Manieren om uw baan op te zeggen

Bent u een van de vele mensen zijn die er genoeg van hun baan en op zoek naar een verandering? Of zoals die tal van mensen, die last hebben gehad genoeg van hun tiran bazen, en zijn wanhopig op zoek om weg te komen van hen? Of een van de redenen voor het verlaten van uw huidige baan is dat je onder de categorie van degenen die in stilte hebben waargenomen en zijn gemaakt van de spreekwoordelijke zondebok op hun werkplek, maar nu hebben niet de intentie van de uitoefening van met hetzelfde gedrag? Of bent u het zat van het bedenken van excuses om niet iets dat je al een hekel? Welke categorie die u onder, deze, of een andere situatie die u mogelijk in, zult u goed op de hoogte dat deze excuses om eruit te komen van het werk lang zal niet echt last. En hoe meer je het uitstellen, hoe ellendiger u zult zijn. En ik weet zeker dat je kunt doen met een aantal leuke manieren om je baan op te zeggen. Heb ik gelijk, of niet? Dus, waar wachten we nog op dan. Lees verder voor een aantal leuke dingen te doen in het proces van stoppen met je baan!

Creatieve manieren om uw baan op te zeggen
Hoewel werkplek ethiek staat dat een van de beste manieren om uw baan op te zeggen is door het inleveren van een naar behoren ondertekende ontslagbrief, en het dienen van de vereiste opzegtermijn, soms de frustratie krijgt te veel te hanteren. Allereerst is er absoluut geen ob tevredenheid dan ook. Plus, je moet de lange en gedreun toespraken van je baas, die niet weet dat je een hekel aan je baan horen! Dus waarom niet een beetje avontuurlijk, en gewoon stoppen! Ik denk dat dit een van de weinige contexten waarin voortijdig einde kan worden beschouwd als een goede zaak. Er is geen echte punt in de uitbreiding van uw eigen ellende, door het volgen van een alledaagse routine dat je geen passie voor hebben. Dus, op deze nota, laten we zien een aantal goede manieren om je baan op te zeggen, dat u kunt gebruiken om precies hoe verschrikte je je voelt op uw werkplek laten zien!

* Disclaimer: De ideeën die in dit artikel zijn voor het doel van entertainment. De schrijver of de website stelt geen van hen als middel om opzettelijk kwetsen van de gevoelens van iedereen, en is niet verantwoordelijk voor enige schade die kan ontstaan ​​als gevolg van het gebruik van een van de ideeën.

Probeer enkele gekke grap ideeën als reden voor het verlaten van een baan. Door prank ideeën bedoel ik verkennen de mogelijkheden van grappen die je kan, in een werkplaats. Ze kunnen e-mail grappen, of grappig prank calls, of zelfs gewoon betekenen pranks op je baas, of je collega’s, als je niet van hen ook. Dan, wanneer gevraagd over het, net uitroepen dat je niet kunt geloven dat je bent wezen van iets dat zo gruwelijk, en kondigen aan dat je ermee stopt, omdat je niet kan functioneren in een omgeving vol met dat wantrouwen.
Zend memo’s naar elke persoon, op elke bureau, en elke afdeling, en de vloer, te zeggen dat je ermee stopt.
Ga naar de kamer die intercom aankondigingen maakt als er niemand is rond. Sluit de intercom om alle afdelingen, zeggen dat je een belangrijke aankondiging te maken hebben, stel jezelf voor, en schreeuwen dat ik QUIT!
Deze tip is voor degenen die zijn ‘planning’ om te stoppen voor heel ergens, maar een of andere manier nooit van gekomen doen. Blijf terug laat de vorige avond. Ga naar de printer en print flyers met de woorden die ik QUIT op hen, in verschillende kleuren. Fotokopie van deze vliegers. Versier het hele kantoor met de vliegers, zoals u zou doen voor een festival. En na de decoratie wordt gedaan, gewoon vasthouden de overblijvende op de muren, en als ze nog steeds, net strooi ze over de hele kantoor, met inbegrip van de toiletten, en de huishouding kasten!
Als het een van die dagen, wanneer je schreeuwde tegen vroeg in de ochtend, er gaat niets boven een heerlijke lunch ontsnapping, voelt u zich opgewonden. Tijdens de lunch, aan te kondigen dat je uit eten, en niet terug te keren. Wanneer je baas contacten die u op uw mobiele telefoon, stuur hem een ​​tekst te zeggen dat je stopt.
Laat voor een lang en goed geplande vakantie, en nooit weer aan het werk.
Wanneer uw alarm afgaat in de ochtend, in plaats van snoozing het, gewoon uitzetten, en ga weer slapen. Blijven deze voor meer dan een week, en je bent zo goed als ontslagen!
Als je goed bent met woorden, dan, het opstellen van een gedicht, of een uitgebreide e-mail, met behulp van droge humor, over waarom je stoppen en stuur het naar iedereen in uw kantoor e-mail adresboek, een dag voor je stopt, na iedereen laat voor de dag.

Gebruik een van de bovengenoemde manieren om je baan op te zeggen, en je zult vrij zijn als een vogel, en klaar om een ​​nieuwe wereld van mogelijkheden te verkennen!

General Contractor Salaris
Baan als leraar
911 Operator Jobs
Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word
Paraprofessionele Job Description
Verantwoordelijkheden van de president van de Verenigde Staten
Meest bevredigende Carrière
Hoe maak je een Detective Word
Interview Tips en technieken
Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
Medical Sales Salaris

Leave a Reply