerde beroepen in de wereld. Mensen in dit gebied betekent serieuze zakelijke als ze verondersteld worden om levens te redden. Degenen die levens redden zijn vereerd en vertrouwd met blind geloof. Hun woord wordt genomen als het laatste woord en de mensen zijn klaar om te doen wat ze adviseren. Waarom? Omdat ze kunnen behandelen ziekten en mensen helpen uit hun ellende. De medische sector carrières lijst is erg lang. Wie op zoek is naar voren voor een helder en welvarend carrière in de medische sector krijgt overweldigd door de opties die beschikbaar zijn voor hen.

Lijst van alle medische Carrière

Je leert in de volgende carrières lijst die sommige velden slechts een biologie diploma en een aantal medische beroepen vereisen dat u een post-graduaat vereist is. Als u klaar bent om de rest van je leven in dienst van de mensheid door te brengen en een deel van de best betalende banen in Amerika geworden, lees dan verder.

Allied Health Professions
Paramedische beroep is de groep van meer dan 200 gezondheidszorg loopbaan. Degenen die werken in de paramedische zorg beroepen kan direct of indirect betrokken zijn bij de patiëntenzorg. Er zijn een aantal geallieerde medisch gebied carrières die werken als een onderdeel van een gezondheidszorg team en sommige zijn in staat om zelfstandig hun diensten. Er zijn twee categorieën van paramedische beroepen, technici en de therapeuten of technologen. Technici zijn in principe assistenten opgeleid technologen of therapeuten. De volgende lijst laat u kennismaken met een aantal van de beroepen in deze groep.

Acupunctuur
Verslaving Diensten
Paramedicus
Anesthesie Technician / Technologist
Anesthesioloog-assistent
Cardiovasculaire Technologist
Kind en Jeugd Worker
Chiropractor
Cytotechnoloog
Dermatoloog
Diagnostiek Sonographer
Electroneurodiagnostic Technologist
Inspanningsfysioloog
Oefening Scientist
Kinesioloog
Kinesiotherapist
Borstvoeding Consultant
Therapeut van de Massage
Medisch assistent
Medische Illustrator
Mental Health Therapeut
Ergotherapeut
Ortopedist
Orthesen en prothesen Practitioner
Perfusionist
Personal Fitness Trainer
Fysiotherapeut
Fysiotherapeut
Polysomnografisch Technologist
Straling Therapeut
Recreatieve Therapeut
Revalidatie Counselor
Respiratory Therapist
Maatschappelijk werker
Specialist in Blood Bank Technology
Speech Patholoog / Taal Patholoog
Chirurgische Assistant
Chirurgische Technician

Verpleegkundige Medische Staf
Zonder verpleegkundigen, een ziekenhuis is onvolledig. Rechts van het geven van de patiënten hun medicijnen op tijd, rapporterend aan de artsen over de gezondheid van de patiënt, ook het verzorgen van voorraad in de ziekenzaal, verpleegkundigen hebben een rol te spelen. Zij zijn een van de onmisbare personeel van een medische faciliteit. Er zijn verschillende soorten van de verpleegkundigen die omvatten:
Acute Care Verpleegkundige
Ambulante Care Verpleegkundige
Community Health Nurse
Critical Care Verpleegkundige
Emergency Nurse
Geriatrie Verpleegkundige
Licensed Praktische Nurse LPN / LVN / RPN
Kraamverzorgende
Nursing, Psychiatrische en Home Health Aides
Occupational Health Nurse
Operating Room Nurse
Kindergeneeskunde Nurse
Psychiatrie Verpleegkundige
Registered / Certified Verpleegkundigen en verzorgenden

Complementaire en alternatieve geneeskunde
De complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) wordt gedefinieerd als het Rijksinstituut voor Volksgezondheid als een groep van verschillende medische en gezondheidszorg systemen, praktijken en producten die geen deel uitmaken van de westerse geneeskunde. De lijst van medische loopbaan onder deze groep zijn:
Acupunctuur of Oosterse Geneeskunde Practitioner
Natuurgeneeskunde Dokter
Therapeut van de Massage

Anesthesiologists
Dit zijn groep van artsen die helpen om de patiënten zich comfortabel tijdens een chirurgische ingreep. Tijdens een kleine of grote chirurgische ingreep de anesthesisten-monitor patiënt pols, hartslag en ademhaling en temperatuur.

Anesthesie Universitair
Anesthesie directeur
Het bijwonen van Anesthesioloog
Verloskundige Anesthesioloog
Personeel Anesthesioloog

Communicatiewetenschappen
Dit geldt ook voor beroepen die werken met patiënten met gehoor-en spraakproblemen. Deze professionals kunnen werken in ziekenhuizen, scholen, prive-praktijken, enz. De professionals onder deze groep zijn:
Audioloog
Logopedist

Counseling
Counseling is een carrière waar professionals werken met mensen die zijn mentaal, emotioneel en fysiek benadrukt. Ze helpen duidelijk de geest van dergelijke patiënten en worden meer zelfvoorzienend en productief. Ze werken in ziekenhuizen, industrie, kantoren, fabrieken, scholen, hogescholen, etc. De carrière onder begeleiding groep zijn als volgt:
Counselors
Revalidatie Counselors
Genetische Counselors

Voedingsleer
Mensen vandaag de dag worden steeds meer en meer bewust van wat ze eten en hun gewicht. Met het aantal ziekten en aandoeningen op de stijging, mensen moeten nadenken over wat ze eten en wat ze te vermijden. Om deze mensen te begeleiden, diëtetiek is een snel groeiende carrière. De volgende zijn enkele van de carrières onder diëtetiek:
Diëtiste / Voedingsdeskundige
Dietetic technicus

Tandheelkunde
Tandartsen zijn mensen die een van de meest gevreesde artsen in de wereld. Niet dat ze zijn eng, maar de gedachte van een tandarts uit te trekken uw tand is beangstigend. Tandheelkunde is een van de best betalende banen in de wereld. De medische velden onder tandheelkunde en aanverwante gebieden zijn:
Tandartsassistente
Mondhygiënist
Pediatric Dentist
Dental Laboratory Technician
Tandarts

Health Information Specialist
De informatie over gezondheid specialisten zijn meestal niet-medische professionals die financiën, verzekeringen, belasting gegevens te analyseren, enz. Ze helpen het opnemen van de gegevens op een systematische manier en helpen artsen plannen en evalueren van de informatie voor hun patiënten. Ze werken in ziekenhuizen, prive-klinieken, verzekeringsmaatschappijen en andere medische instellingen. De informatie over gezondheid specialist carrière lijst is als volgt:
Geregistreerd Record Beheerders
Geaccrediteerde Record Technici
Certified Medical Billing en codering Specialist
Kanker griffier
Health Information Administrator
Medische Coder
Medische Librarian
Medisch secretaresse
Klinische wetenschappelijke functionarissen
Operationele afdeling beoefenaar

Laboratorium Technici
Laboranten worden aangeduid als medische laboranten die werken in laboratoria. Ze identificeren, diagnosticeren en vind de mogelijke lijn van de behandeling. Deze technici werken met complexe laboratoriumapparatuur en-procedures en artsen vertrouwen op hun rapporten voor de behandeling van de patiënten. Ze werken in ziekenhuizen, prive-laboratoria, onderzoeksgroepen, farmaceutica, universiteiten, enz. De carrières onder dit gebied zijn:
Bloedbank technologie specialist
Clinical Assistant
Clinical Laboratory Scientist / Medische Technoloog
Clinical Laboratory Technician
Cytogenetische Technologist
Cytotechnoloog
Diagnostische Moleculaire Wetenschapper
Histotechnician
Histotechnologist
Pathologen
Forensisch pathologen
Phlebotomist
Anatomische patholoog
Embryoloog

Medical Imaging
Medische beeldvorming een diagnostische medische gebied waarbij beelden van de interne organen, kanker beeld, foetus, etc worden genomen en onderzocht. Er zijn medische beeldvorming technici die gespecialiseerd zijn in het maken van opnamen van het hart, de hersenen, het bekken, enz. De volgende zijn enkele van de medische beeldvorming carrières lijst:
Diagnostiek Sonographer
MRI Technician
Medische Dosimetrist
Nucleaire Geneeskunde Technologist
Straling Therapeut
Röntgenoloog
Radiologische Technologist
Geregistreerd Radioloog Assistant
Cardiographer

Therapie en Revalidatie
Therapie en revalidatie is een gebied van de geneeskunde, waar professionals helpen de patiënten te leren en het ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot het dagelijkse leven en zelfzorg. Deze professionals werken met patiënten en hun vooruitgang. De meeste van deze patiënten zijn kinderen met een genetische aandoening die therapie nodig heeft, mensen met een handicap of beperking van de bewegingsvrijheid als gevolg van ongevallen of verlamming, enz. Ze werken in ziekenhuizen, verpleeghuizen, prive-klinieken en zo goed als te geven huisbezoeken. De therapie en revalidatie loopbaan lijst is als volgt:
Ergotherapeut
Ergotherapie Assistant
Fysiotherapeut
Fysiotherapeut Assistent
Fysiotherapeuten
Psychotherapeut
Therapeutische Recreatie Specialist

Visie Associated Beroepen
Oogzorg is een van de top betalende carrières van medisch gebied. Die in verband met oogzorg te helpen de juiste problemen met het gezichtsvermogen van de patiënten en hen te helpen goed te zien. De visie verbonden professionals onder deze groep zijn als volgt:
Oogarts
Oogheelkundige Assistent / Technicus / Technologist
Oogheelkundige opticien
Optometrist
Oriëntatie en Mobiliteit Specialist
Orthoptist
Leraar van het Visueel Gehandicapten
Vision Revalidatie Therapeut
Opticien

Niet-medische administratie
Het is niet alleen artsen en ander medisch personeel, die deel uitmaken van een ziekenhuis. Er zijn veel niet-medisch personeel die werkzaam zijn in een zorginstelling die de zorg van het werk niet gerelateerd aan de medische wetenschap. Ook al heb je niet tot het gebied van wetenschap, kunt u nog steeds samen te werken met medisch personeel en soepel te helpen een medische faciliteit functie.

Zorgmanagement
Landgoederen en facilitair managers
Financieel managers
Algemeen managers
Human resources of personeelsmanagers
Informatie managers
Praktijk managers

Medical Field banen en salarissen

Medische Beroepen
Salaris

Allopathische arts
€ 100,000 – 275,000 dollar

Atletische Trainer
$ 25.000 – 35.000 dollar

Audioloog
€ 30.000 – 50.000 dollar

Biomedische Ingenieur
29.000 dollar – $ 60,000

Biomedische Equipment Technician
$ 20.000 – 38.000 dollar

Chiropractor
30.000 dollar – 100.000 dollar

Clinical Laboratory Technician
€ 25,000 – € 40.000 (Klinische technologen)
$ 20.000 – $ 28.000 (Klinische laboranten)

Clinical Nurse Specialist
39.000 dollar – 70.000 dollar

Klinische Technologist
€ 25,000 – € 40.000 (Klinische technologen)
$ 20.000 – $ 28.000 (Klinische laboranten)

Coding Specialist
$ 30,000 – $ 40.000 (Record beheerders)
23.000 dollar – $ 30.000 (Record technici)
$ 20.000 – $ 25.000 (codering specialisten)

Adviseur
$ 25.000 – 45.000 dollar

Cytotechnoloog
€ 30.000 – 50.000 dollar

Tandartsassistente
14.000 dollar – $ 25.000

Mondhygiënist
22.000 dollar – 35.000 dollar

Dental Laboratory Technician
22.000 dollar – 33.000 dollar

Tandarts
45.000 dollar – $ 150.000

Dialyse Technician
$ 20.000 – 35.000 dollar

Dietetic Technician
16.000 dollar – $ 30.000

Diëtiste
30.000 dollar – $ 40.000

Elektrocardiograaf Technician
$ 15.000 – 32.000 dollar

Electroneurodiagnostic Technologist
$ 20.000 – 35.000 dollar

Emergency Medical Technician
$ 25.000 – 37.500 dollar

Environmental Health Specialist
€ 25,000 – 50,000 dollar

Epidemioloog
€ 30.000 – 50.000 dollar

Klinisch geneticus
$ 25.000 – 55.000 dollar

Health Information Specialist
$ 20.000 – $ 25.000 (codering specialisten)
23.000 dollar – $ 30.000 (Record technici)
$ 30,000 – $ 40.000 (Record beheerders)

Health Care Administrator
35.000 dollar – 100.000 dollar

Histologische Technician
22.000 dollar – $ 35.000 (Histologische technici)

Histoloog
$ 30,000 – $ 50.000 (histoloog)

Licensed Practical Nurse
16.000 dollar – 23.000 dollar

Medisch assistent
17.000 dollar – 18.000 dollar

Nucleaire Geneeskunde Technologist
28.000 dollar – 42.000 dollar

Verpleegkundige (Practisch)
16.000 dollar – 23.000 dollar

Verpleegkundige (Registered)
23.000 dollar – 45.000 dollar

Nurse anesthesist
73.000 dollar

Nurse Verloskundige
€ 50,000 – 70,000 dollar

Nurse Practitioner
39.000 dollar – 70.000 dollar

Nursing Assistant
$ 8.000 – 22.000 dollar

Nursing Home Administrator
$ 40.000 – 55.000 dollar

Ergotherapeut
26.000 dollar – 45.000 dollar

Operating Room Technician
16.000 dollar – 22.000 dollar

Oogheelkundige Technician
14.000 dollar – $ 25.000

Oogarts
$ 90.000 – 150.000 dollar

Optische Laboratory Technician
$ 25.000 – 40.000 dollar

Doctor in de Osteopathie
110000 dollar

Perfusionist
50.000 dollar

Apotheker
33.000 dollar – 51.000 dollar

Fysiotherapeut
$ 25.000 – 45.000 dollar

Allopathische arts
€ 100,000 – 275,000 dollar

Physician Assistant
35.000 dollar – $ 60,000

Podoloog
85.000 dollar – 95.000 dollar

Psychiater
$ 90.000 – 200.000 dollar

Psycholoog
45.000 dollar – 65.000 dollar

Radiation Therapy Technologist
22.000 dollar – 36.000 dollar

Röntgenoloog
24.000 dollar – 36.000 dollar

Respiratory Therapist
24.000 dollar – 43.000 dollar

Sonographer
24.000 dollar – 38.000 dollar

Dierenarts
€ 30.000 – 60.000 dollar

Veterinaire Technician / veterinair assistent
€ 15,000 – € 20.000 / $ 18.000 – 30.000 dollar

X-Ray Technician
24.000 dollar – 36.000 dollar

De medische professional is een zeer uitgestrekt gebied dat zowel medische en niet-medische professionals omvat. Zelfs als je niet een arts of verpleegkundige en beeld jezelf werken in een medische baan, dan heb je een verscheidenheid aan keuzes beschikbaar als carrière. Hoop dat dit artikel bevat de lijst van alle medische carrière heeft geholpen u uw loopbaan in de geneeskunde en het ziekenhuis industrie.

Career Test for Kids
Strange Jobs
High Income Vacatures
Seismoloog Salaris,
Top Betalen Vacatures
Assistive Technology Jobs
Jobs voor middelbare scholieren in ziekenhuizen
Hoe maak je een College Professor Word
Job Interview Dress Code
Leuk Werken die goed betalen
Opdrachten die betalen meer dan 100K

Leave a Reply