Kwaliteit Analyst Job Description

Wanneer een software wordt ontwikkeld, elke fase van de ontwikkeling cyclus moet worden gecontroleerd en goedgekeurd door een kwaliteit analist team. Deze analisten ervoor te zorgen dat de voortgang van de software is volgens plan, en dat de gebruiksvriendelijkheid en het nut van de software is vergelijkbaar met wat gepland was, door de makers. Deze en vele andere software testen taken zijn een deel van hun functieomschrijving. Hoewel dit niet de meest belangrijke en cruciale onderdeel van het software ontwikkel proces, het belang van deze analist is absoluut noodzakelijk voor het succes van de software.

Er moet een interface tussen de eindgebruikers van de software en de ontwikkelaars van de software, en het is deze analist die deze interface vult. Uit de vele verantwoordelijkheden, de primaire taak toevertrouwd aan hem is om ervoor te zorgen dat de applicaties worden ontwikkeld op basis van de verwachtingen en eisen van de klant. De primaire factor van de functie analist functiebeschrijving is om te controleren of alles naar behoren werkt en dat er geen glitches in de programmering van de toepassing.

Job Overzicht
De aard van het werk is om te controleren nieuwe programma’s en / of aangepast oude programma’s om hun duurzaamheid en relevantie. De functiebeschrijving moet hem ook uit te voeren elke taak die het programma zou crashen, om te controleren hoe stevig het programma eigenlijk is. Er kunnen veel bugs in de code van het programma dat het nut ervan, die kunnen zijn over het hoofd gezien door de ontwikkelaar van het programma zou kunnen belemmeren. Het is verplicht voor de analist om het hele programma met behulp van het testen van software methodologieën controleren en op te sporen en te rapporteren op de aanwezigheid van eventuele fouten in het. Deze taak wordt in het algemeen aangeduid als software reverse engineering voor debugging.

De functiebeschrijving moet de analist de volgende taken uitvoeren.

Kijk of de programma’s zijn eenvoudig te gebruiken.
Bepaal en zoek zwakheden of gebreken in de software code.
Afhankelijk van de aard van het programma, de snelheid van veranderen gebruik om te zien welk effect dat heeft op de werking van de toepassing.
Bespreek eventuele problemen of bugs in het programma-code met de ontwikkelaars van de software.
Schrijf een testprogramma dat een ander programma of toepassing voor fouten controleert.
Kijk of de specifieke toepassing interfereert met andere programma’s die meestal draaien op een computer.
Aanbevelen van wijzigingen en aanpassingen aan de ontwikkelaars van het programma.
Controleer of de algehele esthetische uitstraling en het ontwerp van de software is goed genoeg voor de gebruikers.
Volledig analyseren van de software van een klanten oogpunt.

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf, hij / zij zal niet werken in een gestructureerde en georganiseerd team, of simpelweg als onderdeel van een 2-3 man team.

Salaris
Het salaris en betalingen variëren sterk. De inhoud van de functieomschrijving meestal bepalen hoeveel betaling die zij zullen ontvangen. Dit is vergelijkende want het hangt af van veel verschillende factoren, zoals de grootte van het bedrijf dat de ontwikkeling van de software, de grootte van de kwaliteit analistenteam, de aard van de applicatie zelf, en de aard en omvang van de eindgebruikers. Als de uiteindelijke klant is een grote multinational, uiteraard de kans op een grote betaling zijn zeer hoog. Maar als de eindgebruikers zijn individuele klanten, de marges zijn veel lager.

De ervaring van de analist speelt ook een belangrijke rol. Voor een beginner een baan zou halen iets tussen de $ 1.000 – $ 3.000. Voor een kwaliteit analist die in het veld geweest voor een lange tijd en is een expert in zijn vak, de gang tarieven zijn rond de $ 8.000. Sommige analisten ook worden betaald op uurbasis. Zoals u kunt zien, de baan is niet een erg hoog betaalde een als je een beginner bent, als het krijgen van werk op dat moment uiterst moeilijk is. De beste vorm van werk voor deze analist zou waarschijnlijk zijn om de duurzaamheid en functionaliteit van video-games te controleren.

Educatieve Vereisten
Het hebben van een diploma dat verband houdt met een gebied van softwareontwikkeling is een must voor elke persoon die probeert om een ​​kwaliteit analist te zijn. Gewoon het kennen van de beschrijving en de mogelijkheid om het uit te voeren is niet goed genoeg. Een formele manier van onderwijs in het betreffende veld is verplicht vereist. Kennis van de verschillende software-ontwikkeling talen is ook uiterst belangrijk. Meer dan wat dan ook maar, de primaire eis is relevante ervaring. De meer ervaren een kwaliteit analist is, hoe meer hij grondig zal de functionaliteit van een applicatie te controleren, en hoe hoger de prijs die hij kan opladen.

Aan het eind van de dag, de baan is zeer gespecialiseerde en vaardigheden gebaseerde, en vereist meer dan alleen een fundamentele kennis van computers en software ontwikkeling talen. De beschrijving van dit werk, maakt het klinken als een vrij eenvoudige taak, maar in werkelijkheid zijn er veel meer kleine details in het werk dat maakt het een zeer elite veld.

Gemakkelijk werk in het Medical Field
Waarom is College belangrijk
Laterale Career Move
Hoe maak je een prive-detective Word
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Oogheelkundige Technicus Salaris
Receptioniste Job Interview Attire
Hoe maak je een computer programmeur Word
Gemiddelde salaris in de VS
Het kiezen van de juiste carrière
Carrière Werken met kinderen met kanker

Leave a Reply