Medical Data Analyst Salaris

De zorgsector lijkt alleen maar te groeien groter en groter, en zo ook de taken die met de op dit gebied. Veel markt en het scheppen onderzoekers hebben beweerd dat een van de niet-medische taken uit de gezondheidszorg, die zal worden in de vraag in de nabije toekomst is dat van een medische data-analist. Er zijn vele onderzoeksbureaus, farmaceutische bedrijven, en onafhankelijke medische onderzoekers die behoefte hebben aan uitgebreide medische gegevens voor hun studie, die hen kan helpen vast te stellen nieuwe bevindingen over de verschillende ziekten, drugs, en behandelingen. Medische gegevens helpt ook de gezondheid van deskundigen en zorgverleners te plannen en ontwerpen van nieuwe strategieën en onderzoek uit te voeren.

Job omschrijving

Een professional kan zelfstandig werken, of met groepen, en zijn taken te variëren, afhankelijk van de noden en behoeften van de werkgever. Hieronder zijn enkele van de gemeenschappelijke taken en verantwoordelijkheden van medische data-analisten.

Het compileren en het voorbereiden van elektronische medische dossiers van de gezondheid van de patiënt als per de ziekte die zij lijden aan.
Het documenteren van de records in terug te vinden wijze met behulp van apt-software en basis computer applicatie kennis.
Het analyseren van de gegevens met de huidige trends in de gezondheidszorg, of het vergelijken van de gegevens zoals gevraagd door de klanten of de gezondheidszorg deskundigen.
Na het analyseren van en het bestuderen van de gegevens grondig, is een professionele zal naar verwachting ook de gegevens en de bevindingen in toonbaar te presenteren met behulp van grafieken en tabellen, enz.

Omdat het een gespecialiseerde baan, een professional moet vertrouwd zijn met de gegevens analyseren van processen, relevante software, en terminologie die wordt gebruikt in de medische data-analyse. Er zijn maar weinig instituten die diploma of certificaat programma’s in de medische data-analyse, maar veel werkgevers de voorkeur aan kandidaten te huren met ten minste een bachelor’s degree. De stress of belasting grotendeels afhankelijk van de omvang van de werkgever. Een grote organisatie is zeker meer werklast in vergelijking met de kleinere hebben. Maar, nogmaals, het hangt af van het aantal professionals toegewezen voor specifieke projecten en taken. In een notendop, de functieomschrijving van een medische data-analist is het verzamelen, compileren, beoordeling, verwerking, en huidige medische gegevens voor het bedrijf of voor klantorganisaties.

Salaris

Net als andere banen, het salaris van een medische data analist fluctueert en wordt beheerst door een aantal factoren. De eerste en belangrijkste factor die het salaris van invloed is de kennis en ervaring van het individu. Een persoon met professionele opleiding en meer ervaring wordt meer betaald. Overwegende dat een eerstejaars wordt verwacht om zich te vestigen voor weinig minder te wijten aan een gebrek aan ervaring in het veld. Een andere factor die het salaris van invloed is de locatie van de baan. Veel studies hebben aangetoond dat de banen aangeboden in grotere metropolen meer dan die in kleinere steden te betalen. Bijvoorbeeld, verdient een persoon die als medische gegevens analist in Los Angeles meer in vergelijking met een persoon die werkzaam is in Miami.

De laatste en cruciale factor die een zeer belangrijke rol speelt bij het bepalen van het salaris van medisch analisten is de grootte van de werkgever, en de behoeften en eisen van de werkgever. Als de organisatie bekend en groot, de kans op het krijgen van een hoger salaris meer, op voorwaarde dat uw kwalificatie en ervaring voldoen aan hun eisen, die over het algemeen niet het geval is met de kleine organisaties. Het gemiddelde salaris van een professionele en opgeleide medische data-analist kan ergens tussen de $ 40.000 tot 60.000 dollar vallen per jaar, die kunnen toenemen met ervaring en expertise.

Reumatoloog Salaris
Goede Werken Zonder een College Degree
Hoe maak je een High School leraar te worden
Courier Service Vacatures Overzicht
Industrieel Ontwerpen Carrière
Loss Mitigation Specialist
Application Developer Job Description
Internist Salaris
Follow-up Call Na Interview
Beste ICT-banen voor 2012
Best Jobs voor een carrière te veranderen

Leave a Reply