Mail Carrier Salaris

Zelfs in de leeftijd van vandaag van elektronische post, een geschreven woord of letter is populair. U kunt schriftelijk mail in het hele land en daarbuiten met de hulp van de postdiensten. Om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig heeft bereikt op tijd, de US Postal Service heeft zijn trouwe postbodes. Laten we eens een kijkje op hun functiebeschrijving en iets over postbode salaris.

Mail Carrier

Een postbode is een medewerker in dienst van USPS (United States Postal Service), een vennootschap volledig in handen van de Amerikaanse overheid. Zo kunt u bellen een postbode een regering werknemer die fungeert het Amerikaanse publiek en smaken van de waardering, erkenning en vertrouwen van de bevolking van de Verenigde Staten mogen varen. U kunt ook bellen met de postbode een indirecte merk ambassadeur van de Amerikaanse regering. In tegenstelling tot veel werknemers bij de overheid, een postbode de baan brengt hem in persoonlijk contact met burgers van de VS.

Taken van een postbode

De meeste postbodes sorteren, dan regelen en te leveren mails gericht aan woningen en zakelijke adressen op een toegewezen route. Een gemiddelde postbode komt aan bij het postkantoor rond 7 uur. En zij omgaan met hun opdrachten van dagelijkse post die al zijn gesorteerd voor elke postbode route. De dagelijkse e-mail bestaat uit brieven, tijdschriften, catalogi en kleine pakjes. Postbodes regelen dan de e-mail in de levering volgorde. Na het regelen van de e-mail, ze plaatst u deze in trays of bundelen met elastiekjes. Dan beginnen ze hun dag van het verzamelen en afleveren van e-mail. De meeste postbodes gebruiken de e-mail van, terwijl sommige ook reizen te voet. Een postbode draagt ​​maximaal 35 kilo mail als hij te voet. Sommige postbodes voeren ook satchel karren om post te bezorgen, zodat ze meer mail te behandelen. Mailman krijgen een half uur lunchpauze en twee 10 minuten rust pauzes, een postbode werkt gestaag totdat alle mails worden afgeleverd. Een postbode is de route van minimaal 500 aanslagen, waarop hij alleen werkt zonder enig toezicht. Een postbode gewoon niet e-mail zetten in de brievenbus te verlaten en krijgt hij ook handtekeningen voor speciale mails. Een postbode verzamelt tevens porto plicht en cash of levering vergoedingen van mail-ontvangers. Wanneer alle mail wordt afgeleverd, keert hij terug naar het postkantoor om terug te keren de e-mail verzameld van de straat brievenbussen, woningen en zakelijke adressen, samen met de ontvangst en geld. Ze noemen het een dag nadat ze geslagen op het postkantoor time klok. Niet elke mail vervoerder mail van deur tot deur. Sommige hebben speciale taken zoals het leveren van pakketten, of het verzamelen alleen e-mail van brievenbussen. Sommige zijn routers, die het organiseren van e-mail de hele dag in het postkantoor. Sommige hebben ook aan de slag als relay bestuurders die georganiseerd mail naar relaiskasten, terwijl anderen zijn eenvoudig postbodes die te organiseren en te leveren aan het juiste adres.

Salaris en kwalificaties van een postbode

Een postbode salaris is altijd een omstreden kwestie. De lonen en de voordelen werden behaald door middel van collectieve onderhandelingen door hun vereniging bekend als National Association of Letter Carriers (NaCl). Alle postbodes zijn vrij om lid te worden. Alle postbodes beginnen hun werk als part-time medewerker. Een deeltijdse werknemer werkt minder dan 40 uur, kunnen sommige werken meer dan dat. Na een paar jaar, alle vervoerders werken voor 40 uur per week schema. Per marktonderzoek 2010, een nieuw aangeworven postbode verdient 17,91 dollar per uur. In ongeveer 12 jaar, een postbode bereikt op de top van zijn salaris schema verdienen 25,36 dollar per uur. Dus een gemiddelde postbode verdient rond de $ 46.000, terwijl een landelijke postbode verzamelt $ 37.000. Om een ​​postbode te worden moet je een Amerikaans staatsburger te zijn en moet ook 18 jaar oud. Elke kandidaat moet een lichamelijk onderzoek passeren en een gestandaardiseerde test te doen. Neem contact op met het dichtstbijzijnde postkantoor om te controleren op vacatures.

Nou, dit artikel op postbode salaris heeft uitgebreid mijn kennis over deze hardwerkende mensen. Dus de volgende keer zie je een postbode, wees vriendelijk genoeg om te zeggen een bedankje en bieden een glas water.

Zookeeper Salaris
Best Medical Carrière
Changing Lanes: Managing Haard en Loopbaan
Met behulp van Job Search Engines
Werken die goed betalen
Web Developer Salaris
Carrière Werken met autistische kinderen
Assistive Technology Jobs
Waarom is College belangrijk
Zoeken naar een baan tips
Kindergarten Teacher Eisen

Leave a Reply