Marketing Teacher

Ben je jong en vol met ideeën en gefascineerd door de wereld van de marketing? Hier opent wegen van marketing docent banen voor je. Geloof me, als je interesse hebt in het onderwijs, dit beroep kan uw intellectuele dorst te lessen aan de kern. Met tal van B scholen in en rond de VS en zelfs zakelijke steeds een belangrijk onderwerp op de middelbare school, hebben carrièremogelijkheden voor een marketing docent verhoogd tot enorme niveaus.

Job van een Marketing Teacher
Onderwijs marketing is alles over het delen van uw diepgaande ervaring en kennis met studenten. Het is een boeiende job, als je houdt van het onderwerp en natuurlijk, het onderwijs.

Job Taken
Marketing is zo’n interessant gebied dat marketing leraren zelden zal een saaie tijd in dit vak hebben. Het draait allemaal om ideeën en creativiteit. Talrijke takenpakket van een marketing leraar zijn verder besproken.

Bereid interessante lezingen voor bachelor-, master-, master-studenten over verschillende onderwerpen met betrekking tot marketingcommunicatie kern en de bijbehorende velden.
Evalueren en toekennen leerjaar om studenten op basis van hun opdrachten, creativiteit en het niveau van inspanningen voor in de klassen.
Toewijzen van taken met betrekking tot marketingcommunicatie, zoals het uitvoeren van onderzoeken en begeleiden studenten in dergelijke bezigheden.
En het doen van klassikale discussies een interessante taak. Leer studenten over tal van aspecten van goede communicatieve vaardigheden.
Haal ze bezig met een actief luisteren activiteiten en hen bewust te maken over haar cruciaal belang.
Bezoek hogescholen, scholen en universiteiten op regelmatige basis. Behoud aanwezigheid van studenten en noteer hun gedrag.
Wees een verwoed lezer en blijf op de hoogte met de laatste ontwikkelingen op gebieden die verband houden marketing en de effecten ervan op de moderne samenleving. Het lezen van de huidige literatuur wordt verwacht.
Wees een actieve deelnemer aan tal van professionele marketing seminars van de kanjers op dit gebied. Afleiden trends van de hedendaagse marketing, stelt het voor aan de studenten.
Leer industrie georiënteerde concepten van marktonderzoek en marketing tools om studenten door het geven van het echte leven voorbeelden van marketing.
Bereid uitstekende lectuur voor studenten door onderzoek en analyse. Suggestie hen mogelijk leesmateriaal.
Deelnemen aan campus recruitment tests en zelfs leren de kandidaten hoe ze zich moeten presenteren als potentiële marketing medewerkers.
Optreden als adviseur aan de overheid en particuliere organisaties voor creatieve marketing ideeën.
Werk samen met professionals uit de industrie om studenten te helpen begrijpen kernbegrippen van marketing strategieën.
Voer alle administratieve diensten met betrekking tot de afdeling en op te lossen gerelateerde vragen.

Algemene Vereisten
Ik heb een aantal van mijn vrienden studeren in business schools in complete ontzag van hun professoren. Als een teken van respect, ze zelfs bevestig de bijnaam ‘God-level-profs’ aan hun professoren te beschrijven. Onderwijs en opleiding in marketing leraren varieert uitgebreid.

In de VS, marketingconcepten worden geïntroduceerd op de middelbare school, dus moet een marketing leraar voor een middelbare school ten minste een bachelor’s degree in marketing en aanverwante onderwerpen.
Voor doctorale en postdoctorale studenten, marketing professor (ze zijn over het algemeen niet genoemd leraren) opleiding kent geen grenzen. Een PhD of een doctoraat met een jarenlange onderwijservaring is over het algemeen de trend van deze dag.
Uitgebreide kennis over computers is essentieel. Dit betekent niet dat een marketing-leraar moet een gadget freak, het betekent alleen goed computerkennis is belangrijk.
Professionals uit de industrie die vele jaren werkervaring worden vaak ingehuurd als gastdocenten in B scholen en zelfs universiteiten.
Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
Goede kennis van diverse met elkaar samenhangende onderwerpen. Zelfs financiële boekhoudkundige kennis is essentieel om redelijk goed te doen als een leraar in marketing.

Ik ben blij om u te informeren dat de marketing leraar salaris is zeer goed en varieert tussen de US $ 50.000 tot US 106.000 dollar per jaar. Echter, net als verschillende beroepen, het hangt af van tal van factoren te weten., Werkervaring, het gebied van locatie en diploma’s. Dus als je de vereiste vaardigheden en je geïnteresseerd bent in dit beroep, vergeet dan niet om je CV te doen toekomen aan onderwijsinstellingen van uw interesse. Voel je jong door verlichten van een aantal briljante geesten van de natie! Wens u allen het beste!

CIO Salaris
Presentatie Ideeën voor Interviews
Criminoloog Career Information
Top 10 universiteiten in de wereld
Hoe om de plaatselijke werkgelegenheid, dat je vaardigheden match te vinden
Vacatures in de luchtvaart sector
Spannende Jobs die goed betalen
Waarom kiezen voor Apotheek als een carrière?
Machinist Salaris
Hoge Salaris Jobs
Begeleiding Counselor Job Description

Leave a Reply