Klinisch Apotheker Jobs

Klinische apothekers zijn de gespecialiseerde medische professionals die verantwoordelijk bent voor het leveren van effectieve gezondheidszorg aan patiënten en ze nemen ook deel aan medisch personeel onderwijsprogramma’s, seminars en conferenties. Daarnaast hebben ze ook adviseren artsen over adequate geneesmiddel voorschrijven voor patiënten na een analyse van de patiënten medische geschiedenis en de diverse diagnostische resultaten. Klinisch apotheker banen zijn uitdagend en belonen ook. Met de hemel aan te raken de ontwikkelingen in de medische sector zou zeker verhoging van de carrière mogelijkheden in de farmacie en de vraag van de klinische apothekers.

Eisen aan een klinische apotheker

Om een ​​klinisch apotheker te worden, moet je beginnen met werken vanaf de eerste dag van de middelbare school. Deze job vereist een goede controle over wiskunde, wetenschap en chemie, omdat de baan van een klinisch apotheker moet iemand wetenschappelijke methoden te gebruiken tijdens het beroep. Een sterke basis in deze onderwerpen zou u helpen in de geavanceerde studies.

Bepaal voor de grote onderwerp dat u wilt in beslag nemen in het college, want het zal u ook helpen om de apotheek toelatingsexamen kraken. Om een ​​apotheker, moeten de studenten kiezen voor de grote onderwerpen zoals farmacologie, psychologie, natuurkunde of toxicologie. Na het nemen van de toelating op de universiteit, dan kunt u in de apotheek College Admissions Test (PCAT) als je eenmaal hebt voltooid het tweede jaar van afstuderen.

De professionele loop van de apotheek is van vier jaar inclusief stage. Alvorens toelating, zorg ervoor dat het college is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Farmacie Onderwijs. In de loop van de apotheek, zullen de studenten worden geleerd hoe de patiëntenzorg en de nasleep van drugsverslaving toe te dienen. Het laatste jaar van hun professionele cursus omvat stage onder begeleiding van een gediplomeerd klinisch apotheker. Op de voltooiing van de cursus zal je beloond worden Doctor in de Apotheek Degree of Pharm. D.

Voor het beoefenen van apotheek en een licentie apotheker, moet u een licentie te krijgen door zich te kwalificeren Noord-Amerikaanse Apotheker Licensure examen (NAPLEX), die wordt georganiseerd door de Nationale Vereniging van Raden van Apotheek (NABP). Na de kwalificatie dit examen, word je een erkend geneesheer. Afgezien van dit, enkele staten vereisen de kandidaten om Multistate Apotheek jurisprudentie Exam (MPJE), die alle wetten van de apotheek omvat in aanmerking. Zodra u uw rijbewijs, het op uw keuze of u wilt beginnen om rechtstreeks of het nemen van een residency-programma’s worden aangeboden door ziekenhuizen om verdere expertise in het veld.

Taken en verantwoordelijkheden

Uw taken beginnen direct vanaf het observeren van de patiënten aan het opleiden van hem over de voorgeschreven geneesmiddelen en van de leidinggevende taken aan de onderzoeken. Alle eisen en verplichtingen worden vermeld in de klinisch apotheker functieomschrijving overhandigd aan de beoefenaar tijdens het begin van uw werk.

Patiëntenzorg
U moet de patiënt onder observatie te houden en op basis van de verslagen besluiten ze de vereiste medische behandeling voor de patiënt. Maar, is een apotheker niet bevoegd om de medicatie voor te schrijven. Na interactie met de patiënt en het analyseren van de voortgang, suggereert hij voor verschillende behandelmethoden voor verdere verbeteringen. Behandelingsmethodes kan psychiatrische, oraal of intraveneus. De rapporten die door u helpt artsen bij het voorschrijven van medicijnen die geschikt is voor de patiënt. Bovendien merken zij op de reactie van de voorgeschreven geneesmiddelen op de patiënten. De reacties bedoel, de manier waarop de patiënt reageert op de medicijnen, zoals verbetering van de gezondheid, bijwerkingen, symptomen, enz.

Bestuurlijke verantwoordelijkheid
U bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de medische voorgeschiedenis van de patiënt, samen met het verslag van de behandeling en medicijnen voorgeschreven. Op basis van de registers en de gemaakte opmerkingen, zorgt hij ervoor dat er geen dergelijke geneesmiddelen worden voorgeschreven aan de patiënt die kan leiden tot bijwerkingen en negatieve reacties.

Onderzoek en Onderwijs
Onderzoek en onderwijs zijn niet uitgevoerd door alle klinische apothekers. Voor het uitvoeren van onderzoek, moeten zij worden gespecialiseerd in onderzoek en moeten farmaceutische taken ervaring dat onderzoeksprogramma of behandeling voor de minimale periode van twee jaar omvat hebben.

Een klinisch apotheker is een van de best betalende farmaceutische banen, als u over de benodigde educatieve kwalificatie, ervaring, en natuurlijk, recht sets van vaardigheden. Het gemiddelde salaris is $ 85.000. In de eerste jaren van werken, kan apotheker aanvangssalaris niet erg hoog, net als net als elk beroep, ook op dit gebied vereist dat eerste paar jaar van het beroep worden besteed in het leren van de fijne kneepjes van het vak. Desondanks, met verhoging van de werkervaring, verhoogt het salaris geleidelijk, afhankelijk van de groei van de markt. Klinische farmacie heeft goede carrièremogelijkheden en heldere vooruitzichten voor de toekomst als je wilt achtervolgen carrière in de geneeskunde veld.

Chief Operating Officer Job Description
Hoe maak je een loopbaanadviseur Word
Instellen Doelstellingen van de Carrière
Biochemicus Salaris
Zwakte Interview Vraag Voorbeelden
Het vinden van een baan na de universiteit
Animal Science Carrière
Wildlife Rehabilitator Salaris
Hoe maak je een scheidsrechter worden
Job Interview Voorbereiding Tips
Chemicus Salaris

Leave a Reply