Lijst van anders zijn Carrière

Voorbij zijn de dagen dat dat een ingenieur of een arts werd beschouwd als de enige lucratieve carrière optie zijn. De opties die vandaag beschikbaar zijn verbijsterend! Bijvoorbeeld, een carrière in de dans, wat onmogelijk leek een paar jaar terug, is erg in trek vandaag. Getrainde artiesten en choreografen hebben de omvang van het verdienen van een goede hoeveelheid geld met creatieve voldoening. Met de veranderende tijden, heeft het perspectief van de mensen maar ook veranderd en kiezen voor deze carrière is de huidige trend!

Lijst van anders zijn Carrière:

Carrière
Beschrijving

Beheerder
Een beheerder heeft de titelrol in een bedrijf en is degene die rapporteert aan de raad van bestuur. Een beheerder moet een goede planner zijn en moet over het hoofd alle belangrijke gegevens die nodig zijn voor het functioneren van een werkplek.

Agronoom
Dit zou betekenen een persoon die gekwalificeerd is in alle opzichten en heeft de verantwoordelijkheid om gewassen en andere factoren in verband met hetzelfde te inspecteren.

Astronoom
Een astronoom is een persoon die studeert astronomie, die de studie van astronomische objecten omvat.

Revisor
In de financiële administratie, een accountant moet beoordelen van de financiële systemen van het bedrijf. Een controle wordt uitgevoerd om bepaalde informatie vereist door de onderneming te evalueren en de accountant heeft het handhaven van de rekeningen voor het bedrijf.

Archeoloog
Een archeoloog gaat over de opgraving van de oude sites die zou onthullen over de cultuur en geschiedenis van een plek. Dit wordt gedaan door middel van uitgebreide documentatie en analyse.

Architect
Een architect is iemand die plannen en ontwerpen van de lay-out van gebouwen of complexen. Hij / zij moet voldoen aan de basisregels om innovatieve, maar veilig ontwerpen.

Astroloog
Een astroloog is een persoon die de toekomst voorspelt door het bestuderen van de verschillende posities van planeten.

Bouwer
Een bouwer is iemand die accepteert opdrachten van andere partijen op te bouwen of te renoveren / reparatie gebouwen, wegen of andere structuren. Zo’n persoon is degene die zich bezighoudt met het verstrekken van alle materialen en arbeid vereiste hulp tot de voltooiing van het project.

Car Designer
Een auto-ontwerper is iemand die moet creatief te zijn en moet in staat zijn om de modellen te schetsen, rekening houdend met het hele proces van productie tot de ontwikkeling van het product.

Cardioloog
Een cardioloog is iemand die behandelt alle aandoeningen van het hart.

Tekenaar van spotprenten
Tekenfilms en cartoons in print zijn in grote vraag. Een cartoonist kan illustreren voor ernstige redactionele inhoud of zelfs voor stripboeken.

Chef
Een chef-kok is de taak van het handhaven van een professionele keuken en het verzorgen van alle taken en de koks gebruikt voor de bereiding van de gerechten.

Chemical Engineer
Een chemische ingenieur is betrokken bij activiteiten met betrekking tot grondstoffen ‘bekering in de chemische industrie. Hij / zij heeft om een ​​controle te houden op de werking van de installatie.

Choreograaf
Een choreograaf componeert de verschillende dans-sequenties die nodig zijn in de entertainment industrie. Dit zou kunnen worden voor enige vorm van dans.

Komiek
Een komiek primaire doel is om een ​​publiek aan het lachen. Stand-up comedians zijn verschillend van clowns, wanneer deze gebruik maakt van kostuums en make-up aan te trekken van een grappig beeld.

Computer Engineer
Een computer engineer heeft kennis van elektrotechniek, samen met kennis van de informatica. Een dergelijke ingenieur krijgt blootstelling aan software-en hardware-ontwerp. De carrière mogelijkheden op dit gebied zijn groot.

Computer Programmeur
Een computer programmeur staat voor een professional die schrijft op de computer software. Hier kan hij / zij een specialist in een bepaald gebied van de programmering. De persoon zou moeten de code basis van een computerprogramma te schrijven.

Consultant
Een consultant is iemand die beschikt over uitgebreide kennis van een bepaald onderwerp en kan werken voor een onderneming of zelfs als zelfstandige te werken. In dit geval clients tot een consultant voor accurate advies over het onderwerp.

Correspondent
Een correspondent is iemand die schrijft of meldt voor een publicatie of televisie kanaal van een verre locatie. Dit geeft een organisatie ‘live nieuws’ uit de bijzondere locatie.

Schoonheidsspecialist
Een schoonheidsspecialist is iemand die gespecialiseerd is in schoonheidsbehandelingen. Hij / zij kan draaien schoonheid adviseur over diverse onderwerpen met betrekking tot haarverzorging en huidverzorging en zou moeten weten van de nieuwste technieken gebruikt.

Burgerlijk Ingenieur
Een ingenieur die is opgeleid in het ontwerp en de bouw van openbare werken wordt genoemd als een burgerlijk ingenieur. Hij / zij heeft te maken met alle kwesties die verband houden met de site werk, inclusief het onderhoud ook.

Coach
Een coach is iemand die heeft de primaire rol van de ontwikkeling van individuen in een bepaald gebied. Persoonlijke coaching op het gebied van sport of zelfs gezondheid is erg in de mode deze dagen.

Costume Designer
Een kostuumontwerper creëert alle kostuums die nodig zijn in de entertainment industrie (films en theater). Hij / zij moet weten van de personages gecreëerd door de schrijver en werken in coördinatie met het hele team.

Codeur
Een persoon die heeft alle kennis van codes wordt een cryptograaf. Deze persoon is een expert in cryptologie, wat betekent dat de kennis van het kraken codes en kan ook informatie verbergen met de creatie van complexe codes.

Danser
De term danser kan vertegenwoordigen een persoon die weet welke vorm van dans, maar is een specialist op dit gebied. Zo’n danser kan zijn / haar eigen instituut voor de kunst te onderwijzen, of zelfs misschien liever een choreograaf zijn. Sommige dansers misschien liever de rol van een dans-instructeur te spelen.

Dermatoloog
Een dermatoloog is een arts die zich bezighoudt met de behandeling van elke vorm van huid-gerelateerde problemen.

Ontwerper
Een ontwerper moet creatief te zijn. Ontwerpers vooral nodig hebben om hun elementaire plannen te tekenen. Een ontwerper kan betekenen een mode-ontwerper, kostuumontwerper, grafisch ontwerper, sieraden ontwerper, landschapsarchitect enz.

Detective
Een detective kan ongestoord te werken of werken met een politiemacht. Hij / zij is een professional die helpt bij alle soorten van onderzoeken.

Diëtiste
Een diëtist is iemand die mensen op hun dieet routine adviseert voor een goede gezondheid. Hij / zij is een expert op het gebied van voedsel en voeding.

Diplomaat
Een diplomaat is iemand die staat voor de overheid. Deze officiële is iemand die doet al het internationale onderhandelingen en helpt bij het ontwikkelen van een relatie tussen de landen.

DIRECTEUR
Een bestuurder kan verwijzen naar tal van terreinen. Op het gebied van de kunsten, kan het een filmregisseur, muziek directeur of een theaterdirecteur. Het kan een uitvoerend bestuurder, zelfs in termen van het bedrijfsleven.

Disc Jockey
Disc jockeys kunnen spelen in selecte clubs. In bepaalde gevallen kan een disc jockey kan een unieke touch toe te voegen aan de muziek met zijn / haar eigen ingangen.

Doctor (Ph.D.)
Een Ph.D. is een must voor eenieder die wenst te specialiseren in een vakgebied. Het is ook verplicht voor een persoon die wenst te volgen een carrière in het onderwijs.

Doctor (MD)
Een arts (MD) is een persoon die praktijken geneeskunde. Hij / zij is goed vertrouwd met de nieuwste technieken die betrokken zijn in de medische zorg.

Demograaf
Een demograaf is een persoon die studeert demografie. Demografie is alles over studeren statistieken met betrekking tot de bevolking. Een dergelijke analyse kan worden met betrekking tot het onderwijs, religie, nationaliteit, enz.

Tandarts
Een tandarts behandelt allerlei aandoeningen gerelateerd aan de mondverzorging. Een tandarts wordt ook bijgestaan ​​door andere specialisten om hem / haar te helpen bij deze verschillende procedures. Er zijn veel specialisatie gebieden op het gebied van tandheelkundige zorg.

Toneelschrijver
Een dramaturg is een persoon die schrijft toneelstukken of drama.

Ecologist
Deze term zou een wetenschapper die bestudeert milieu en factoren die samenhangen met het. Dit zou omvatten voornamelijk de organismen en planten.

Econoom
Een econoom is een expert in de economische theorieën. Economen vindt u een scala van terreinen te specialiseren inch

Editor
Een editor kan worden gerelateerd aan verschillende gebieden. In de gedrukte media, een editor is degene die beslist de volledige planning van de publicatie. Hij / zij leiding aan een team van schrijvers, ontwerpers en sub-editor. Een sub-editor is iemand die bewerkingen de kopie ingediend door de schrijvers, die wordt gescand door de editor.

Milieu Scientist
Een omgeving wetenschapper heeft om te studeren zowel biologische als fysieke aspecten bezighouden met het milieu. Bijvoorbeeld, bodem en water chemie en alle andere onderwerpen met betrekking tot de lucht-, water-en bodemkwaliteit.

Makelaar
Makelaars in onroerend goed kunnen vormen een bureau dat zich bezighoudt met de verkoop van onroerend goed. Makelaars zijn degenen die coördineren tussen kopers en verkopers.

Etnoloog
Een etnoloog is iemand die studeert etnologie. Volkenkunde bezighoudt met de studie van de oorsprong van een bepaalde etnische groep. Zo iemand dient te beschikken over interesse in de culturele diversiteit en de menselijke geschiedenis.

Etholoog
Een etholoog is een wetenschapper die bestudeert ethologie, dat is heel anders dan etnologie. Ethologie is alles over bestuderen van het gedrag van dieren. Een student in dit geval, dient te beschikken over de wens om alle onderzoeken over de dierenwereld en hun gedragspatronen.

Electrotechnicus
Elektrotechnicus heeft de kennis van de praktische toepassingen op dit gebied vereiste. Hij / zij kan te maken hebben met de toepassingen van elektriciteit en elektromagnetisme.

Ondernemer
Een ondernemer is verantwoordelijk voor zijn / haar eigen onderneming en heeft een volledig begrip van de business. Hij / zij is ook degene die neemt de volledige financiële verantwoordelijkheid.

Boer
Landbouw gaat het telen van gewassen of het fokken van dieren, die worden verkocht in de markt. In de afgelopen tijd, is de biologische landbouw steeds meer aandacht over de hele wereld.

Fashion Designer
Mode ontwerpen bestaat uit vele categorieën. Er zijn veel ontwerpers die creëren prêt-à-porter of zelfs haute couture. Men kan werken als freelancer met modewinkels of zelfs je eigen label.

Film Producent
Een filmproducent is iemand die controleert en coördineert het maken van een film. Hij / zij heeft neemt enkele van de belangrijkste beslissingen in het maken van de film.

Forensische Wetenschapper
Dit heeft een aantal andere vestigingen en wordt speciaal gebruikt om verschillende juridische zaken op te lossen. Hij / zij kan een expert in het vinden van bewijzen door middel van DNA-fingerprinting of zelfs het traceren van aanwijzingen uit de bodem of minerale stoffen.

Financieel Adviseur
Een financieel adviseur is iemand die geeft een persoon advies over financiële planning en slips over de investeringsplannen en de winsten en baten.

Flight Instructor
Vlieginstructeurs zijn die mensen die in dienst zijn van bedrijven om alle dingen met betrekking tot vliegende vliegtuigen te onderwijzen.

Game Designer
Game ontwerpen floreert met de brede gebruik van videospelletjes. Een game designer is degene die conceptualiseert en plant de content voor het spel.

Geofysicus
Een geofysicus is een wetenschapper die bestudeert praktische toepassing van de principes van de fysica te weten over de verschillende eigenschappen van de aarde. (Dit kan onder meer zwaartekracht, magnetische of zelfs seismische methoden.)

Graphic Artist
Een grafisch kunstenaar of een grafisch ontwerper is iemand die studeerde grafische kunsten en is gekwalificeerd om te werken in de gedrukte media of zelfs de elektronische media. Hij / zij kan vervolgens diverse andere takken van kunst of reclame.

Gitarist
Een gitarist kan spelen solo of met een groep. Er zijn vele technieken die betrokken zijn in het spelen van de gitaar en men kan ervoor kiezen zich te specialiseren in het zelfde.

Gynaecoloog
Een gynaecoloog heeft chirurgische kennis en heeft te maken met alle zaken die zich voordoen met de vrouwelijke reproductieve systeem en de gezondheid van vrouwen gerelateerde onderwerpen.

Genealoog
Genealogen de studie van de geschiedenis van een familie en hebben de kennis om informatie te verkrijgen met betrekking tot de afstamming van een familie.

Geoloog
Geologen hebben de primaire taak om de verschillende structuren van de aarde te bestuderen. Hij / zij kan u vele gebieden van specialisatie.

Hairstylist
Hairstyling heeft bleek een lucratieve carrière optie zijn. Er is een grote vraag naar deskundige kappers, vooral in de entertainment industrie. Hij / zij moet innovatief zijn en moet weten over de nieuwste trends.

Geschiedschrijver
Een historicus is een persoon die goed op de hoogte met de geschiedenis. Hij / zij heeft kennis van historische gebeurtenissen.

Gastheer / Gastvrouw
Een gastheer presenteert een programma op een televisiezender, bij een live evenement of zelfs op de radio. Hij / zij heeft de primaire verantwoordelijkheid van het verbinden met het publiek.

Goochelaar
Illusionisten of goochelaars vermaken mensen met hun magische handelingen of het creëren van een situatie, die lijkt onmogelijk om te geloven.

Illustrator
Een illustrator is iemand die tekent voor publicaties of werken met de reclame-industrie. Hij / zij zou moeten weten de basisprincipes van het tekenen en kan freelance of werken met een team.

Binnenhuisarchitect
Een interieur ontwerper heeft inzicht en praktische vaardigheden rond woninginrichting. Interieur ontwerpen is alles over het conceptualiseren van het interieur van een project, zowel voor woningen of commerciële complexen.

Juwelier
Een juwelier is een persoon die gespecialiseerd is in alle know-how over sieraden. Hij / zij is een handelaar of kan zelfs iemand die zorgt voor de ontwerpen ook.

Journalist
Een journalist is een persoon die rapporteert over de actuele thema’s voor publicaties, televisie, radio of zelfs het internet. Hij / zij moet een duidelijke en beknopte kopieën die de gevraagde gegevens in te geven aan de lezer.

Rechter
Een rechter moet proeven uit te voeren in de rechtszaal en heeft de belangrijkste taak van verklaren de zin, of schuldig of onschuldig, voor de verdachte.

Kinesioloog
Een kinesioloog bestudeert de functies van het menselijk lichaam. Hij / zij bestudeert alles over de wetenschap van het menselijk lichaam beweging.

Tuinarchitect
Landscaping is alles over het creëren van een artistieke omgeving voor een oppervlakte. (Bijvoorbeeld een tuin van een commercieel complex.) In dit geval zou men moeten komen met creatieve manieren om de omgeving te passen met behulp van voorwerpen of artistieke structuren.

Tekstschrijver
Een tekstschrijver is iemand die schrijft alle teksten van een bepaald nummer.

Advocaat
Een advocaat is een professional die praktijken recht en heeft het primaire doel van het bereiken van rechtvaardigheid voor zijn / haar cliënt. Een advocaat kan ook de praktijk op verschillende gebieden om rechtsbijstand te verlenen voor de klant.

Docent / Teacher
Een docent of een leraar werkt met onderwijsinstellingen om studenten te trainen in een bepaald onderwerp.

Make-up Artist
Make-up artiesten zijn erg in trek op het gebied van entertainment (acteren, modelleren, enz). Een make-up artist nodig zou hebben om de nieuwste trends te leren kennen en innovatieve technieken voor nieuwe looks volgens de eisen van de mode-industrie te creëren.

Martial Artist
Een martial artist is een expert opgeleid op het gebied van martial arts.

Therapeut van de Massage
De laatste tijd worden er verschillende nieuwe behandelingen die worden aangeboden door middel van massage het verkrijgen van bekendheid. Massage therapeuten in dienst zijn van speciale medische centra of men kan zelfs beginnen met een eigen praktijk.

Wiskundige
Een zeer gekwalificeerd persoon op het gebied van de wiskunde staat bekend als een wiskundige. Zo’n persoon is gewijd aan dit gebied en heeft voortdurend onderzoek te analyseren en.

Mechanical Engineer
Een werktuigbouwkundig ingenieur heeft een grondige kennis over de verschillende technische vereist in de productie van mechanische systemen.

Model
Modelleren is een van de meest gewilde beroepen. Een model kan kiezen het gebied waar hij / zij wil om te werken inch Het zou kunnen zijn voor de mode, of zelfs voor reclamedoeleinden.

Bergbeklimmer
Bergbeklimmen is een leuke sport en deskundigen op dit gebied worden genoemd als bergbeklimmers.

Muralist
Dit is een tak van de schilderkunst. Muralisten alleen bezighouden met het creëren van schilderijen voor de muur of het plafond.

muzikanten
Een musicus componeert vooral muzikale tunes. Hij / zij kan ook verwijzen naar een deskundige die speelt een bijzondere muziekinstrument of zelfs een die fungeert als geleider voor een muzikale groep.

Meteoroloog
Meteorologen zijn wetenschappers die gespecialiseerd zijn in de meteorologie. Meteorologie zich bezig met de studie van atmosferische en weersomstandigheden.

Microbioloog
Een microbioloog is een wetenschapper die beschikt over de kennis van de microbiologie. Er zijn verschillende velden kan men zich specialiseren in deze categorie.

Medisch secretaresse
Een medisch secretaresse is een persoon die goed op de hoogte met alle medische termen en moet voice-rapporten om te zetten in tekstuele materie. Dit moet nauwkeurig zijn en moet omvatten de nodige gegevens.

Nieuws Presenter
Deze persoon is voornamelijk verantwoordelijk voor de presentatie van nieuws op de televisie of radio.

Romanschrijver
Een romanschrijver is een persoon die schrijft romans.

Verpleegster
Een verpleegster heeft een zeer belangrijke taak van het bijstaan ​​van de arts en moet de patiënt helpen. Er zijn veel gebieden kan men zich specialiseren op dit gebied.

Numerologist
Een numeroloog is een persoon die is een expert in de numerologie. Numerologie is alles over de aansluiting van de nummers en de relatie met het leven van een individu. Numerologie is niet echt een deel van de wiskunde.

Numismatist
Zo iemand bezighoudt met de studie en het verzamelen van valuta. Dit geldt ook voor speciaal oude muntenverzameling.

Verloskundige
Een verloskundige is een arts die is een specialist alleen te maken met de zwangerschap en bevalling gerelateerde onderwerpen.

Oogarts
Deze artsen betrekking op de behandeling van het oog. Hij / zij zou een specialist op dit gebied zijn.

Vogelkenner
Een ornitholoog verwijst naar een persoon die studeert vogels. Dit is een tak van de zoölogie.

Ortopedist
Orthopedisten zijn artsen die zijn opgeleid aan de operatie en omgaan met blessures of misvormingen van het skelet uit te voeren.

Schilder / Artist
Een schilder of een kunstenaar is een persoon die schildert als een vorm van zelfexpressie. Zo iemand kan houden tentoonstellingen of zelfs werken op freelance basis.

Palaeontoloog
Paleontologen zijn wetenschappers die over het verleden te bestuderen door zorgvuldig onderzoek van fossielen.

Patholoog
Een patholoog is een arts die is gespecialiseerd in de monsters van weefsels of cellen te bestuderen om vast te stellen van een ziekte.

Kinderarts
Kinderarts is een arts die gespecialiseerd is in de behandeling en verzorging van baby’s en kinderen.

Pedologist
Deze term staat voor een wetenschapper die onderzoekt de samenstelling van de bodem.

Slagwerker
Een percussionist is een term die wordt gebruikt voor een persoon die is een expert in het spelen van percussie-instrumenten.

Fotograaf
Fotografie, als een carrière, is uitgegroeid tot een prachtig proporties. Een fotograaf kunnen zich specialiseren in mode, reclame fotografie, natuurfotografie of zelfs een fotojournalist.

Fysiotherapeut
Een fysiotherapeut behandelt mensen die problemen hebben met de elementaire functionele beweging van hun lichaam. Fysiotherapie is over het identificeren van het probleem en herstellen van het door middel van verschillende processen. Er zijn vele takken van het zelfde.

Plastisch chirurg
Deze term is een arts die elke vorm van misvorming op het lichaam verwijderd met behulp van moderne methoden. Hij / zij zou moeten vooraf kennis hebben over cosmetische chirurgie. Cosmetische chirurgen zijn die mensen met als voornaamste doel van de verfraaiing van iemands lichaam of gezicht.

Politieagenten
Een politieagent is een persoon in dienst van de politie. Ze hebben te maken met het voorkomen en opsporen van strafbare feiten. Er zijn vele rangen in dit gebied.

Psychiater
Deze term staat voor een arts die zich bezighoudt met de behandeling van psychische stoornissen.

Psycholoog
Een psycholoog bestudeert de werking van de hersenen en de gedragspatronen van mensen. Hij / zij brengt tijd door begeleiding mensen die getroffen zijn met verschillende dergelijke problemen.

Voorlichtingsambtenaar
Een PR of een persvoorlichter is degene die helpt de cliënt de perfecte relatie met de media. Zij zijn vaak de middelen van communicatie tussen de klant en de medewerkers van de media.

Natuurkundige
Natuurkundigen zijn wetenschappers die gespecialiseerd zijn in verschillende takken van de natuurkunde.

Fysioloog
Deze persoon is een expert in de fysiologie. Fysiologie gaat over het bestuderen van de verschillende fysische en mechanische functies van een levend organisme.

Verslaggever
Een verslaggever heeft de verantwoordelijkheid te onderzoeken en te rapporteren over de verschillende aspecten van de media groep hij / zij is tewerkgesteld met. Een verslaggever kan schrijven of rapporteren (op televisie) over de bijzondere nieuws ontwikkeling.

Sailor / Navy Officers
Deze zeelieden kunnen helpen bij het gebruik en het onderhoud van een schip. Er zijn veel afdelingen kan men werken in en verschillende niveaus ook.

Wetenschapper
Een wetenschapper maakt gebruik van zijn / haar intelligentie en vaardigheden om verschillende fenomenen te bestuderen en ontdek nieuwe resultaten in het proces. Hij / zij kan een deskundige in verschillende gebieden.

Scenarioschrijver
De scenarioschrijver is verantwoordelijk voor het script van een film of tv-programma.

Beeldhouwer
Een beeldhouwer creëert een driedimensionaal werk, dat kan realistisch of abstract in haar beroep. Lees over een aantal bekende beeldhouwers.

Software Engineer
Een software engineer maakt gebruik van zijn / haar expertise aan de studie van de verschillende ontwikkelingen van software en systemen. Hij / zij is verantwoordelijk voor het testen van de verschillende software programma’s.

Stage Designer
Een podium ontwerper moet in staat zijn om de belangrijkste elementen die nodig zijn voor de achtergrond van toneelstukken of film scene te begrijpen. Set of stadium ontwerpers hebben om samen te werken met de verschillende leden van het team om het gewenste resultaat te bereiken.

Chirurg
Een chirurg is een deskundige die voert de operatie. Er vele gespecialiseerde takken in chirurgie.

Zwemmer
Zwemmers zijn mensen die over het algemeen deelnemen aan verschillende sport komt op naam van hun land of zelfs op nationaal niveau. Ze kunnen er ook voor kiezen om studenten op te leiden in het zwemmen op verschillende instituten. Lees meer over de beroemde Olympische zwemmers.

Zanger
Een zanger kan zingen voor het plezier, maar als professioneel gedaan, kan hij / zij behoren tot een bepaalde groep, snijd een solo album of kiezen voor het afspelen zingen.

Socioloog
Een socioloog is iemand die een expert is op het gebied van menselijke ontwikkeling. Sociologie is de studie van de verschillende sociale relaties en culturen die er bestaan ​​in de samenleving.

Dierenarts
Een dierenarts, ook wel bekend als dierenarts, is een getrainde arts die behandelt alleen dieren.

Schrijver
Een schrijver is iemand die schrijft inhoud (fictie of non-fictie). Dit kan in de vorm van boeken (auteurs), voor publicaties (journalisten), zakelijk schrijven, copywriting, creatief schrijven, het schrijven van essays of zelfs voor het internet die is, content schrijven. Men kan ook proberen freelance schrijven.

Zoöloog
Een zoöloog is een expert op het gebied van de zoölogie. Zoölogie is alles over de verschillende studies met betrekking tot dieren.

Dit was een uitputtende lijst van loopbanen die men kan kiezen in het leven. We hebben geprobeerd om alle lucratieve carrière mogelijkheden in dit artikel omvatten, maar als misschien gemist op iets, voel je vrij om ons te vertellen in de ‘comments’ hieronder.

Programmeur Analist Salaris
Stadia van Career Development
Career Quiz voor middelbare scholieren
Biochemicus Salaris
911 Operator Job Description
Systems Analyst Job Description
Interessante Carrière die goed betalen
Lijst van hoog betaalde banen
Transplant Surgeon Salaris
Overseas Trucking Jobs
Hoogste betaalde banen

Leave a Reply