Lijst van Carrière in de biochemie

Biochemie, zoals de naam al doet vermoeden, is een wetenschap gewijd aan de studie van de effecten van verschillende chemische stoffen, reacties en toepassingen in biologische wezens: planten, dieren en mensen. Het is de combinatie van biologie en chemie, bestudering van de relatie van een met de ander. Het scala aan onderwerpen dat de biochemie bedekt is vrij breed en een aantal van hen kan worden ingeroepen als volgt:
Neurochemie
Molecular Biology
DNA
Toxicologie
Biotechnologie

Zoals u kunt zien, zijn er uiteenlopende gebieden binnen de wetenschap van de biochemie. Er is dus geen twijfel dat er zijn gebonden aan een heleboel carrièremogelijkheden te zijn binnen het veld. Met een ongekende vooruitgang in de technologische sfeer op elk gebied vandaag de dag, is er alle reden om te geloven dat een carrière op dit gebied is en blijft een van de meest lucratieve degenen om te gaan voor. Dit blog artikel geeft u een overzicht van de grote verscheidenheid van loopbaantrajecten kunt u kiezen nadat u verworven over de vereiste kwalificaties.

Onderzoeken

Zoals je misschien al geraden, het gebied van het onderzoek binnen de biochemie is zeer groot en staat altijd open voor nieuwe deelnemers en kan verder worden onderverdeeld in sectoren. Er zijn overheidsinstanties die altijd bereid zijn om potentiële wetenschappers op te vangen. Afgezien van de publieke sector, zijn er ook particuliere bedrijven die genieten van verschillende soorten onderzoek en ontwikkeling van hun eigen land. De meeste van deze nadruk op het gebruik van biochemie tot producten zoals schoonheidsverzorging, medicijnen, voedsel, chemische producten vervaardigen voor verschillende industrieën, enz.

Verkoop

Wanneer u een winkel te bezoeken en het naderen van een verkoper om te informeren over een bepaald product, ga je niet verwachten dat hij alles over het product dat hij verkoopt weten? Nou, als je weet dat uw bedrijf goed, kun je in de publieke of particuliere organisaties die handelen in de productie van verschillende producten met behulp van biotechnologie. U kunt deelnemen aan een vertegenwoordiger of een sales associate voor deze bedrijven. Uw achtergrond in de biochemie is iets dat zeker zal u helpen hier. Dat komt door de gevoelige en vaak ingewikkelde aard van de producten die worden vervaardigd en verkocht door deze ondernemingen. Het is niet uw dagelijkse reis naar de supermarkt, is het verkopen van belangrijke en mogelijk levensveranderende producten zoals geneeskunde.

Pharmaceuticals

Sprekend over geneeskunde, zijn er een heleboel van farmaceutische bedrijven die constant op zoek naar bekwame en gekwalificeerde biochemie afgestudeerden. Onderzoek voor en het ontwerpen van diverse soorten medicatie, testen ze en krijgen ze goedgekeurd voor verkoop is iets dat niet kan worden gedaan door iedereen en iedereen. Het vereist niet alleen expert kwalificaties, maar ook expertise in het begrijpen en uitvoeren van de verschillende onderzoeksprogramma’s om te komen met het geschikte geneesmiddel.

Gezondheidszorg

In het verlengde van de farmaceutische industrie, is een persoon met een biochemie diploma altijd welkom op het gebied van de gezondheidszorg. Er is gebonden aan een behoefte aan verschillende soorten laboranten, medisch technologen, laboratorium specialisten, enz. Dus, uitgerust met je diploma zijn, bent u zeker om een ​​goede baan te vinden in de gezondheidszorg veld.

Publiceren

Omdat het een biochemie afgestudeerde kan geven u een voorsprong op de anderen op een andere manier ook. Je hebt nog een heel interessante carrière-optie. De verschillende boeken, tijdschriften, notities, papers, enz. die u verwees naar tijdens de studie voor uw cursus werden alle gepubliceerd na zorgvuldige schrijven, redigeren, en onderzoek. Als biochemie afgestudeerde, kunt u deelnemen aan een uitgeverij die gespecialiseerd is in het uitgeven van boeken die betrekking hebben op verschillende terreinen die ermee verbonden zijn. U kunt gebruik maken van uw kennis en onderwijs en hebben ook de tevredenheid van het verspreiden van de kennis.

Onderwijs

Al degenen die zeggen dat ‘zij die niet kunnen doen, leren’ hebben zeker heb het heel erg mis. De verantwoordelijkheid van het onderwijs iets zo ingewikkeld en zo ingewikkeld als biochemie is iets dat niet lichtvaardig genomen kunnen worden. Als een academicus, kunt u trots zijn op het meegeven van kennis over het onderwerp in de toekomst wetenschappers, biotechnologen en chemici van het land.

Zoals u kunt zien, zijn de velden waarin u een carrière te maken na studeerde biochemie gevarieerd, elk met een eigen uitstraling. Elke vorm van carrière op dit gebied zal zeker ervoor zorgen dat u de blootstelling aan enkele van de meest geavanceerde methoden van lesgeven, leren en gebruik te hebben. Dus ga je gang, twijfel niet aan je vermogen om een ​​succesvolle biochemicus te zijn.

Cowboy Jobs
Parodontoloog Salaris
Top Tien betalende Carrière
Programmeur Analist Salaris
Carrière Advies voor Studenten
Basic interviewtechnieken
Vacatures Zonder een High School Diploma
Hoogste betaalde banen zonder diploma
IT vacatures in de vraag
Wat Career is geschikt voor u
Medische Loopbaan

Leave a Reply