Leuk Werken die goed betalen

Niet iedereen geniet van de lange uren op hun bureau, maar worden vaak gedwongen om daar te zijn maar omdat de baan betaalt goed. Dus wat gebeurt er als je een baan vinden dat is veel leuker, misschien wel geeft u de rush die je altijd al wilde, maar ook betaalt briljant? Er zijn talloze interessante carrière die goed betalen om uit te kiezen deze dagen. Degenen die zal je bezig te houden zonder dat je het gevoel alsof je in een sleur. Rechts van plezier loopbaan in business-to-gebieden zoals de wijnbereiding of zelfs de beslissing om een ​​sommelier, de lijst is eindeloos. In feite zijn sommige van de hoogste betaalde banen zijn het minst cliche ones! Hier zijn een aantal opties die u kunt houden om te kijken naar.

Leuk Carrière dat veel te betalen

Chef
Ben jij een van de mensen die geniet van het voeden, net zoals u genieten van het eten? Simpel gezegd, bent u een eten houdt? Als uw antwoord ja is, en het eten is inderdaad waar je van houdt, waarom dan niet maken het een fulltime liefdesrelatie? Er is geen betere functieprofiel in de wereld dan het doorbrengen van elke minuut van de dag doen wat je aanbidden. Een voordeel van een carrière als dit is dat u laat uw creativiteit en fantasie de vrije loop. Bij elke stap van de weg, uit ingrediënten die betrokken zijn bij het koken tot de laatste bits dat wordt gebruikt als smaakmaker, is er geen einde aan hoe u uw creativiteit de vrije loop te laten. Een bijkomend voordeel van een carrière keuze als zodanig is, dat je nooit een saai moment hebben op het werk. De algemene hiërarchie gevolgd voor chef-koks is:
Executive Chef (ook bekend als Chef de Cuisine)
Sous Chef
Expediter (meestal de Sous Chef)
Pastry Chef
Line Cooks
Chef de Garde Manager

Salaris: Wat je verdient is vooral afhankelijk van uw titel. Als chef-kok u zou kunnen verdienen ongeveer $ 55,000 – 90,000 per jaar. Een Sous-Chef kunnen verdienen van $ 35.000 tot $ 55.000. Een Executive Pastry Chef’s salaris kan variëren van $ 45.000 tot $ 70.000, terwijl een Line Cook kan maken rond de $ 20.000 – 30.000.

Binnenhuisarchitect
Voel je de drang om een ​​slecht ingerichte kamer opnieuw omdat je heel zeker van dat de enige manier zou de kamer zien er goed uit is als het ware gezegend door uw magische touch? Interieur ontwerpen is waarschijnlijk wat je moet krijgen in. Een leuke en levendige werkveld, het u toestaat om in contact te komen met uw creatieve kant als nooit tevoren. U kunt spelen met verf en stoffen op zoveel manieren. Met een scala aan kleuren en texturen tot uw beschikking, u grote oppervlakken te gebruiken als je canvas! Deze optie is een goede om te worden beschouwd als leuk loopbanen voor vrouwen.

Salaris: De basis gemiddelde salaris dat jaarlijks kan worden verwacht is ongeveer $ 40.000. Er kon echter jarenlange ervaring u helpen brengen zelfs tot 85.000 dollar per jaar

Meeting / Event Planner
Als je weet dat je een flair voor het plannen van evenementen en doen dit vaak voor uzelf of familie en vrienden, kan je ook krijgen in event planning, want het is een van die leuke carrières die veel betaalt. Welke betere manier om wat geld te verdienen, toch? Hoewel, zo onderhoudend een baan als het ook mag lijken, het plannen van evenementen, vooral als je klaar bent voor iemand anders, vereist enorme organisatie en geduld. Je kunt niet vergeten dat ook al heb je de ruimte om te doen wat je wilt, het is jouw klant die moet worden voldaan, dus je kunt niet precies alle uit te gaan met uw ideeën. De belangrijkste factor om in gedachten worden gehouden is dat de hele set-up nodig heeft om na te denken van uw klant persoonlijkheid, misschien maar met je eigen stijl.

Salaris: Geloof het of niet, werken als een vergadering of evenement planner kan goed geld betekenen. Het gemiddelde jaarsalaris voor een dergelijke planners varieert rond de $ 55.000. Een bijkomend voordeel van deel uit te maken van zo’n veld is dat naarmate de tijd vordert, en je krijgt meer ervaring en opbouw van uw klanten, als een consultant een meer veelbelovende salaris in de toekomst betekent.

Chocolatier
Ooit gehoord het gezegde Vergeet de liefde … Ik zou eerder in chocolade vallen? Nou, als je het gevoel op dezelfde manier, misschien moet je jezelf aangeven aan de manieren van een chocolatier. Maar je moet er zeker van zijn dat u bereid bent om dat risico op het krijgen van genoeg van chocolade te nemen, maar ook bereid zijn om het op te geven. De algemene trend met dergelijke banen is duidelijk. Hoe meer je werkt rond chocolade, hoe minder je genieten van eten. Dus ja, als het een risico dat u bereid bent te nemen, ga je gang.

Salaris: Je moet weten dat je niet echt beginnen groot, het gemiddelde jaarsalaris dat rond de $ 20.000. Hoewel, bij Godiva en het leuk vindt, kan dat een top-notch chocolatier in te brengen voor u maar liefst $ 90.000 tot $ 100.000 per jaar! De jaarlijkse inkomen is indicatie alleen dat dit zeker een van die leuke opties. Dus, als je niet weet dat je een top van de lijn chocolatier en kan verdienen het grote geld, wat houdt je tegen?

Sommelier
Stel je voor dat zo intiem met wijnen en alles wat ermee verbonden zijn, dat je een carrière van te maken. Zou het niet fascinerend om mensen te adviseren over de verschillende soorten wijn, waarvan een paar goed met een bepaald soort voedsel, wat de opslagtemperatuur voor een bepaalde wijn zou moeten zijn, en al die goede dingen. Dat is precies wat het zijn een sommelier is alles over. Maar vergis je niet, werkzaam als sommelier is geen grap. Het vereist enorme kennis. De enige mogelijke manier om dit soort kennis te verwerven is door het bijwonen van lessen en het afleggen van een examen over hetzelfde.

Salaris: Als een sommelier, kunt u een jaarlijkse gemiddelde salaris van ongeveer $ 50.000 verwachten, al is het aan te raden om minstens 3 jaar ervaring in het veld of zelfs andere aanverwante gebieden hebben.

Brewmaster
Als u houdt van bier, en kan omgaan met de nuances van het maken van bier, misschien kun je geven deze een schot, want dat is precies wat een Brewmaster doet. Hij maakt bier! In geen geval moet je jezelf voor de gek te laten geloven dat het wel een makkelijke of glorieuze baan. Geloof me, het drinken van al dat bier is veel eenvoudiger dan de omslachtige taak van het maken ervan. Dus als je echt wilt krijgen in de procedurele deel van het maken van het, je zeker moet echt van bier. Ik weet zeker dat als u een brouwmeester over zijn werk te vragen, het eerste wat hij zou willen om u te informeren is over het feit dat het is arbeidsintensief en niet zo glamoureus als u wilt geloven. Dus, zeker moet je ervoor dat u al die meegeleverd wordt met het grondgebied te behandelen, ‘coz het grondgebied is zeker groot. Ik vraag me af maar als het werken als brouwmeester is net zo slecht als het werken als chocolatier … Ik bedoel, het gezelschap van zoveel bier kan je het zat van het?

Salaris: Met een solide basis van chemie en biologie, dat is gewoon de voorkeur, niet verplicht, een goede brouwmeester kan trekken in ongeveer $ 40.000 tot $ 50.000 per jaar, samen met andere voordelen.

Winemaker
Uw eigen wijngaard is niet helemaal een voorwaarde om een ​​wijnmaker te worden. Vaak bekend als een wijnboer, kunt u ook vrij eenvoudig worden het verzorgen van zaken die aan iemand anders toebehoort, en het bereiken van dezelfde titel. Fancy, is het niet?

Salaris: Ik zal om het te krijgen zonder dat daarbij het aan uw verbeelding. Een wijnmaker de jaarlijkse winst kon gaan de hele weg tot rond de $ 90.000 per jaar!

(Opmerking: De hierboven vermelde salarissen zijn gemiddelden en kunnen variëren per ervaring en locatie.)

Niet tevreden met het bovenstaande? Wilt u meer carrières die goed betalen en zijn leuk. Ik hoop dat deze lijst heeft u op zijn minst een klein beetje geholpen, en dat je niet loslaat van de goede carrièremogelijkheden die op je weg komen. All the best!

Meest gerespecteerde beroepen
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Top betaalde banen voor vrouwen
Forbes 10 Happiest Jobs
Criminoloog Salaris
Verschillende gebieden van de geneeskunde
Finance Major Salaris
Kaakchirurg Salaris
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Receptioniste Job Interview Attire

Leave a Reply