Lange termijn carrière doelen

Als we vers zijn van de universiteit, hoe velen van ons eigenlijk een idee over wat we willen van onze carrière? Ik zou zeggen, geen! Ja, dat kan. Het is waar. Tenzij en totdat we hebben een aantal goede en slechte leven en werk ervaringen, we weten niet wat we willen doen met ons leven zowel professioneel als persoonlijk. Echter, toen we hebben genoeg ervaring in het leven, moeten we verspillen geen tijd en meteen beginnen met carrièreplanning.

Om succesvol te zijn in een carrière vereist enige goal setting. Je moet heel duidelijk zijn over wat alle verwachtingen die je hebt van je carrière en werk. Als we het hebben van doelen, het omvat zowel lange termijn en korte termijn carrière doelen. Scroll naar beneden om te weten van een aantal tips die u zal helpen u bij uw doelen.

Wat zijn lange termijn doelen?
Allereerst, laten we beginnen met het onderscheid tussen lange termijn en korte termijn doelstellingen. Zoals de naam al doet vermoeden, lange termijn doelen zijn die u van plan bent te bereiken over een langere periode van tijd, ergens tussen de drie tot vijf jaar. Anderzijds, korte termijn doelen zijn die kunnen worden bereikt in ongeveer een jaar. De volgende voorbeelden zullen verder helpen in uw begrip daarvan.

Voorbeeld 1:
Voor sommige mensen, de stabiliteit in je werk en beroep, kan een lange termijn doel. Zulke mensen zouden houden aan de opdrachten die ze op dit moment zijn bedrijf en geef het hun best. Voor de groei van een bedrijf, professionals die liever stabiliteit in hun werk, leveren de grootste bijdrage en dus meest gewilde.

Voorbeeld 2:
Een ander voorbeeld van een lange termijn carrière doel is om te beginnen een eigen bedrijf. Professionals die de voorkeur geven flexibiliteit in hun werk, zijn risiconemers en vernieuwers, die willen verdienen gelijk aan de inspanningen die zij in, gewoonlijk ingesteld starten van een bedrijf als hun carrière doel.

Hoe te komen tot lange termijn doelen?
Om te komen tot uw doelen, moet je weten zelf heel goed. Je moet weten wat zijn je sterke en zwakke punten, wat je motiveert, wat zijn je voorkeuren, antipathieën en passies in het leven. Samen met dit, moet u weten wat voor soort persoonlijkheid je hebt – of u nu een introvert of een extravert, sociaal persoon. Geeft u de voorkeur Afzonderlijke opdrachten en ben je meer comfortabel als een teamspeler? Focus op jezelf en komen met een lijst van carrières die je denkt dat je zou willen wagen in.

Definieer wat succes voor jou betekent. Is het de financiële stabiliteit die u zoekt of het leren van nieuwe dingen en het verkrijgen van ervaringen? Het kennen van uw eigen persoonlijke definitie van succes zal u verder helpen om uw doelen te bepalen. Ook rekening houden met uw huidige situatie. Wees zeer realistisch bij het instellen van lange termijn doelen.

Op het einde, uit de lijst van de carrières die je hebt voorbereid voor jezelf, blijf op de eliminatie van tot u aankomt bij de uiteindelijke keuze. Natuurlijk komen er na veel nadenken en overleg. Voor degenen onder u die al in een aantal baan, zal deze oefening u helpen om opnieuw na te denken over uw doelstellingen.

Stappen ondernemen
Als je eenmaal weet de carrière pad dat u wilt nemen, identificeren van de kwalificaties en vaardigheden die nodig zijn om je doel te bereiken. Een aantal van de vaardigheden die verplicht zijn in de zakelijke wereld van vandaag om succesvol te zijn in je carrière zijn – communicatieve vaardigheden, het oplossen van problemen, besluitvorming, teambuilding, kritisch denken, sociale vaardigheden, naast de elementaire managementvaardigheden, zoals plannen en organiseren . Dus bouwen van deze vaardigheden in de komende paar jaar voor je carrière ontwikkeling.

Omdat de zakelijke wereld verandert zo snel, wees bereid om een ​​aantal veranderingen in uw doelen in de toekomst te brengen, indien de situatie daarom vraagt. Een laatste advies voordat ik aftekenen – bij het instellen van carrière, altijd klaar met het tijdschema en de actie die u gaat nemen, om ze te verwezenlijken. Dit zal ervoor zorgen dat uw doelen niet alleen blijven op papier! Veel geluk,

Hoe maak je een High School leraar te worden
Wat Career is geschikt voor u
Carrière Werken met dieren
Beste universiteiten ter wereld
School Teacher Salaris
Animal Science Carrière
Cardiovasculaire Technologist Salaris
Entry-level goedbetaalde banen
ICT-banen die in de vraag
Becoming een mariene bioloog
Best Night Jobs

Leave a Reply