Korte Carrière dat goed salaris

Denk niet dat alleen MBA en PhD-houders zijn diegenen die het verdienen al het geld, wordt de wereld ook gevuld met banen die niet nodig een diploma en vele maanden van de opleiding. Deze banen zijn niet bekend gemaakt zo veel als de banen die een hoge academische graad vereist, maar deze banen zijn degenen die geven je veel carrièremogelijkheden en een goed salaris pakket. De meeste van deze banen zijn vrij gemakkelijk te begrijpen als hun stage is zeer kort en de meeste mensen voeren het met veel gemak. Slechts enkele dagelijkse uren van hard werken en concentratie en je krijgt een werknemer met een vast inkomen te zijn.

Korte Werken die goed betalen

Het vinden van een goede carrière die goed betalen met korte termijn training is niet zo moeilijk. De wereld is gevuld met dergelijke mogelijkheden, en ja, het loon zou niet zo goed zijn in het begin, maar na een aantal vruchtbare jaren van hard werken kun je zeker verdienen een fatsoenlijk leven.

Scuba Diver
Als je een compleet water baby, dan dient de taak van een duiker is waarschijnlijk de beste voor je. Er zijn verschillende duiken instituten over de hele VS van waaruit u uw certificering cursus die niet zo moeilijk te voltooien. Deze instituten ook onderwijzen en helpen u op weg geplaatst in diverse bedrijven die eisen voor duikers. Scuba duikers kunnen werken in verschillende gebieden, zoals het leven in zee, onderwater lassen en onderwater bouw. Duikers moeten deskundig zwemmers en dat doen ze trainen voor een aantal weken, afhankelijk van de projecten die door hen. Ja, de baan is erg avontuurlijk, maar het is ook neemt een tol op uw lichamelijke gezondheid. Op een gemiddelde van een duiker verdient tot $ 55.000 tot $ 70.000.

Bagage Handler
Een ander voorbeeld van korte carrières die betalen goed is de taak van een bagage afhandelaar. Bijna elke luchthaven in de wereld heeft bagage afhandelaars, en aangezien de meeste luchthavens hebben een vakbond arbeid, het salaris wordt vaak bepaald door de Unie en de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als bagage handler moet je goed getraind worden om te tillen, dragen, laden, verschillende stukken van bagage van de lading en de passagiers uit te laden. Als bagage handler is dit misschien ook opgeleid om te werken met vracht. Uw training bestaat uit vlotte en veilige afhandeling van de klanten bagage, in aanvulling op dat, goede verzorging en professioneel gedrag op het werk nodig is. De meeste bagage handlers zijn ook goed vertrouwd met de gehele bagageafhandeling afdeling van de luchthaven en ze verdienen bijna 27.000 dollar per jaar.

Submarine Cook
Deze job klinkt zeer ongebruikelijk, maar is perfect voor die mensen die een vreemde combinatie van patriottisme en kookkunsten. Als een onderzeeër kok met meer dan 4 jaar ervaring kunt u meer dan $ 100.000, klinkt heel onrealistisch, maar het is heel waar. De basissalaris van een onderzeese kok is $ 60.000 en bereikt u de $ 100.000 alleen met de bonussen die de Amerikaanse marine biedt. U ziet, een onderzeeër kok heeft een zeer belangrijke positie in de marine, omdat hij verantwoordelijk is voor het voederen van alle mensen die aan de onderzeeër. Een onderzeeër kok krijgt een bonus van $ 50.000 voor slechts melding aan zijn plicht. Zeker deze baan is een beetje van de haak, maar het heeft zijn voordelen.

Crop Duster Pilot
De meeste mensen haasten naar de kantoren van grote luchtvaartmaatschappijen als ze hun piloot, zodat ze vliegen hun vliegtuigen hoog in de lucht. Echter, er is een ander ras van piloten die hun werk doen weinig boven de grond, worden ze genoemd gewas stofdoek piloten. Deze piloten moeten hun vliegtuigen navigeren op een gevaarlijk laag niveau en dat het vliegtuig niet neerstorten in de huizen en snijdt niet hoogspanningslijnen te maken. Mensen die zijn voor deze gevaarlijke baan trein voor bijna een maand en de pay pakket is bijna $ 90.000.

Truck Drivers
Deze job is niet zo spannend, maar kan erg gevaarlijk zijn als je het leveren van goederen in een gevaarlijk gebied. Als een vrachtwagenchauffeur betekent dat u zich op de weg voor grootste deel van het jaar, maar als je ingehuurd door een goed bedrijf dan heb je een grote kans op het krijgen van een goed salaris pakket. Freshers krijgen een aanvangssalaris van $ 35.000 en bestuurders met ervaring in het besturen van vrachtwagens kan verdienen tot 65.000 dollar per jaar. Voor deze vacature geen hogeschool of middelbare school onderwijs vereist is, zodat deze vacature kan passen sommige mensen heel goed.

Medische assistenten Vacatures
Artsen, chirurgen, artsen, tandartsen, orthodontisten kan niet functioneren zonder medische assistenten. Medische assistenten helpen artsen en chirurgen door het uitvoeren van administratieve taken en het invullen van de basis-klinische taken. Ze werken in de arts klinieken, kantoren en ziekenhuizen. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het houden van een track van gezondheidstoestand van de patiënt voortgang en plannen van afspraken voor toekomstige bezoeken. Hun salaris pakket hangt grotendeels af van de plaats van tewerkstelling, normaal een medisch assistent verdient $ 20.000 tot $ 27.000.

Je moet goed onderwijs om je leven goed, maar voor mensen die niet konden voltooien hun opleiding, de hierboven gegeven banen zijn het beste antwoord voor een goed leven.

Elementaire Leraar Salaris
Helicopter Pilot Jobs
Beslissen over een College
Hoe te om Ace Uw Tweede Interview
Interview Follow-up Letter Sample
Luchtvaartmaatschappij Vacatures
Trauma Chirurg Salaris
Vacatures voor Engels Majors
Online Jobs voor 14-jarigen
Hoogste Betalen Graden
Hoe kan ik een interview vertrouwen tegemoet te

Leave a Reply