Kinesioloog Salaris

Wat zijn de fijne kneepjes die betrokken zijn bij de beweging van een lichaam? Wat zijn de spieren en botten die werken in tandem om het lichaam te bewegen? Nou, dit zijn enkele van de vragen die de kinesiologen nadenken over, elke dag van hun baan.

Kinesiologen richten zich op de studie van de bewegingen van het lichaam en kijk uit naar manieren om de prestaties van het menselijk lichaam op het werk, sport en in het dagelijks leven te verbeteren. Kinesioloog zijn de professionals die werken in gebieden met betrekking tot gezondheid, fitness en professionele of persoonlijke training. Naast deze, kinesiologsts werken nauw samen met atletische trainers, orthopedische artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, die de behandeling van complicaties met betrekking tot bewegingen van het lichaam. In grote lijnen gecategoriseerd, wordt het gebied van de kinesioloog verdeeld in de volgende categorieën zijn ingedeeld:
Biomedische
Ergonomie en Human Factor
Health Fitness en promotie
Personal Training
Onderzoek en Revalidatie Area

Job omschrijving
De functieomschrijving van kinesioloog omvat het begrijpen van de menselijke anatomie en het behandelen van de fysieke verwondingen gerelateerd aan botten enz. De kinesiologen helpen de patiënten te beheren en in geval van lichamelijk letsel te rehabiliteren. Kinesiologen tonen de effectieve uitoefening technieken, die kunnen helpen de patiënten het overwinnen van de na de operatie verwondingen. Het salaris is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het veld waarin de kinesioloog werkt en de werkervaring van de kinesioloog.

Educatieve Vereisten
Om een ​​kinesioloog te worden, moet men beschikken over een bachelor’s degree in kinesiologie. High school en plaats middelbaar onderwijs in vakken als de menselijke anatomie, fysiologie, biomedische technologie, zijn psychologie voorkeur en kan een grote hulp tijdens het afstuderen jaar. Als u op zoek naar grotere lanen en grote carrière mogelijkheden op het gebied van kinesiologie, dan kunt u studeren voor een master’s degree in kinesiologie en voer in het onderzoeksveld. Om te oefenen als professionele kinesisten, moet u een vergunning door de overheid te verkrijgen. Om op nationaal niveau certificaten in gebieden die verband houden massage en therapeutische opleiding krijgen, kinesisten moeten de Nationale Certification Exam voor Therapeutische Massage en Lichaamswerk passeren.

Gemiddeld salaris
Het salaris is afhankelijk van het veld hij werkt. Zo kan kinesioloog werkzaam op het gebied van ergonomie ergens verdienen tussen de EUR 25.000 en EUR 70.000. Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de relaties van de werknemers en hun omgeving door het gebruik van de biologische wetenschap. Kinesiologen in deze gebied hulp bij het ontwerpen van de werkplek, zodat het past bij de werknemers. Ook kinesiologen op dit gebied te bestuderen van de instrumenten die gebruikt worden door de werknemers en hun impact op de algehele gezondheid van de werknemers. Kinesiologen die gespecialiseerd zijn in dit gebied worden ingehuurd in grote industrieën.

De kinesisten die werken als personal trainers kunnen verdienen zo hoog als 70.000 USD. De trend van het inhuren van personal trainers is dramatisch toegenomen in de afgelopen paar jaar en zo, personal training kan worden beschouwd als een van de zich ontwikkelende velden in kinesiologie. Diverse kinesiologen, die nog steeds hun professionele opleiding specialiseren als chiropractors of fysiotherapeuten. Enige jaren werkervaring en hoge graden in de specialiteiten zoals voedingsleer, natuurgeneeskunde, kan ergotherapie openen de deuren van hogere salaris.

Kinesiologen behandelen patiënten in de revalidatie en fysiotherapie-programma’s. Ze kunnen samenwerken met andere fysiotherapeuten in het helpen van mensen te herstellen van botbreuken en andere fysieke verwondingen. Kinesiologen mensen te helpen bij het leren basics van het lichaam mechanica en ze bedenken specifieke oefening voor kwalen met betrekking tot knie-en rugpijn. Het salaris in dit gebied gaat uit van USD 28.000 en gaat tot 32.000.

Het salaris is ook afhankelijk van de werkervaring van de kinesioloog en de locatie van de baan. Kinesiologen zijn werkzaam in heel wat afdelingen zoals gezondheidscentra, kantoren en atletische teams, spa’s, resorts en gezondheid clubs. Er is een toename van de vraag van kinesiologen. Geavanceerde graden op dit gebied kan versnellen loopbaanontwikkeling mogelijkheden, maar de ervaring speelt een centrale rol in de carrière groei. Een kinesioloog Het salaris is zeker gebonden aan stijgen, het zien van de groeipatronen van de fitness-en medische industrie.

Beste IT-bedrijven om voor te werken
Best betaalde banen met een graad van Associate’s
Hoe maak je een nieuwe carrière op 40 Kies
Spine Chirurg Salaris
Hoe een actuaris worden
Waarom kiezen voor Apotheek als een carrière?
Medical Field Carrière Lijst
Top Loopbaan bij een Associates Degree
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Meest lonende banen
Online Jobs voor tieners

Leave a Reply