Leraar Interview Vragen en Antwoorden

Een leraar is de taak van een belangrijke. Er is absoluut geen ruimte voor fouten bij het huren van een leraar voor uw kinderen. Of u nu een hoofd-of een ouder, ben je het aan de kinderen om een ​​goede, betrouwbare opvoeder hebben. Maar wanneer weet u dat de persoon die je hebt gekozen is de juiste? Als u niet kunt vinden het antwoord op die vraag, moet deze lijst van vragen tijdens een sollicitatiegesprek en stelde antwoorden helpen een verschil maken voor u. Laten we beginnen met een paar leraar interview vragen en enkele voorbeelden van antwoorden.

Voordat we echt gaan, moet je in gedachten houden dat de aard van de vragen dienen te worden gebaseerd op het niveau van de leraar wordt gekozen voor. Zo zal kleuterjuf vragen tijdens een sollicitatiegesprek zijn manier verschillen van die voor speciale leerkracht. Het is ook belangrijk dat de persoon krijgt geïnterviewd moet oprecht geïnteresseerd in dit veld, of anders, je kan gewoon vast komen te zitten met de verkeerde persoon! Op naar de vragen en antwoorden nu.

Leraar Interview Vragen en antwoorden Sample

De volgende vragen zijn goede keuzes als leraar vragen tijdens een sollicitatiegesprek:
Waarom heb je gekozen om in dit beroep?
Deze vraag is het meest voor de hand van alle vragen bij een leraar interview. Eerlijk gezegd, er is geen goed of fout antwoord voor deze vraag, maar het is aan te raden om duidelijk te sturen van politiek correct. De meeste mensen die in het onderwijs of affiniteit hebben ten opzichte van kinderen en niet vinden meer vreugde in iets anders dan het doorbrengen van hun tijd in het geven van deze kleinen de kans om te groeien en iets nieuws te leren elke dag van hun leven. Een andere reden voor veel mensen om te willen hun leven te wijden aan het gebied van het onderwijs is inspiratie uit een oude leraar die een blijvende indruk op hen, in de mate dat ze willen krijgen in hetzelfde beroep.

Wat zijn uw sterke en zwakke punten?
Een andere vraag met een zeer hoge kans op het krijgen van vroeg deze vraag vergt extreme eerlijkheid wanneer beantwoord. Waarachtig zal een bewijs van je integriteit te zijn en toe te voegen aan uw geloofwaardigheid, waardoor het toevoegen om uw kansen op het krijgen van het werk dat je gaat geïnterviewd voor. Terwijl u misschien iemand die ambitieus en gedreven zijn, gaan niet naar de uitersten bij het aantrekken voren uw ambitieuze streak. Probeer ook niet te klinken narcistisch. Vergeet niet, het feit dat je solliciteert voor de positie van de leraar betekent dat u de kinderen / studenten voorgelegd jezelf. Er is absoluut geen plaats voor een opgeblazen ego in een beroep als zodanig. Tegelijkertijd, klinken niet overdreven negatief bij de bespreking van uw zwakke punten. Dat zal niet echt helpen, hetzij uw zaak.

Vertel ons over uw verleden behaalde resultaten.
Nogmaals, liegen er niet om! Vergeet niet, als je ervaren bent, uw nieuwe plaats van tewerkstelling en in staat is het uitvoeren van een achtergrond controleren op uw professionele records. Fibbing of knoeien met gegevens om te kijken als een over-uitvoerder is een absolute NEE! Uw eerlijkheid zal worden aanvaard veel meer dan je nodig hebt om te kijken als een valse succes. Op geen enkele wijze is het wordt gesuggereerd dat trots worden genomen in middelmatigheid, maar je zou veel liever eerlijk zijn en zeggen iets dat een positief effect, in plaats van een negatieve zal creëren. Als je het gevoel teleurgesteld over het niet hebben van veel van uw creditcard, kunt u goed vertellen de interviewers die u zoekt om uw track record te veranderen, en dat alles wat je nodig hebt is een kans om jezelf te bewijzen. Dit soort optimisme kan u helpen de score van de baan veel meer dan de leugens zou doen.

Wat denk je is de juiste aanpak denken in de richting van discipline?
Uiteraard weet je dat een leraar de positie vereist dat een tuchtmeester ook. Terwijl ze vriendelijk en toegankelijk in de richting van uw leerlingen is altijd een goed idee, is het ook belangrijk om te weten waar de lijn te trekken. De heiligheid van de leraar-leerling relatie mogen niet worden verbroken. Respect is belangrijk, dus je moet ervoor zorgen dat u een respect waardig beeld terwijl staande voor de studenten. Een andere factor die in gedachten worden gehouden, is dat op geen enkel moment kunt u zich wenden bevooroordeeld. Voor zover straffen betrokkenen zijn, lijfstraffen is een strikte nee. Alles wat je nodig hebt is te streng, niet slecht. De discipline volgt zeker.

Hoe ga je om met kritiek?
Een goede vraag om te vragen, uit te vinden of de docent kan goed omgaan met kritiek is zeer essentieel. Terwijl de kritiek zullen voornamelijk professionele kritiek, is het cruciaal dat de leraar in staat zijn om te behandelen wordt verteld dat zijn / haar wijze van werken is niet helemaal geschikt en moet waarschijnlijk een wijziging ondergaan. Stijfheid van de kant van de leraar in dit aspect kan nauwelijks worden aanvaard. Immers, als de stijl van lesgeven is niet te doen de student is veel goed, de methode vraagt ​​om een ​​verandering.

De voornoemde was een ruw idee van vragen en antwoorden. Enkele andere vragen die zeker nuttig zou zijn om te vragen zijn:
Waarom wil je werken voor onze school?
Bent u comfortabel met het gebruik van verschillende soorten technologie als een pedagogisch instrument?
Zou u in staat om een ​​kind dat sociaal geïsoleerd is te behandelen?
Waarom zou u ingehuurd als er andere kandidaten die even of beter gekwalificeerd dan jij? Wat onderscheidt u zich?
Hoe zou u de communicatie met de ouders van een moeilijke leerling?
Wat zijn uw gedachten over team teaching?
Wie / Wat is volgens u een succesvol leraar?
Hoe zou u omgaan met een student die voortdurend te laat naar de les?
Wie of wat in het leven is je beste leraar?
Tot slot, heb je nog vragen voor ons?

Ik wil graag geloven dat de gegeven set van vragen zal u helpen de volgende keer dat je aan beide uiteinden van het interview. Dus, ga je gang en krijg voorbereid.

High Betalen Stress Free Jobs
Seismoloog Salaris,
Top 10 universiteiten in de wereld
Computer Programming Carrière
Helicopter Pilot Jobs
COO Job Description
Job Description voor Executive Pastor
Hoe de CIA Join
Spannende Carrière
Horeca Functiebeschrijvingen
MBA Salaris

Leave a Reply