Lijst van anders zijn Carrière en werkgelegenheid

Elke persoon heeft zijn of haar eigen criteria over wat een geweldige job. Voor sommigen is het de uitdaging van een baan, dat maakt het aantrekkelijk, terwijl het voor anderen zou kunnen zijn het gevoel van voldoening dat een bepaalde carrière geeft ze die trekt ze aan een baan. Afgezien van deze factoren, de meeste mensen ook op zoek naar een hoog salaris, goede vooruitzichten voor groei, kansen voor professionele ontwikkeling en creativiteit, en stabiliteit. Rekening houdend met al deze factoren rekening wordt gehouden, de volgende is een lijst van enkele van de snelst groeiende banen, die naar verwachting in de vraag juist zijn tot en met 2014 – velen van hen zelfs daarbuiten.

Computer Science Jobs

Computer Software Engineer: Naast het schrijven van computerprogramma’s, software engineers ook helpen bedrijven nemen nieuwe technologieën efficiënt en gemakkelijk. Computers, natuurlijk, zullen blijven spelen een belangrijke rol in alle aspecten van het dagelijks leven tot ver in de toekomst, vandaar de groeivooruitzichten op dit gebied zijn sterk.

Network Systems en Data Communicatie Analist: Natuurlijk, we weten allemaal over de fenomenale groei van het internet. Hun taak omvat het houden van elektronische communicatie systemen zoals het internet, e-mail en voicemail functioneren soepel. Een groot deel van hun tijd wordt besteed evalueren en testen van systemen zoals WAN’s, of wide area networks, LAN’s, of Local Area Networks, en intranetten.

Computer Operators
Computer Trainers
Computer Hardware Engineers
Systeembeheerders

Computer Managers
Database Administrators
Computer Wetenschappers
Systemen Analisten

Computer Software Engineers
Computer Support Specialisten
Information Systems Managers
Systemen Ontwikkelaars

Engineering Jobs

Milieu Ingenieur: Met de toenemende bewustwording van milieuvraagstukken, en met de toenemende vooruitzichten van de vraag naar milieu-regelgeving, dit is een ander gebied dat enorm groeipotentieel heeft tot ver in de toekomst. Milieu-ingenieurs zijn verplicht in recycling inspanningen, voorkoming van verontreiniging en soortgelijke gebied van volksgezondheid. Ze helpen ook om het ontwerpen, bouwen en exploiteren afvalverwerking en watervoorziening. Ze zijn betrokken bij het verzamelen van een grote hoeveelheid gegevens voor analyse. Ze vinden werk in het onderzoek bedrijven, universiteiten, laboratoria, overheidsinstellingen, adviesbureaus, en publieke en private bedrijven.

Automotive Engineer
Petroleum Engineers
Aerospace Engineers
Agricultural Engineers

Chemical Engineers
Civil Engineers
Electrical and Electronics Engineers
Nucleaire ingenieurs

Mijnbouw Ingenieurs
Industriële Ingenieurs
Materialen Engineers
Mechanical Engineers

Medische Vacatures

Epidemioloog: epidemiologen zijn medische wetenschappers die de studie van de overbrenging en de bediening van epidemische uitbraken in populaties. De recente uitbraak van SARS is een voorbeeld van de noodzaak voor epidemiologen. Met een bevolking blijft groeien en de barrières van wereldwijde reizen verder af te nemen, is er een toenemende kans op virus epidemieën uit te breken. Dan is er ook het vooruitzicht van een aantal fanatieke groep uitvoeren van bioterroristische aanslagen. Daarom is de vraag naar epidemiologen naar verwachting zeer hoog zijn.

Medische Wetenschapper: Hoewel het een brede categorie, de vraag naar medische wetenschappers is naar verwachting zeer sterk als gevolg van de intensivering van het onderzoek die nodig zijn voor ziekten die nog steeds kampen menselijke populaties, zoals de ziekte van Parkinson, aids en kanker. De banen zijn over het algemeen verkrijgbaar in de farmaceutische en biotechnologische industrie, en de gezondheid afdelingen van de overheid.

Beoefenaars van Alternatieve Geneeskunde: De stress van het moderne leven in combinatie met een zittende levensstijl heeft aanleiding gegeven tot verschillende chronische aandoeningen die het skelet, zenuwstelsel, organische en spierstelsel, waarvoor de moderne geneeskunde heeft vaak geen antwoorden. Dit heeft aanleiding gegeven tot de vraag naar de diensten van chiropractors, aromatherapeuten, massage en acupunctuur therapeuten, en dergelijke. Zorgverzekeraars zijn ook begonnen met deze therapeuten, die een goed voorteken voor hun reputatie en respect te herkennen.

Biofysicus en biochemicus: Velden, zoals voedselverwerking, de ontwikkeling van geneesmiddelen en biotechnologie ontwikkelen zeer snel, en deze zijn waar biofysici en biochemici vinden hun kansen op werk. De overheid maakt gebruik van hen ook om te gaan met gezondheid en milieu.

Anesthesisten
Chiropractoren
Tandartsen
Diëtisten en Voedingsdeskundigen

Licensed Verpleegkundigen
Pathologen
Medische assistenten
Optometristen

Home Healthcare Assistenten
Mental Health Workers
Verloskundigen
Nursing Assistants

Ergotherapeuten
Paramedici
Apothekers
Fysiotherapeuten

Artsen
Chirurgen
Podologen
Psychologen

Financie-en Assurantiewezen Jobs

Persoonlijke Financiële Adviseur: Zoals duidelijk door de functie, financieel adviseurs advies geven aan mensen op hun financiële zaken. Met de babyboomers begint met pensioen te gaan, moeten ze van de diensten van financiële adviseurs om hen te adviseren over de beleggingsstrategieën, waaronder zelfs estate planning. Sommige financiële adviseurs zelfs verkopen verzekering. Het brede scala en de complexiteit van beleggen en financiële opties is wat is verantwoordelijk voor de sterke groei mogelijkheden van deze baan.

Financieel Beheerder: Deze job omvat het maken van financiële prognoses, balansen en winst-en verliesrekeningen. Ze gaan onder de voorwaarden zoals penningmeester, controller, financieel directeur, en credit manager. Afgezien van hun boekhouding vaardigheden, ze zijn ook in de vraag omdat ze meestal moeten worden betrokken bij het lange-termijn business strategie. Als de economie blijft groeien, zo zal de vraag naar financiële managers.

Actuaris: Een actuaris is een assessor van de risico’s, en de meeste van hen een baan vinden in de verzekeringsbranche. Er zijn drie fundamentele gebieden waar hun diensten nodig zijn: pensioenen, eigendoms-en ongevallenverzekeringen, leven en gezondheid. Met de verzekeringssector voorbereid om te blijven groeien en het beheer van risico’s steeds belangrijker, de kansen op werk er goed uitzien inderdaad.

Geld Managers
Financieel planner
Financial Analyst
Verzekering Richters

Commodity adviseur
Bullion Trader
Banking Executive
Investment Banking

Economen
Auditors
Lening officieren
Schuldbemiddelaar

Management Jobs

Management Analyst: Management Analisten analyseren uw bedrijf en u wat er fout gaat en hoe dingen kunnen worden verholpen vertellen. Ze helpen bij de reorganisatie van bedrijven en omgaan met onverwachte verliezen en zelfs extreme groei. Ze kijken naar elk aspect van een bedrijf en zal lokaliseren waar het vet moet trimmen en waar meer spieren kunnen worden toegevoegd. Deze job heeft grote groeivooruitzichten als industrie zal naar verwachting blijven groeien snel.

Gezondheid en medisch Services Manager: Ze behandelen een breed scala aan verantwoordelijkheden, zoals het beheer van medische dossiers, verzekeringsclaims, budgettering en ga zo maar door. Hun diensten zijn verplicht uit dat managers in het midden-en prive-praktijk kantoren het feit dat beheerders in grote ziekenhuizen. Omdat de gezondheid van de industrie blijft groeien, zo ook de fijne kneepjes van het beheer ervan, dus is er een sterke vraag naar gekwalificeerde managers.

Administratief Medewerker
Bibliothecarissen
Office supervisors en managers
Health Services Managers

Human Resources Managers
Industriële Productie Managers
Marketing Managers
Property Managers

Sales Managers
Purchasing Managers
Real Estate Managers
Engineering Managers

Marketing Vacatures

Market Research Analyst: Voorafgaand aan een dienst of product wordt gelanceerd, is veel onderzoek nodig over waar en hoe het te doen. Marktonderzoek analisten verzamelen van gegevens op nationaal, regionaal en lokaal niveau moeten de potentiële verkoop van een dienst of product vast te stellen. Ze zetten samen sets van vragen en krijgen mensen om ze te beantwoorden. De lancering van een dienst of producten gaat gepaard met hoge kosten, dus het is een hoge prioriteit om te zien of het een mislukking of succes, dus als de industrie blijft groeien, zo zal de vraag naar marktonderzoek analisten.

Marketing Manager: Marketing managers bepalen waar een product moet worden verkocht, wie de klanten zijn en welke prijs het product dient te worden verkocht. Hun taak omvat intensief samen met product development managers, marktonderzoek managers en sales managers. Hun primaire taak is om nieuwe klanten te trekken en hen te houden. Ze helpen ook bij het vaststellen van markten voor nieuwe producten. Ook, ze erachter te komen wat de behoeften van klanten zijn en hoe deze behoeften kan worden voldaan. Concurrentie op de markt is ingesteld om te blijven groeien, zo is de vraag naar ervaren marketing managers. Tegelijkertijd is er een groeiende vraag naar marketing gebied managers met een aantal producten gelanceerd met elke dag die voorbijgaat.

Reclame en Media Vacatures

Reclame en Promotie Manager: Zoals duidelijk door de functie, zijn zij verantwoordelijk voor het bevorderen van de naam van het bedrijf. Ze zijn van plan en directe reclame-strategieën en promotionele tactieken zoals giveaways, coupons, en wedstrijden. Met een wereldwijde markten openstellen en toenemende concurrentie tussen producten, de vraag naar deze positie is hoog.

Agent en Business Manager voor uitvoerende kunstenaars, kunstenaars, en atleten: Met de enorme groei van de entertainment-industrie, en met de toenemende populariteit van de atleten en acteurs, zal er aanhoudende vraag naar de diensten van business managers en agenten zijn. Hun taak omvat marketing en vertegenwoordigt hun klanten, en hun taken kunnen bestaan ​​uit het sluiten van contracten.

Producent en regisseur: Producenten zijn zakelijke en financiële managers voor tv-programma’s, films en shows. Ze zijn betrokken bij het selecteren van scripts, het ontwikkelen van budgetten, het regelen van de financiering, en het helpen in het inhuren van acteurs en regisseurs. Nieuws producenten, bijvoorbeeld of voor radio of tv, helpen bij de ontwikkeling van individuele posten van nieuws en geven de OK op welke moeten worden uitgezonden. Bestuur, aan de andere kant, zijn verantwoordelijk voor het creatieve aspect van de productie en beslissen over het programma of film instellen, acteren, muziek en kostuums. Met de toename van media, zijn er grote groeimogelijkheden.

Acteur, Atleet, Uitvoerende: De entertainment industrie is enorm en zal blijven groeien, dus acteurs, atleten, en diverse andere artiesten zullen blijven centraal te houden tot ver in de toekomst.

Omroepers
Camera Operators
Editors
muzikanten

Fotografen
Producenten
Dansers
acteurs

Onderzoek Vacatures

Geo-wetenschapper: Met de aanhoudende groeiende interesse in gebieden zoals geologie, seismologie, paleontologie, en oceanografie, geo-wetenschapper, die de studie van de aarde, zijn het vinden van grote kans op een baan. Techniek geologen, bijvoorbeeld, vereist zijn voor infrastructurele projecten, zoals het bouwen van bruggen en snelwegen. Petroleum geologen zullen in het bijzonder de vraag naar nieuwe oliebronnen te vinden.

Marktonderzoekers
Operations Research Analisten
Klinische onderzoekers
Milieu Onderzoekers

Forensische onderzoekers
Taal Onderzoekers
Medische wetenschappers
Research Scientist

Legal Jobs

Advocaat: Er zijn vele soorten van advocaten, en sommigen van hen nooit in een rechtszaal. Kortom, ze zijn goed geïnformeerd over de juridische aspecten van verschillende terreinen en toe te passen. Er zijn civiele advocaten, strafpleiters, eiser advocaten, defensief advocaten, en ga zo maar door.

Paralegal
Juridische medewerkers
Politieagent
Rechter

Litigation Support Professional
Trial Consultant
Bemiddelaar
Jury Consultant

Juridisch Secretaresse
Compliance Specialist
Court Reporter
E-Discovery Professional

Dit waren slechts enkele van de banen in verschillende gebieden. Anders dan deze banen, zijn er andere banen in hetzelfde veld als goed. Het is het beste dat elke persoon beslist over de juiste baan voor zichzelf, afhankelijk van zijn eigen sympathieën en antipathieën. Wanneer men werkt in het veld, die een dol is, de kansen van de persoon die er carrière veel meer in vergelijking met mensen die een loopbaan op advies van anderen.

Wat kunt u doen met een Biologie Degree
Apotheker Salaris
Goede Career Choices for Men
Beste universiteiten ter wereld
Vacatures werken met kinderen met autisme
Autoverkoper Salaris
Horeca Functiebeschrijvingen
Zwakte Interview Questions
Basic interviewtechnieken
CTO Job Description
Zookeeper Salaris

Leave a Reply