Machinist Job Description

Uit de vele carrièremogelijkheden in de technische industrie, een baan als machinist is een van de meest prominente. Een machinist is een professional die is een expert in het omgaan met de productie van precisie-instrumenten en apparatuur, met behulp van zijn vaardigheden en expertise. De diensten die zij zelf zijn meestal vereist door bedrijven uit de productie en productie-industrie.

Job omschrijving

Over het algemeen zijn er drie soorten van machinisten die werkzaam zijn in de industriële sector van vandaag, namelijk de productie machinisten, precisie machinisten en onderhoud machinisten. Elke rol heeft zijn eigen verdeling van de verantwoordelijkheden en taken. Er zijn echter een aantal taken die gemeenschappelijk zijn voor al deze technische deskundigen.

Machinists zijn bedreven in de eigenschappen van metalen en het gebruik van het vormgeven machines, freesmachines, en maalmachines voor de productie metalen precisie onderdelen. De beste voorbeelden van componenten die machinisten maken zijn moeren, bouten, voertuig zuigers, en andere precisie-onderdelen. Voordat een machinist begint te werken, hij bestudeert en begrijpt de specificaties en geautomatiseerde blauwdrukken voor het project.

Na het leren van wat de taak inhoudt, ze kiezen voor de juiste gereedschappen en apparatuur voor operaties, beslissen over een schema en patroon voor het snijden en het werken aan metalen en uitvoeren van alle andere taken. Ze knippen en wijzigen van de metalen, aandacht besteden aan de temperatuur van de metalen wanneer zij worden gebruikt in de vormgeving machines, en schimmel de metalen volgens de specificaties.

Zodra de taak is voltooid, dienst ze meetapparatuur om de nauwkeurigheid van de vervaardigde componenten te beoordelen. Tegenwoordig, machinisten moeten goed op de hoogte te zijn van de operationele geautomatiseerde machines die werken op ruwe metalen en afwerking precisie-onderdelen. Zij kunnen ook worden afgegeven onder de verantwoordelijkheid van het handhaven van de goede werking van de werktuigen en materiaal in de productie-installatie.

Een onderhoud machinist heeft de operationele onderdelen te repareren en ter ziele gegane onderdelen van machines te vervangen. De huidige machinisten nodig zijn om op de hoogte met de nieuwste technologieën van de productie precisie-onderdelen, die lasers en waterstralen te gebruiken voor operaties. De taakomschrijving heeft betrekking op alle productie-werk met behulp van technische aspecten en fysieke mogelijkheden.

Gemiddelde Salaris

Indeling door Werkervaring
1 tot 4 jaar: $ 26.000 naar 49.000 dollar
5 tot 9 jaar: $ 30.000 tot 56.000 dollar
10 – 19 jaar: 36.000 dollar naar 54.000 dollar
20 of meer jaren: 49.000 dollar naar 81.000 dollar

Indeling van State
Minnesota: 47.000 dollar naar 74.000 dollar
Illinois: $ 25.000 tot 63.000 dollar
New York: 41.000 dollar naar 58.000 dollar
Californië: $ 50.000 tot 91.000 dollar

Indeling per bedrijfstak
Precisie Bewerkte Product Manufacturing: 36.000 dollar naar 61.000 dollar
Aerospace and Defense: 39.000 dollar naar 87.000 dollar
Staal en metaal Productie: 37.000 dollar naar 72.000 dollar
Machines en Gereedschappen Productie: $ 32.000 tot 51.000 dollar

Indeling naar aard van de Werkgever
Manufacturing Company: 37.000 dollar naar 61.000 dollar
Federale Regering Faciliteit: $ 25.000 tot 41.000 dollar
Staat of Local Government Faciliteit: 37.000 dollar naar 88.000 dollar
Zelfstandig: 41.000 dollar naar 52.000 dollar

Als u van plan bent om een ​​machinist te worden, je echt moet een technisch geneigd persoon. Voor het uitvoeren van de taken in de functieomschrijving, moet je vaardigheden als vakmanschap, een goede aandacht voor specifieke informatie, het begrijpen van blauwdrukken, het vinden van onregelmatigheden, enz. Met technisch onderwijs en trainingen te hebben, moet u ook een goede hoeveelheid van on- the-job werkervaring uit te blinken in een carrière als machinist.

Top Medical Jobs
Ornitholoog Salaris
Creatieve Werken die goed betalen
Goede Career Choices for Men
Orthopedisch chirurg Salaris
Hoe maak je een nieuwe carrière op 40 Kies
Teacher Job Description
Gemakkelijk Jobs te krijgen ingehuurd
Career Opties in de farmacie
Hoogste-betaalde banen in Amerika
Verschil tussen een hogeschool en universiteit

Leave a Reply