Kindergarten Teacher Eisen

Wat is volgens u is er nodig om een ​​kleuterjuf te worden? Een formele graad in het onderwijs, goede communicatieve vaardigheden en een warme houding ten opzichte van kinderen zou kunnen zijn een paar van de voorwaarden. Er zijn verschillende educatieve vereisten, evenals een zekere aanleg en andere belangrijke activa die zijn een must voor een kleuterjuf.

Diploma’s

Hoewel een middelbare school diploma kan worden aanvaard voor kleuterleidsters in prive-scholen, een geaccrediteerde bachelor’s degree is een minimaal vereiste opleidingsniveau voor steeds een kleuterleidster in openbare scholen. Sommige staten vereisen de kandidaten om een ​​Master’s degree te hebben.
Een persoon dient te beschikken over een vergunning om een ​​kleuterleidster te worden in een openbare school. De licentie-eisen zijn verschillend volgens de stand niveau rechtsgebieden. Licenties in specifieke gebieden van het onderwijs, zoals lezen, rekenen, enz. worden ook geaccepteerd in sommige staten.
Sommige staten verwachten ook een minimum GPA score en uit te voeren antecedentenonderzoek en bewaken van de persoon leer patroon voor het verlenen van de vergunning naar de kleuterschool kinderen te onderwijzen.
Accreditatie van het Child Development Association (CDA) wordt beschouwd als een van de meest geaccepteerde certificeringen voor-en vroegschoolse leraren. Er zijn verschillende universiteiten die dergelijke programma’s aan te bieden.
In aanvulling op de reguliere programma’s, zijn er verschillende online afstandsonderwijs programma’s die van groot voordeel. Deze cursussen helpen mensen die niet deze cursussen hebben in hun nabijgelegen universiteiten.
Studie van onderwerpen als kind psychologie en communicatie zijn extra voordelen voor mensen die willen worden kleuterleidsters, omdat deze onderwerpen een beter inzicht van de kinderen en de communicatie processen die nodig zijn voor de job.

Andere kwalificaties

Allereerst moet je genoeg hou van kinderen om te bereid zijn om een ​​deel van hun ontwikkelingsproces te zijn.
Je wordt verondersteld om op te treden als facilitator van het onderwijs voor de kinderen.
Terwijl het omgaan met kinderen van een dergelijke jonge leeftijd, moet men zeer geduldig en begrip.
Men moet een persoonlijkheid die is warm en troostend.
Hij of zij moet een houding die respect afdwingt zonder dat het te streng of rigide.
Hij / zij moet in staat zijn om moeiteloos mengen met kinderen en hen te helpen in hun algehele emotionele en psychologische ontwikkeling.
Een goede leraar moet in staat zijn om duidelijk te communiceren met de kinderen en dus goede communicatieve vaardigheden zijn een must voor elke kleuterjuf.
Hij of zij moet de mogelijkheid hebben om een ​​groep studenten te organiseren en hen in staat stellen om hun creativiteit te uiten en plezier te hebben zonder schending van het decorum.
Een ideale leraar is degene die neemt de rol van wijze mentor en een liefhebbende ouder op hetzelfde moment.
Kleuterleidsters zijn degenen die leren de kinderen dingen die zouden vorm geven aan hun mening en vooruit te definiëren hun weg.

In het kort, als een kleuterleidster is geen kinderspel! Het is een van de banen met de maximale hoeveelheid van verantwoordelijkheid, omdat er niets meer waard dan een groep beïnvloedbare jonge kinderen!

Airline Pilot Salaris
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Best betaalde beroepen
Senior Software Engineer Salaris
Hoogste betaalde banen
Hoe maak je een prive-detective Word
Beste Undergraduate Technische Scholen
Vacatures voor Geschiedenis Majors
Marketing Teacher
Google Online Banen-legitieme of Scam?
Oogheelkundige Technicus Salaris

Leave a Reply