Loan Officer Salaris

In de Verenigde Staten, het vinden van banen in uiteenlopende sectoren van diverse industrieën is altijd concurrerend. Naast overvloed aan carrièremogelijkheden in de medische banen en juridisch gebied zijn er verschillende kansen op werk in de bank-banen. Over het algemeen zijn er veel startende ondernemers, studenten, mensen en ondernemingen enerzijds, in de VS die op zoek gaan naar de monetaire hulp van financiële instellingen, zoals banken, etc. door het verkrijgen van leningen van hen. Het nemen van bruiklenen uit particuliere en overheidsinstellingen is een traditionele manier van het beheer van de behoeften van grote hoeveelheden geld voor de leek. Lening officieren zijn de professionals die deskundig zijn op het gebied van leningen en ze fungeren als een interface tussen de partij die de lening en de banken hen. In zekere zin zijn ze ingehuurd door banken voor het uitvoeren van diverse taken en taken met betrekking tot leningen.

Job omschrijving
Onder de grote groep medewerkers van de bank omgaan met verschillende verantwoordelijkheden, niemand staat voor de banken op een manier lening officieren te doen. Dit is zo, omdat ze meestal de eersten die klanten en klanten te ontmoeten, begroeten ze en welkom bij de bank. Om een ​​officier in dit beroep, het vereist een uitgebreide kennis van hypothecaire leningen en de verschillende facetten van de bancaire wereld. In het algemeen, ze werken als hypotheek, commerciële en bancaire lening officieren. Afhankelijk van het werkveld, wordt het salaris bepaald. Lening bank officieren moet beschikken over uitstekende klantenservice en onderhandelingsvaardigheden.

Loan Officer Salarissen
Over het geheel genomen alle salarissen zijn afhankelijk van werklocatie en werkervaring van de kandidaten. Educatieve kwalificaties heb een belangrijke rol spelen bij het vergroten van de verdiencapaciteit potentieel van lening officieren. Hoewel in eerste maanden zij zijn opgeleid om te werken, goede academische kennis helpt de kandidaten te begrijpen de basis van dit onderwerp.

Op basis van werkervaring
De winstpotentieel van een professional is direct afhankelijk van het aantal jaren heeft hij / zij heeft gewerkt. In elk gebied, zijn mensen met werkervaring relatief goed betaald dan anderen. Het salaris voor officieren met werkervaring van minder dan een jaar is tussen de US $ 30.000 tot US 47.000 dollar per jaar. Degenen die werkervaring van meer dan een jaar en minder dan vier jaar, geniet van een salaris tussen de US $ 40.000 tot US $ 60.000. Degenen die hebben gewerkt voor meer dan vijf jaar en minder dan negen jaar verdienen tussen de US $ 50.000 tot US $ 80.000. Zoals we kunnen zien met werkervaring de salarissen aanzienlijk toenemen. Het salaris voor degenen die hebben gewerkt voor ongeveer 20 jaar kunnen verdienen zo hoog als US $ 100.000! Dit zijn zeer fatsoenlijke salarisschalen en zeker de beste in vergelijking met diverse banen.

Op basis van Werken Stad
De werklocatie van een baan is een andere belangrijke parameter die de verdiencapaciteit grens van een professionele regelt. Afhankelijk van de werkende stad en haar kosten van levensonderhoud, het salaris varieert. Bijvoorbeeld, een persoon die werkzaam zijn in New York heeft een salaris van ongeveer US $ 60.000 tot US $ 100.000, terwijl iemand die in Californië kunnen overal te maken tussen US $ 50.000 tot US $ 80.000.

De loopbaanontwikkeling pad van een lening officieren is zeer helder en met werkervaring ze verder gaan met grotere posities in het bedrijf. Deze functionarissen zijn zeer goed betaald en het salaris fluctueert met verschillende marktfactoren. Al met al, kan deze carrière keuze zijn een goede optie voor studenten die echt geïnteresseerd om te werken voor banken.

Beste ICT-banen voor 2012
Adjunct Professor Salaris
Beste Undergraduate Technische Scholen
Het kiezen van een carrièrepad
Hoogste betaalde banen
Wat Carrière goed geld verdienen
Elementary School Teacher Salaris
Begeleidingsadviseur Eisen
Teacher Job Description
Top Betalen Medische Carrière
Hoe maak je een loopbaanadviseur Word

Leave a Reply