Lijst van hoog betaalde banen

High betaalde banen zijn genoeg over de hele wereld. Met zo veel lucratieve carrière en zo veel verschillende soorten industrieën die een verscheidenheid aan talenten, hoog betaalde banen zijn niet moeilijk aan te komen. Met het juiste gebruik van talenten, vaardigheden en kwalificaties, dan kunt u een van de best betaalde personen. Het onderstaande is van de lijst van hoog betaalde banen over de hele wereld. Neem een ​​kijkje op deze om de juiste carrière voor u kiest.

Chirurgen
Chirurgen bovenaan de lijst in de medische sector met een gemiddeld salaris van rond de $ 250.000 per jaar. Dit loonzakje hangt af van de aard van de chirurg de persoon, zijn / haar kwalificaties en werkervaring.

Airline Pilots
Piloten zijn de volgende op de lijst van best betalende banen. Ze verdienen ongeveer rond de $ 240.000 per jaar, bijna net zo hetzelfde als de chirurg. Echter, de piloot moet de juiste educatieve kwalificatie graad en een ervaring van ongeveer 6 jaar om dat de beloning pakket verdienen.

Anesthesiologists
Vervolgens komt de anesthesist met een loonzakje van rond de $ 200.000. Een anesthesist is de taak van een van de hoog betaalde banen in de medische sector. De functieomschrijving omvat onder meer patiënten om de aard van de verdoving die zij nodig hebben voor hun operatie te bepalen. Een persoon moet de juiste kwalificaties en enige werkervaring om te voorkomen dat een groot deel van geld te verdienen.

Chief Executive Officers
Na de anesthesist komt de chief executive officer is de taak dat is een van de best betalende banen in de VS. Deze baan betaalt ongeveer 180.000 dollar, afhankelijk van de jarenlange ervaring en de kwalificaties van de persoon heeft in een leidinggevende functie.

Ingenieurs
Met een ervaring van ongeveer 7 jaar, kunnen ingenieurs verdienen tot $ 150.000. Ze moeten een bachelor’s degree in hun respectieve gebied voor hetzelfde hebben. Met een bijkomend postgraduaat, kunnen deze ingenieurs verdienen veel meer en klim naar de top van de lijst.

Advocaten & Advocaten
Advocaten en advocaten nodig zijn in de maatschappij aan strafrechtelijke pakken, civiele procedures, milieu-kostuums vechten etc. Ze zijn ook gespecialiseerd in verschillende soorten van wetten en op basis van hun kwalificaties en ervaring, kunnen ze verdienen tot 120.000 dollar of meer per jaar. Een advocaat die is erg beroemd kunnen verdienen veel meer dan de anderen in de vergelijkbare veld. Dit kan een van de hoog betaalde banen voor vrouwen.

Actuarissen
Actuarissen zijn mensen met professionele graden in de wiskundige omgeving. Deze mensen zijn meestal in dienst van de verzekeringsmaatschappijen waar ze nodig hebben om de financiële risico’s en onzekerheden te analyseren. Het is niet een baan die wordt genomen door veel en dus is er veel ruimte in dit gebied. Met de nodige kwalificaties, kan een actuaris verdienen een basissalaris van ongeveer $ 120.000.

Air Traffic Controllers
De taak van een luchtverkeersleider is een hoog betaalde baan zonder diploma. De persoon moet een cursus van ongeveer 12 weken van de opleiding te voltooien, om de baan te krijgen. Een graduaat is wenselijk maar niet per se nodig. Een luchtverkeersleider verdient ongeveer 110.000 dollar per jaar.

Managers
Die managers met een bachelor en een master’s degree die in het bezit goede posities in het bestuur kader zijn de volgende in de lijst. Managers kunnen jaarlijks verdienen ongeveer $ 100.000 op basis van de aard van de industrie waarin ze werken en het aantal jaren ervaring.

Fysiotherapeuten
Fysiotherapeuten verdienen ongeveer 90.000 dollar per jaar. Dit is een van de entry-level hoog betaalde banen in de medische sector. Met de juiste kwalificaties, kan een persoon in te voeren deze stroom en beginnen met goed jaarsalaris. Dit is een van de hoog betaalde banen voor vrouwen ook.

Afgezien van de hierboven genoemde taken, zijn nog een aantal top loopbaankeuzes hieronder vermeld. Kies degene op basis van uw kwalificaties.

Tandartsen
Project Managers
Architecten
Wetenschappers
Registered Nurses
Computer Analisten
Algemeen Directeuren
Reclame Managers
Computer Programmeurs
Computer Wetenschappers
Natuurkundigen
Wetenschappers
Airline Jobs
Apothekers
Operations Managers
Ergotherapeuten
Schrijvers
Podologen
Rechters
Movie Directors
Huisartsen
Therapeuten
Petroleum Engineers
Realtors
Executive Jobs
Gynaecologen

De meeste van deze banen hebben behoefte aan een specifieke opleiding en praktische kennis. Ik hoop dat de bovenstaande lijst is nuttig voor u. Zoals ik al zei, kies degene die je het beste past in alle aspecten. All the best!

Meest gerespecteerde beroepen
Kindergarten Teacher Eisen
Art Teacher Salaris
Hoe maak je een nieuwe carrière op 40 Kies
911 Operator Job Description
Lijst van Carrière in de biochemie
Investment Banking Interview Questions
Wat Carrière Haal het meeste geld?
Doctor in de holistische geneeskunde
Overbrengen Hogescholen
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren

Leave a Reply