Lab Technician Job Description

Laboranten worden ook wel klinische laboranten of medische technologen. De term ‘lab’ is een afkorting van “laboratorium”, terwijl een technicus in het algemeen een deskundige in de techniek van een bepaald veld. Bijvoorbeeld wordt een technisch deskundige op het gebied van elektronica genoemd elektronica technicus of een technisch deskundige op het gebied van auto wordt een autotechnicus. Ook in de medische spraakgebruik, is een expert in de technische aspecten van een laboratorium heet een laborant. Welke technische aspecten hebben we het over, hoewel? Niet alleen zijn lab veiligheidsvoorschriften, maar nog veel meer. We zullen kijken naar het profiel van een laborant die geeft ons een duidelijk en grondig begrip van laborant taken en de functie-omschrijving voor laborant.

Job Description van Lab Technicians

Laborant functiebeschrijving en profiel is afhankelijk van de plaats van tewerkstelling en de aard van het werk. Puzzled? Laat ik het eenvoudiger voor u. De naam doet vermoeden dat het lab technici inderdaad werken in laboratoria. Zij zijn echter niet beperkt tot het werken in klinische laboratoria alleen. Naast klinische laboratoria worden ze ook gebruikt in onderzoeksinstituten, ziekenhuizen en commerciële medische laboratoria. Met uitzondering van enkele kleine verschillen dat een laborant die werkzaam zijn in een klinisch laboratorium en een laborant in dienst met een onderzoeksinstelling, de fundamentele aard van het werk veruit onderscheidt blijft hetzelfde.

Medische / Klinische Lab Technician
De aard van het werk van deze groep lab technici omvat het verzamelen van monsters van het menselijk lichaam weefsel, bloed of lichaamsvloeistoffen van een aandoening of een ziekte te identificeren. Het proces vereist verder het testen van de monsters met behulp van een aantal maatregelen en laboratoriumapparatuur en evaluatie van de resultaten. Op een indirecte manier, ze spelen een belangrijke rol in de patiëntenzorg. Indirect omdat ze niet persoonlijk communiceren met de patiënten, ze helpen bij het identificeren van de ziekte door het controleren van de monster bacteriën of parasieten die de ziekte. Na het testen evalueren zij de resultaten die verder naar de artsen en op basis van de testresultaten effectieve behandeling wordt voorgeschreven aan de patiënt.

Research Lab Technician
De taak van een laborant die tot deze groep omvat het uitvoeren van verschillende experimenten en studies op het relatieve gebied dat afhankelijk van de aard van de proefpersoon. Het gebruik van verschillende medische hulpmiddelen en tests die ze uitvoeren van het onderzoek. In tegenstelling tot de ziekenhuizen en klinische laboratoria, zijn laboranten op het gebied van onderzoek dat nodig is om te werken in teams, maar in kleine onderzoeksprojecten ze zou kunnen krijgen om zelfstandig te werken. Na het sluiten van de eerste tests uitgevoerd door de laboranten worden de resultaten voorgelegd aan een senior laborant voor analyse.

Taken van een Lab Technician

Afhankelijk van de instelling die u werkt, kan de volgende taken te wijzigen. Ook de volgende lijst is niet all-inclusive.

Onderzoeken en analyseren van cellen, weefsels en bloed door monsters. Bijvoorbeeld, om het verzamelen van bloedmonsters bloedonderzoeken laten verrichten.
Uitvoeren tests voor micro-organismen, parasieten of bacteriën zien in lichaamsvloeistoffen en bloed.
Bijpassende bloed voor bloedtransfusies.
Het maken van monsters of monsters aan de telling van cellen in het bloed en abnormale cellen in het bloed of lichaamsvloeistoffen te onderzoeken.
Met behulp van microscopen en andere geavanceerde laboratoriumapparatuur tests uit te voeren.
Handhaving van de laboratoriumapparatuur en ervoor te zorgen dat het laboratorium is goed voorzien met alle nodige instrumenten.
Interpretatie van de resultaten en het indienen van de eerste tests van de superieure voor verdere analyse.
Aanbestedende up-to-date kennis over de technische ontwikkelingen in de medische wetenschap.
Laatste maar niet de minste, na lab veiligheidsregels.

Hoe maak je een Lab Technician Word

De minimale vereiste om een ​​lab technicus te worden getracht met een associate degree in de medische technologie. Om in onderzoek, moet men ofwel een vier-jarige opleiding of, voor een entry-level laborant, een twee jaar associate degree of certificeringen zijn ook voldoende als een educatieve eis. Afgezien van de mate, veel werkgevers overweeg dan om een ​​laborant certificering om een ​​zeer essentiële eis zijn bij het aannemen van de aanwijzing van een laborant.

Het grootste deel van het lab technici zijn werkzaam in ziekenhuizen, maar ze kunnen hun forte veranderen als ze geïnteresseerd zijn in onderzoek, zoals velen vinden onderzoek interessanter dan een reguliere baan in het ziekenhuis.

Hoe kan ik een baan op een booreiland Get
Hoe maak je een spion te worden
High betaalde banen
Verschillende Carrière in Fashion
Easy Way een baan te vinden
Nucleaire Apotheker Job Description
Assistive Technology Jobs
Competency Based Interviews
Hoe maak je een Detective Word
Hoe maak je een scheidsrechter worden
Beste manier om een ​​baan zoeken

Leave a Reply