Lijst van carrières die mensen te helpen

De beste manier om mentale vrede en tevredenheid te verdienen is door mensen te helpen. De glimlach op het gezicht van een vreemdeling, de dankbaarheid in de ogen van iemand die je net geholpen en de zelfgenoegzaamheid verdiend door te weten dat je in staat zijn geweest om een ​​klein verschil in het leven te maken, is maar al te overweldigend. Velen willen hun steentje bijdragen voor de mensheid en degenen die behoefte hebben aan een beetje steun te helpen. Ook u kunt kiezen spannende carrière dat het helpen van mensen te betrekken en voldoen aan uw wens om een ​​verschil te maken. Ga er niet vanuit dat deze carrièrekansen het minst potentieel om goed te verdienen.

Carrières die anderen te helpen

Politieagenten
Een van de meest gedurfde en uitdagende carrière is de carrière van de politieagenten. Je hebt niet alleen ten goede aan mensen, maar helpen bij de bescherming van hun bezittingen, eigenschappen en levens. Onregelmatige werkuren, het zetten van uw leven op het spel en het omgaan met de slechte elementen van de samenleving, alle vormen een onderdeel van de functieomschrijving van een politieagent. U kunnen alle agent voldoen om een ​​deel van de politie zijn. Als je wat nodig is om te beschermen dienen en, dan is dit een carrière voor je.

Brandweerlieden
Een van de meest onbaatzuchtige carrières om anderen te helpen is van een brandweerlieden. Deze mannen reageren op een brand en red mensen uit de doodse tongen van vuur. Ze helpen niet alleen aan te pakken gebouw branden of bosbranden, maar worden ook wel in om mensen te helpen vanuit een auto of trein wrak, te redden van een gestrande kitten op de elektrische paal en helpen mensen gevallen in een put of goot. U leest alles over de functieomschrijving van een brandweerman en begrijpen de verschillende manieren waarop u zal worden ingeschakeld om mensen te helpen. Het gemiddelde salaris van een brandweerman is royaal genoeg is en de baan staat hoog op tevredenheid charts.

Geestelijken
Als je een religieus persoon en zou graag het woord van God te verspreiden om je heen, dan is steeds een geestelijken is een van de beste carrières die mensen helpen. U wordt opgeroepen voor het uitvoeren van religieuze verering functies, uit te voeren spirituele functies en mensen helpen te leren over de verschillende religieuze praktijken die ze nodig hebben om zich te houden aan. U moet geduld tonen en om de verschillende problemen die mensen zouden komen om te bespreken met je luistert. Waardoor ze een goed advies die hen helpt kiezen van de juiste en rechtvaardige pad zal een deel van uw job. U zult hulp in hoog aanzien binnen de samenleving en de mensen zullen kijken naar u voor begeleiding.

Maatschappelijk werker
Steeds een maatschappelijk werker is een carrièrepad veel mensen nemen. Zij wijden hun hele leven in het helpen van anderen en het maken van hun leven beter. Een maatschappelijk werker functieomschrijving gaat ontmoeten en het helpen van mensen uit alle lagen van het leven. Deze mensen behoren misbruikte kinderen, mishandelde vrouwen, drugsverslaafden, weeskinderen, mensen die getroffen zijn met kanker, HIV / AIDS, tuberculose, die getroffen door armoede, oorlog vluchtelingen, enz. Een maatschappelijk werker helpt ook dieren en redt mensen in nood. Een paar maatschappelijk werkers geworden reclasseringswerkers die helpen begeleiden de veroordeelden met misdrijf en misdrijf en zijn uit op erewoord of klaar zijn met hun gevangenis termijn. Een bachelor’s degree is de minimale maatschappelijk werker vereiste voor het beveiligen van een baan.

Kapper
U moet zich afvragen hoe werkt een kapper mensen te helpen? Barber is een zeer belangrijk onderdeel van onze samenleving. Stel je voor, als het niet voor onze kappers, zou mensen hebben onverzorgd haar, slecht gevormde kapsels en een shabby look. Vandaag de dag, kappers zijn niet alleen degenen die je haar knippen of scheren je baard. Ze zijn meer op verzorging therapeuten. Zij adviseren u over kapsel ideeën, de looks dat past bij uw gezicht en de baard stijlen die in de mode. Ze helpen je met de nieuwste haarkleuring ideeën en je er goed uitzien. Dus, dit is een goede manier om mensen te helpen krijgen een make-over en een beter gevoel over zichzelf. Als je goed bent met een schaar en hebben een goed gevoel voor mode, dan is steeds een kapper of kapsel consultant is een van de carrières die mensen helpen zich meebrengt.

Koks en chef-koks
Het is altijd een genot om te zien een persoon gelukkig het voedsel dat je koken eten. Het voeden van hongerige monden, is een bevredigende carrière. Hotels en restaurants staan ​​bekend om het voedsel dat ze serveren. De gehele verantwoordelijkheid van de welverdiende complimenten gaat naar de chef-kok. Wil je niet graag mensen genieten van uw lekkernijen en het hebben van een goede tijd feest op voedsel door u aangemaakt. De chef-kok functieomschrijving omvat niet alleen het koken van voedsel, maar koken met passie. En kijken en de chef-kok salaris is het geen verrassing dat dit een van de carrières die mensen helpen en betaalt goed.

Vacatures Betaal Goed en ook anderen helpen

Degenen die willen om mensen te helpen en zorgen dat ze ook in staat zijn om een ​​fatsoenlijk leven te leven te maken, dan kunnen ze verwijzen naar de lijst van de carrières hieronder die mensen helpen en betalen goed.

Leraar
Een van de meest gerespecteerde beroepen in de hele wereld is dat van een leraar. In veel landen zijn leraren naast God geplaatst als ze helpen kneden van een kind met goede waarden. Leerkrachten helpen kinderen lezen, schrijven en nog veel meer dingen. U kunt een onderwerp leraar, een kunst-leraar of een dans leraar te worden. Wat u ook kiest om les te geven, zal een deel van de carrière die anderen helpt te worden. Leraren zijn niet alleen leraren, maar ook worden hogeschool docenten en hoogleraren. Leidende anderen om hun pad van de carrière kiezen en verhelderend hen met kennis die voor altijd zal komen in het gebruik, is een van de meest onbaatzuchtige carrière. Er zijn vele voordelen van het een leraar als het verdienen van een goed salaris, het krijgen van uw jaarlijkse vakantie en het verdienen van respect in de samenleving. Je moet een bachelor’s degree te krijgen en een post-doctorale of Ph verdienen D in sommige gevallen als de basisvereisten om leraar te worden. De verantwoordelijkheden van een leraar niet alleen betekenen dat wordt overgestapt schoolse kennis, maar ook het meegeven van goede waarden om make-up burgers van een gezonde samenleving.

Medical Field
De medische sector carrière lijst is een zeer lange en uitgebreide een. U kunt elke vorm van arts te worden en verdienen goed. En u niet alleen verdienen veel dollars, maar ook verdienen enorme hoeveelheid van zelfgenoegzaamheid en vrede. Je helpt weg te nemen de ellende van de mensen door het maken van hun gezondheid beter. Niet alleen de artsen, maar verpleegkundigen en betalen een belangrijke rol in de medische banen. U kunt denken aan de beroemde ‘Florence Nightingale’ die haar leven heeft gewijd aan de verzorging van zieken en behoeftigen. Er zijn vele andere goed betaalde banen in de medische sector als die van technici, laboranten, therapeuten en fysiologen, enz.

Airline Pilots
Piloten zijn mensen die grote carriers vliegen over de oceanen om mensen te helpen hun bestemming te bereiken in slechts de helft van de tijd. Er zijn vele soorten piloot banen in de luchtvaartindustrie. U kunt hierbij denken over hoe je een helicopter piloot of leger helicopter piloot. Dit is een van de carrières die mensen die wordt geleverd met veel verantwoordelijkheid zoals die van een leraar en arts te helpen. Er zijn veel mensen die afhankelijk zijn van uw vaardigheden om een ​​vliegtuig te besturen en hen te helpen te bereiken veilig en op tijd naar hun bestemming.

Wetenschappers
Wetenschappers en onderzoekers zijn voor altijd op een zoek naar betere manieren om te helpen leven van mensen beter. Zij voeren verschillende studies en komen met verschillende soorten ontdekkingen en beroemde uitvindingen. Als je denkt dat je slim bent en kan met ideeën die het leven beter, dan steeds een wetenschapper of onderzoeker is voor u.

Advocaten
Need I say more? Becoming een advocaat zal blijken te zijn een mooie carrière, niet alleen in termen van geld, maar ook voldoening. Het helpen van mensen krijgen rechtvaardigheid en zetten de boosdoeners achter de tralies spreuken bevrediging. Dus, als je goed kan argumenteren en overtuigen mensen over uw standpunt, dan is steeds een advocaat is uw keuze. Echter, als je niet wilt om te betogen, dan zijn er veel andere advocaat profielen die het helpen van mensen in verschillende juridische manieren betrokken zijn.

Human Resource
Je kunt je afvragen hoe deze corporate baan cijfers in deze lijst. Nou, human resource manager, beheerder of het hoofd is een persoon die probeert op te lossen werknemer gerelateerde problemen. Zij zijn degenen die berispen mensen die niet werken of het uitvoeren van hun taken op verantwoorde wijze. Ze hebben ook belonen medewerkers die doen het goed volgens het bedrijfsbeleid. Als u een probleem hebt met uw werk of collega’s, wie je aan? Ja, de human resource afdeling. Zo ook zij hebben op een manier een carrière die mensen helpt.

Carrières die kinderen te helpen

Afgezien van het worden een leraar, zijn er vele carrières die kinderen te helpen. Als u houdt van kinderen en zou graag willen weten over een loopbaan die kinderen te helpen, lees dan verder.

Counselors
U kunt hierbij denken over hoe een school counselor. De school counselor functieomschrijving omvat het helpen van kinderen omgaan van de druk van het leven op school. Je moet luisteren naar hun problemen en zelfs ter plekke kinderen met problemen op school. Je moet van kwetsbare kinderen te worden drugsverslaafden begeleiden. Counseling hen over seks, tienerzwangerschap en verschillende vormen van misbruik zijn een deel van een counselors baan. Je kan zelfs om kinderen te helpen kiezen voor een carrière. Niet alleen scholieren, maar kinderen in weeshuizen, revalidatiecentra, drugs misbruikers, seksueel misbruikte kinderen maken allemaal deel uit van een begeleidingsadviseur functieomschrijving.

Day Care Supervisor
U kunt een deel van een kinderdagverblijf en zal helpen zorgen voor kinderen, terwijl hun moeders bezig zijn met hun baan. Dit is een baan met veel verantwoordelijkheid, aangezien de meeste van de kinderen zijn gewoon baby’s en peuters. U moet personeel in te huren die verantwoordelijk is, toezicht op de keukens en helpen bij het reinigen van de kinderen. Ouders plaatst blind vertrouwen in u met betrekking tot de veiligheid van hun kinderen, terwijl ze werken. U moet ten minste een bachelor’s degree in-en vroegschoolse educatie moet een baan veilig te stellen op dit gebied.

Ergotherapeuten
Ergotherapeuten werken met kinderen die een of andere vorm van handicap. Het merendeel van de kinderen worden geboren met een genetische aandoening. Om het effect van deze aandoeningen, een ergotherapeuten helpt de kinderen doen een aantal oefeningen. Een logopedist baan gaat het helpen van kinderen die niet in staat zijn om spraak of degenen die hebben gehoorproblemen. Dit is een zeer bevredigende baan waar in u te helpen kinderen en hun ouders wonen een beter productief leven.

Baby Sitter / Nanny
Meestal dacht als tieners banen, een baby-sitter is een van de meest lonende banen. Het is niet alleen betaalt je goed, als je ervaring hebt en goodwill van de mensen die werkzaam die u reeds heeft. U zorgt voor baby’s, peuters, kinderen en zelfs tieners op momenten dat ouders weg zijn. Dit is een werk dat is geen kinderspel! Als nanny, moet je kijken na alle behoeften van de kinderen, hun huiswerk, eten en spelen. Zo, overgaand in een nanny is ook een carrière die mensen en kinderen helpt.

Dit zijn slechts een paar van de carrières die het helpen van mensen te betrekken. Andere banen omvat eveneens steeds een verkeersregelaar, taxichauffeur, buschauffeur, verkoper, masseur, enz. Steeds een politicus is een carrière die eigenlijk betekent het helpen van mensen en het land! Het is niet nodig dat je een grote titel of post te houden. Het kan elke taak die inhoudt dat het maken van levens van anderen gemakkelijk zal zijn.

De meeste Dangerous Jobs
Federal Employees Retirement System
Online Vacatures voor Leraren
Chemicus Salaris
Nou betaalde banen zonder een College Degree
Webmaster Job Description
Job Description voor Executive Pastor
Farmacoloog Salaris
Apotheker startsalaris
Teacher’s Assistant Salaris
Top 10 universiteiten in de wereld

Leave a Reply