Luchtvaartmaatschappij Vacatures

De luchtvaartsector … goed, excuses ik het noemen als een ‘sector’, want het is niet meer alleen een sector of een gebied. Integendeel, heeft het zich ontwikkeld als een ‘industrie’ door de jaren heen. De reden hierachter is de stijging van de mondiale economie, zakelijke mogelijkheden en bovendien de groei in de toerisme-industrie. Veel kleine luchtvaartmaatschappijen hebben stapte in deze business en hebben bijgedragen aan de groei van de luchtvaartindustrie. Luchtvaartmaatschappijen, hebben vandaag verlicht de activiteit van het reizen naar plaatsen die vroeger onbereikbaar of duurde enkele dagen moeten worden bereikt door een schip. Dergelijke bestemmingen zijn nu dichterbij en kunnen worden aangeraakt binnen enkele uren. Bovendien zijn de faciliteiten van wereldklasse dat luchtvaartmaatschappijen bieden, maakte ze een betrouwbare manier van in het buitenland alsook intern transport.

Vacatures in de luchtvaart

Er zijn veel kansen op werk in de luchtvaartindustrie, het enige ding is dat de vraag of je klaar bent voor hen! De luchtvaartmaatschappij banen vereisen lange arbeidstijden in het hoogseizoen, hard werken en geduld voor ontwikkeling.

Cabin Crew: De meest ‘van de vraag’ baan in de luchtvaart is het cabinepersoneel. Het belangrijkste werk van een cabinepersoneel is om te zorgen voor de passagiers, het beantwoorden van hun vragen en aan hun behoeften tegemoet te komen, waar hapjes, drankjes en maaltijden voor de passagiers, het toepassen van eerste hulp, indien situatie zich voordoet enz. Om een ​​gekwalificeerde cabine bemanning, moet u een certificering te verkrijgen voor. Hiervoor kunt u deelnemen aan instituten die de opleidingen voor stewardessen en stewards vlucht. Deze cursussen trein en bruidegom u voor de luchtvaartindustrie en de duur van deze cursussen is normaal gesproken 1 jaar of soms zelfs meer dan dat. De criteria voor een dergelijke cursus is een hogere diploma middelbaar of een equivalent. De meeste mensen denken dat het cabinepersoneel banen vooral zijn bedoeld voor mannen en vrouwen hebben niet genoeg mogelijkheden in het! Toch zou ik gedeeltelijk akkoord met het, zoals elke luchtvaartmaatschappij vereist vlucht kapiteins en daarom zijn er volop carrièremogelijkheden voor mannen.

Ticketing Executives: Een andere belangrijke taak in de luchtvaart is de ticketing uitvoerende taak. Deze job houdt zich vooral bezig met het voorbereiden van routes voor de passagier, het creëren van PNR (Passenger Name Record), de afgifte van PTA (Prepaid Ticket Advice) en de uitgifte van tickets. Maar, dit alles is niet mogelijk, tenzij je goed getraind in en hebben de kennis van de luchtvaartmaatschappij codes, stadscodes, airport codes, ticketing regels en voorschriften, ritbedragberekening procedure en technieken, het gebruik van PAT (Passenger Air tarief), etc. Echter, als je wilt carrière als ticketing uitvoerende macht, moet je op zijn minst een stichting ticketing cursus, onder leiding van de IATA (International Air Transport Association) in te vullen. Dit is een zes maanden durende cursus en de criteria is om een ​​hoger secundair diploma of een equivalent. U kunt surfen via het internet om uit te vinden een IATA erkend instituut in uw stad het uitvoeren van cursussen voor ticketing.

Domestic Piloten: Nou, een andere goed betaalde banen in de luchtvaartindustrie zijn de piloot banen. Hoewel hun loonschalen zijn hoog, ze moeten werken voor lange uren en worden beschouwd als zeer verantwoordelijk medewerkers. Er zijn vele vliegscholen die cursussen aan te bieden te worden erkend en goed opgeleide piloten. Echter, deze cursussen zijn vrij duur en daarom kan men niet vinden veel mensen gaan voor deze carrière.

Luchthaven Vacatures: Een andere goede carrière optie in de luchtvaartmaatschappijen industrie is de luchthaven banen. Luchthavens zijn groot en drukke plaatsen en de luchthavenautoriteiten voortdurend nodig hebben om personeel aan te werven om efficiënt te werken op de luchthavens. Carrièremogelijkheden bij een luchthaven zijn immigratieambtenaren, gast relatie executives, lobby managers, douaniers, luchtverkeersleider enz. Airlines te werven mensen en stuur ze op hun luchthaven kantoren om mensen te helpen voor ticket reserveringen, annuleringen, terugbetalingen, om klachten van klanten te behandelen en zorgen voor een betere klantenservice. Om een ​​carrière in een van de luchthaven banen voort te zetten, moet u de juiste luchthaven training te ondergaan en alle belangrijke procedures die betrekking hebben op je werk te leren kennen.

Dit zijn enkele van de meest voorkomende luchtvaartmaatschappij banen. Hopelijk moet je hebt een idee van de verschillende carrièremogelijkheden die je kunt maken tijdens het werken voor luchtvaartmaatschappijen. Dus ga je gang en wensen u een voorspoedig carrière!

Kindergarten Teacher Eisen
Klinisch Apotheker Jobs
Hoog betaalde banen in de medische sector
Preschool Teacher Job Description
EKG Technicus Salaris
Basisvereisten om leraar te worden
Orthopedisch chirurg Salaris
Interview Tips en technieken
Bank Teller Job Description
Census Bureau Jobs
Hoe maak je een computer programmeur Word

Leave a Reply