Korte en lange termijn carrière doelen

Planning is een van de belangrijkste dingen die mensen de neiging om verwaarlozing als het gaat om hun carrière. Het hebben van een goed plan voor de gewenste carrière is zeer essentieel voor een tot zijn of werk genieten en een succesvolle carrière te hebben. Of u nu uw huidige baan of niet, als je op zoek bent naar een carrière verandering, of als u op zoek naar uw eerste baan als fresherman wilt, moet u beschikken over een plan voor je carrière. Nou, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met weinig tijd en inspanningen is het mogelijk voor iemand om te leggen uw eigen carrièrepad. Een beetje van de visie voor de toekomst en discipline kan u helpen bij ontwerp en focus op uw carrière doelen, zij het korte termijn of lange termijn.

Voorbeelden van Short Term Doelstellingen van de Carrière

Korte termijn doelen zijn iets dat je wilt blijven doen op een regelmatige basis of iets wat je wilt bereiken in de komende weken, maanden of jaren. Nou, het is nogal een subjectieve term als mensen hun eigen begrip over de korte termijn doelen die onderworpen zijn aan de aard van iemands baan en carrière ambities hebben. Maar over het algemeen, kan alles wat je wilt bereiken op een regelmatige basis of binnen twee tot drie jaar periode worden beschouwd als korte termijn doelen. Enkele voorbeelden van korte termijn doelen zijn als volgt:
Het verbeteren van de huidige zakelijke vaardigheden door het afsluiten van een uur op een dagelijkse basis.
Het streven naar het hanteren nieuwe verantwoordelijkheden en het vervullen ze binnen gespeculeerd tijdsbestek.
Houd de werkplek schoon, netjes, en netjes elke dag.
Het invullen van de taken ten minste een dag voor de deadline.
Nooit nemen van werk en kantoor spanningen thuis.
Afweging van de werk-en prive-leven efficiënt.
Nooit aan het werk te houden in afwachting van de volgende dag of de volgende week.
Toegang tot trainingen of toetreding tot hobby klassen na of voor kantooruren.
Het houden van een zelf bijgewerkt met de laatste informatie en de ontwikkeling op het gebied van werk.
Werken aan vaardigheden en diploma’s die nodig zijn voor een hogere of gewenste profielen.
Genieten van de huidige baan en het geven van een is het beste om de huidige opdracht.
Houden een oog op nieuwe carrièremogelijkheden en het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden.

Dit waren enkele van de generieke korte termijn doelen die men kan hebben afhankelijk van de aard van het werk. Bijvoorbeeld, een korte termijn doel voor een schrijver zou kunnen zijn, afwerking zeven artikelen binnen een week, of het verbeteren van taal en grammatica vaardigheden door het bestuderen van het voor een half uur per dag, enz. Ook kan een korte termijn doel voor een functioneel consultant aan de klanten te ontmoeten en werken aan hun problemen in een maand of nemen vreemde taal lessen om met klanten omgaan uit andere landen, enz.

Voorbeelden van Long Term Doelstellingen van de Carrière

Lange termijn doelen zijn weer zeer subjectief aan de aard van het werk van een individu, maar ze over het algemeen zijn onderhevig aan bepaalde ingrijpende en belangrijke wijzigingen in de carrière, zoals verandering van baan, tweede carrière, of het starten van een bedrijf, enz. Om op de lange termijn doelen van een persoon moet geduldig te zijn en toegewijd en ook regelmatig werken aan het bereiken van de uiteindelijke lange termijn carrière doelen te hebben. Veel mensen verwijzen naar lange termijn carrière doelen als iets dat ze willen bereiken over een vier à vijf jaar ‘span. Hieronder zijn enkele voorbeelden daarvan.

Streven naar de hoogste positie in het bedrijf te bereiken. Zeg steeds een CEO, HOD, decaan, of de manager van het bedrijf of de instelling.
Overschakelen naar een nieuwe baan op een hoger profiel of een profiel dat is totaal verschillend van het huidige profiel. Zo zou een schrijver willen een instructie-ontwerper na vijf jaar te worden.
Het omzetten van de hobby in een bedrijf of een carrière. Bijvoorbeeld, kan een belanghebbende bij het bakken van plan om zijn eigen banketbakker te beginnen na een paar jaar, terwijl momenteel samen met een lokaal restaurant of een hotel.
Vervroegd uit te treden is ook een lange termijn carrière doel voor velen. Een persoon kan het plannen van een tweede carrière of maak genoeg besparingen met de huidige taak die hem in staat om vroeg met pensioen.
Het hebben van een eigen bedrijf en het verstrekken van een advies aan andere bedrijven is ook een van de goede lange termijn carrière doel voorbeelden.

Veel mensen weten niet wat ze echt willen doen als in de carrière wijs en dat is de reden waarom ze niet echt van plan hun carrière doelen. Maar zelfs dan het hebben van een tijdelijke en flexibele loopbaanplan is verplicht om te vinden wat je echt gepassioneerd over. Voor degenen die geen idee over hun loopbaan en carrière doelen wordt voorgesteld om de huidige functieprofielen, huidige levensstijl, sympathieën en antipathieën te analyseren en vervolgens dienovereenkomstig kiezen van een carrière. Dus zet je carrière doelen meteen en proeven succes wanneer u maar wilt.

Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win
Beste IT-bedrijven om voor te werken
Residency Interview Questions
Benoeming Setter Job Description
Easy Way een baan te vinden
Werk in Community Development
Entomoloog Salaris,
Executive Director Job Description
Opdrachten die het meeste geld
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf
Beste Betalen Vacatures voor mannen

Leave a Reply