Kunst Werken die goed betalen

Ze lachte naar me, elke keer als ik zei dat ik wilde schrijver worden. Ik probeerde ze te overtuigen, want ik geloofde dat ik had een manier met woorden. Maar zij plachten te bespotten mij, zeggende:, ga een echte baan. Vroeg ik me af, wat op aarde is nu een echte baan? Een die maakt je veel geld? Een die je verdient veel respect? Of een die zowel? Al mijn vrienden nam Wetenschap en Technologie, terwijl ik Kunsten en Letteren omarmd met open armen. Vandaag, hier ben ik, een succesvolle schrijver, hebben gepubliceerd woorden van mijn keuze, ideeën die ik geloof dat waar zijn, en mensen lezen mij. Looft mij. Respect voor mij.

Laat je droom om een ​​kunstenaar sterven. Voorbij zijn de dagen dat een kunstenaar werd beschouwd brak, ellendig, en volkomen werkloos. Vandaag de dag zijn kunstenaars van alle soorten slaan big bucks, die veel meer dan veel andere beroepen. Ja, voor u om te hopen geld te genereren, is er een vereiste – talent. Maar tot uw verbazing, is er een lange lijst van lonende kunst carrière, zodat zelfs als je het moeilijk vinden om erachter te komen wat carrière moet je ook kiest, u niet teleurgesteld worden. Neem een ​​kijkje bij enkele spannende creatieve kunst carrière die niet alleen goed betalen, maar te maken voldoening in het werk.

De meeste lucratieve Art Carrière

Grafisch Ontwerpen
Niets is indrukwekkender dan die advertenties, afbeeldingen en logo’s die meer dan duizend woorden kunnen spreken. Grafisch ontwerpen laat u ontwerpen, foto’s, brochures en promotiemateriaal dat wordt in gebruik genomen om een ​​boodschap over te brengen. U kunt ongestoord te werken, op freelance basis, of zelfs bedrijven die meer en meer grafisch ontwerpers nodig hebben voor de promotie van hun producten. Jaarsalaris: $ 70.000.

Mode ontwerpen
Heb je jezelf als de volgende Marc Jacobs? Of Stella McCartney? Of Ralph Lauren? Nou, Mode Ontwerpen is voor u, waar u kunt miljarden jurken, schoenen en accessoires. Het enige wat u hoeft te doen is studie mode trends, schetsontwerpen van kleding en kleding, leren om te kiezen tussen goed en kwaad stoffen, en start je eigen productlijn. Nou, is een flinke salaris gebonden om je weg te komen. Jaarsalaris: $ 61.000.

Schrift
Of u wilt een roman te publiceren, uitgegroeid tot een freelance schrijver, vorm je carrière als technisch schrijver, of publiceren van uw artikelen voor kranten, tijdschriften en andere periodieken, een baan als schrijver kan halen u een benijdenswaardige salaris. Als je in een reclame bedrijf, kunt u de taak van het creëren van advertenties voor print. Aan de andere kant, als je gelooft dat je de slag te pakken, kunt u beginnen met het schrijven van scripts en scenario’s. Schrijven is een van de meest lonende kunst carrière, die goed betalen en u helpen te leren meer en meer. Jaarsalaris: $ 75.000.

Animatie
Visuele effecten, afbeeldingen, cartoons, 3D, en wat niet! Het gebied van animatie is vol kansen als gevolg van een toenemend aantal tv-programma’s en films die gebruik maken van meer en meer computer-effecten. Nou, animatie, op zich, is een kunst samen met de technologie. Als u wilt een carrière kaderen in deze interessante gebied, moet je een sterke technische achtergrond in dezelfde, samen met een gevoel van creativiteit. Jaarsalaris: $ 71.000.

Architect
Die wolkenkrabbers ziet er prachtig uit, nietwaar? Nou, architecten dienen te worden gestort voor dat! Echter, het ontwerp van een gebouw omvat veel meer dan alleen het uiterlijk. Een architect is de taak van grote betekenis, want hij of zij creëert gebouwen die niet alleen functioneel, maar veilig en zuinig ook. Hoe beter het ontwerpen zin, hoe beter de. Een architect houdt rekening met alle factoren bij het ontwerp van een gebouw, en zorgt ervoor dat het geschikt is om aan de behoeften van de mensen die gebruik maken van het. Jaarsalaris: $ 106.000.

Mocht u op zoek naar meer kunst carrière mogelijkheden, hier is een lijst van die stromen die zouden kunnen interesseren. Neem een ​​kijkje op de volgende carrières die hopen van geld en de uiteindelijke voldoening in het werk betekenen:
Song Writing
Film-en Videobewerking
Movie Direction
Make Up Artistry
Interieur ontwerpen
Art Direction
Curatie
Fotografie
Kunst Onderwijs
Sculpting
Video Game Ontwerpen

Een kunstenaar is niet meer voorgesteld als een schilder met een stapel van borstels en kleuren in de hand. Echter, als een beeldend kunstenaar is niet de enige keuze voor een kunst belangrijk in de wereld van vandaag. Vandaag de dag, afhankelijk van welke gebied van kunst je in vereist creatieve vaardigheden die, let wel, niet iedereen in deze wereld heeft. Vandaag, na het lezen van deze schrijf-up, je bent goed vertrouwd met de vele lucratieve carrière in het gebied van kunst. U mag echter niet een zes-dacht salaris direct bij het begin. Je moet voortdurend hard werken, en geef nooit op. Goede dingen om de hoek, en een flinke salaris is voor u klaar. Je bent gewoon een paar jaar weg van het krijgen van het.

Carrière Werken met baby’s
Chief Information Officer Job Description
Federal Employees Retirement System
Goed betaalde banen met geen Degree
Hoge Salaris Carrière
Beste Undergraduate Technische Scholen
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Alternatieve carrières voor Advocaten
Wat Carrière goed geld verdienen
Neonatoloog Salaris
Internist Salaris

Leave a Reply